Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλάβει πάντως ότι τα main missions είναι πιο εύκολα από τα side.

Τα side θέλουν να είσαι τουλάχιστον 5lvl πάνω για να τα κάνεις με μια σχετική άνεση.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κολλησα στην αποστολη που λεγετε Wandering in the Dark με την Keira διοτι δεν εχω hp/heal και δεν μπορω να προχωρησω, καμια βοηθεια;

ειμαι με 10% της ζωης..ισως και λιγοτερο.

Αν έχεις save πριν μπεις φόρτωσέ το και επιστρέφεις αφού ανεβάσεις λίγα level. Διαφορετικά you are stuck.
Δημοσ.

Βρηκες και εσυ μικρο παιχνιδι για να νοικιασεις :P

Βασικα θα το ενοικιασω μαλλον απο σημερα μιας και πεφτουν οι γιορτες και θα το κρατησω μεχρι τεταρτη..αλλα τωρα που κολλησα..δεν ξερω, βαριεμαι να το αρχιζω απο την αρχη.  :fear:

Μαλλον θα περιμενω goty.

Δημοσ.

Βασικα θα το ενοικιασω μαλλον απο σημερα μιας και πεφτουν οι γιορτες και θα το κρατησω μεχρι τεταρτη..αλλα τωρα που κολλησα..δεν ξερω, βαριεμαι να το αρχιζω απο την αρχη.  :fear:

Μαλλον θα περιμενω goty.

Τι να νοικιασεις?! Θες κανα μηνα για να το τελειωσεις παιζοντας 4-5 ωρες την μερα. Πιο πολλα θα πληρωσεις

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ να κανεις load ένα save πριν από το quest αυτο για να γεμίσεις με meditation τα potion σου και να ξαναπαίξεις το quest.

Ψυλλιάζομαι ότι έχει κάνει save μόνο με overwrite

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος από εμένα. 50 ώρες συνολικά για τα περισσότερα side quest.

Προσωπικά, ακολούθησα την κυρία ιστορία χωρίς εξερεύνηση και χαίρομαι που το έκανα. Διαφορετικά θα το παρατουσα πριν το τερματίσω,οπως και έριξα το επίπεδο δυσκολίας για να απολαύσω την ιστορία. Είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι να το εξερευνισεις όλο ή να χάνεις χρόνο σε μάχες.

Επίσης δεν έκανα σχεδόν κανένα κανένα Contract, treasure hunting, αγώνες με άλογα, χαρτιά και μπουνιές. Επίσης είναι πάγια τακτική μου να μην μπλεκω ποτέ με crafting, φίλτρα κτλ. Τα βαριέμαι απίστευτα. Έκανα όμως όλα τα side quest, τουλάχιστον όσα βρήκα.

Διάφορες σκέψεις μου για το παιχνίδι. Με μια λέξη είναι έπος. Σπάνια τα side quest έχουν τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία, συνήθως είναι fetch. Επίσης ο κόσμος είναι απίστευτα αληθοφανης και ζωντανός, άνθρωποι πχ δουλεύουν σε χωράφια ή ψαρευουν, μεθυσμένοι στις πόλεις.... Όμως η συνολική ιστορία δεν είναι πολύ καλή.

Θα κάνω όμως και λίγη κριτική. Δύο πράγματα δεν με ενθουσιασαν. Πρώτο ο geralt, δεν μπορείς να τον διαμορφώσεις όπως θες. Δεύτερο και πιο σημαντικό για εμένα, είναι ότι δεν κατάφερα να δεθω με τους npc (όπως πχ έκανα με το mass effect). Έχουν όμορφες ιστορίες ο καθένας, αλλά δεν ξέρω, κάτι του λείπει. Δεν ταιριάζουν/κολλάνε με την κυρια ιστορία. Μπορεί φυσικά να φταίει ότι ξεκίνησα από το 3 χωρίς να έχω παίξει καθόλου τα δύο πρώτα.

ΥΓ

Για κάποιο ανεξηγητο λόγο, το dragon age inquisition μου άρεσε περισσότερο. Αφήνω έξω το Fallout, το οποίο είναι ένα έπος από μόνο του.

Επεξ/σία από marios_geo
  • Like 2
Δημοσ.

Διαφωνω σχεδον σε όλα φίλε marios..

θα σταθώ περισσότερο στο ότι δε μπορεί ς να διαμορφωσεις τον geralt..

Τι εννοεις;

Δημοσ.

Δεν μορείς να διαλέξεις κλάση, φύλο, χαρακτήρα κτλ. Πχ στο skyrim μπορείς να γίνεις ήρωας, λυκάνθρωπος, κλέφτης δολοφόνος κτλ. Εδώ είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας. 

Δημοσ.

Δεκτό απλά εδώ ξέρεις από πριν οτι ξεκινας ως witcher και το προκαθορισμένο είναι αναπόφευκτο..

Δημοσ.

Αυτο που ειναι ο Geralt είναι κατι δεδομενο στο παιχνιδι απο το πρωτο Witcher. Οσον αφορα τωρα για το δεσιμο που ειπες ισως ειναι καλο που δεν δενεσαι με τους υπολοιπους μιας και γενικα ειναι σαν ενας lone cowboy o Geralt. Για μενα το story ειναι επος πραγματικα...

Δημοσ.

Δεν μορείς να διαλέξεις κλάση, φύλο, χαρακτήρα κτλ. Πχ στο skyrim μπορείς να γίνεις ήρωας, λυκάνθρωπος, κλέφτης δολοφόνος κτλ. Εδώ είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας. 

Φιλε μου ειλικρινα να σου κανω μια απλη ερωτηση? Σε ενοχλησε ποτε οτι πρεπει να παιζεις την Lara Croft στα παιχνιδια Tomb Raider?

Επισης το οτι αφησες crafting,horse racing και λοιπα απτο game δεκτο,το οτι δεν εκανες κανενα contract που ειναι ο λογος υπαρξης του ιδιου του χαρακτηρα που παιζεις ,προσωπικα με ξεπερνα

• Like 1
Δημοσ.

Ψοφάτε μερικοί για καβγάδες. 

Πχ, υπάρχει ο Vesemir, υπάρχει και ο Lambert. Το γεγονος ότι εσύ τους βλέπεις ίδιους (αφού είναι witcher) εμένα με ξεπερνά. Θα μπορούσες δηλαδή, να κάνεις με τον χαρακτήρα του Geralt κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

Καταρχην δεν καταλαβα τι θες να πεις με το παραπανω.

Ολο το σκηνικο γυρω απτον Geralt σαν Witcher ειναι οτι παιρνει monster contracts και εσυ δεν εκανες κανενα απο αυτα,που ειναι ισως η ουσια του παιχνιδιου.

Επισης διαμαρτυρεσαι που δεν μπορεις να αλλαξεις εναν προκαθορισμενο χαρακτηρα που εχουν γραφτει 7 βιβλια για αυτον.Οποιος διαβαζει νομιζω καταλαβαινει.

Τι να πω μπορει να εισαι απτα ατομα που πανε να παιξουν fifa και διαμαρτυρονται επειδη δεν μπορουν να παιξουν και hockey στο ιδιο game,οποτε....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...