Soulseeker Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Που παίζεται να ρθω; Στο σπίτι μου Νομίζω το καλύτερο deck είναι των northern realms..έχει τα πιο πολλά spy (μέσα από το παιχνίδι τι βλέπω) αλλά και οι κάρτες δε θα διαφέρουν..το για monster που ειπες μη ξεχνάς ότι με τα vampires έχεις 4 κάρτες στη σειρά ήε τις crowns..αν καταλαβαίνεις τι σου λέω..πιστεύω το χειρότερο deck πάντως είναι nilfgaardian..άντε να μας έρθουν στα χέρια και οι υπόλοιπες και skellige πιστεύω στο τέλος της χρονιάς..λέω εγώ τώρα.. Με Northern Reams παιζω και εγω. Αυτο και το Nilfgaardian ειναι τα πιο ενδιαφεροντα γι αυτο και περιμενω αυτες τις καρτες πως και πως. Για το monster αυτο που εννοω ειναι οτι στο pc game ta vampires ειναι 4 καρτες απο τις οποιες οι 3 ειχουν 4 power και η μια 5. Οποτε εχεις "προστασια" απο scorch ή απο αντιστοιχο ability γιατι θα σου φαει μονο το 5αρι. Στις καρτες απο το expansion ολα τα vampire ομως εχουν 4 Power. Οποτε εισαι ευαλωτος. Το χειροτερο και πιο βαρετο για μενα με διαφορα ειναι των Scoia'tael 2
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Στο σπίτι μου Με Northern Reams παιζω και εγω. Αυτο και το Nilfgaardian ειναι τα πιο ενδιαφεροντα γι αυτο και περιμενω αυτες τις καρτες πως και πως. Για το monster αυτο που εννοω ειναι οτι στο pc game ta vampires ειναι 4 καρτες απο τις οποιες οι 3 ειχουν 4 power και η μια 5. Οποτε εχεις "προστασια" απο scorch ή απο αντιστοιχο ability γιατι θα σου φαει μονο το 5αρι. Στις καρτες απο το expansion ολα τα vampire ομως εχουν 4 Power. Οποτε εισαι ευαλωτος. Το χειροτερο και πιο βαρετο για μενα με διαφορα ειναι των Scoia'tael Το υπέροχο spy cheese των Northern Realms με το οποίο έβγαλα όλο το gwent quest στο game. Δε μπορώ να περιμένω για την physical έκδοση. Όχι για το actual game μιας και έχω πουλήσει το base game και θα το βάλω εκεί που ξέρω. Αλλα για τις κάρτες και για να μπεί gwent music στο bkground. Fuck it. Καφές και gwent μουσική στο background σήμερα για να ανοίξει η όρεξη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κανόνισα και άδεια από την δουλειά για το Blood and Wine, τώρα απλά περιμένουμε 1
Anuminas Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Mετά απο μήνες το ξαναέκανα install για δεύτερο playthrough και φυσικά τις δύο επεκτάσεις. Εντυπωσιάστηκα απο το ποσο βελτιώθηκε η αποδοση του παιχνιδιού, οχι οτι έτρεχε άσχημα αλλά τώρα βλέπω πως τρέχει σημαντικά καλύτερα παντού.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πάντως ακόμα κλαίω που πετσόκοψαν αυτά τα visuals(Άλλη ατμόσφαιρα εντελώς)..Το κοιτάς και ρίχνεις κατάρες στις κονσόλες. 3
Anuminas Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 και πάλι το παιχνιδι έχει απο τα καλύτερα γραφικά γενικά και σιγουρα τα καλύτερα για open world τίτλος (ουσιαστικά μονο το GTAV μπορει να το δει) αλλά γενικοτερα το παιχνιδι ειναι κατι πολύ παραπάνω, ειναι ποίημα με τρομερό replay value και άπειρο περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας. καθολου τυχαιο που στο metacritic παιρνει 93%/9.2 δηλαδή υπάρχει συμφωνία μεταξύ metascore/user score 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Θα αργήσει πολύ να ξεπεραστεί από άλλο RPG, το feeling που σου αφήνει όταν το τερματίζεις, πολύ δύσκολα θα το προσφέρει άλλο RPG. 5
Alastor192 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πάντως ακόμα κλαίω που πετσόκοψαν αυτά τα visuals(Άλλη ατμόσφαιρα εντελώς)..Το κοιτάς και ρίχνεις κατάρες στις κονσόλες. καθε φορα που βλεπω τις εικονες του VGX trailer ειναι σαν μαχαιρια στο στηθος.Η παραπανω εικονα ειναι απλα απιστευτη Κριμα και στους artists που ετοιμασαν πανεμορφα πραγματα και απλα τα πετσοκοψαν επειδη δεν ετρεχαν στα χαζοκουτια.... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Η μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα στο παιχνίδι ήταν ο αδύναμος Eredin..Τον nerf-αραν τρελά, σε ένα trailer λίγο πριν βγει το παιχνίδι έλεγε ''Geralt, have some dignity. Υou know how this will end..''. Στο παιχνίδι δεν το είπε ποτέ αυτό, οπότε φαντάζομαι έγιναν αλλαγές. Έλεγες βασιλιάς του Wild Hunt ξέρω 'γω, θα ρίξει πολλές μπάτσες στον Geralt, αλλά τελικά ήταν χειρότερος και από τον Imlerith..Είπαν στο Blood and Wine θα δούμε boss της προκοπής, οπότε περιμένω ζόρικο και badass αντίπαλο. 3
Alastor192 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ε ρε και να κανουν κανα Enhanced Edition και να φτιαξουν ολες αυτες τις μικρες αλλα σημαντικες λεπτομερειες....εικονισμα του CEO θα βαλω στο σπιτι μου
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Νομίζω έχουν δηλώσει πως δεν θα βγάλουν ΕΕ, αλλά θα βγει GOTY(Game Of The Year) edition. Ευελπιστώ να δούμε και κάνα E3 visual.
Belisarius Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αυτή την GOTY θα την πάρω μαζί με νέα κάρτα γραφικών. Αυτή την έκδοση περιμένω και γι αυτό δεν ασχολήθηκα με τα expansions αν και τερμάτισα το παιχνίδι. 1
Alastor192 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Νομίζω έχουν δηλώσει πως δεν θα βγάλουν ΕΕ, αλλά θα βγει GOTY(Game Of The Year) edition. Ευελπιστώ να δούμε και κάνα E3 visual. οχι απλα ειχαν διαψευσει μια υποτιθεμενη EE που ειχε βγει σε online μαγαζι και λενε οτι δεν υπαρχει EE αυτη την στιγμη,κατι τετοιο. Επισης σε μια συνεντευξη τους ρωτησαν αν σκεφτονται για 3ο expansion και λενε οχι αλλα σκεφτομαστε μερικα ακομα πραγματακια,π.χ EE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα