Gentleman88 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εγώ θα πω, κάθε πράγμα στον καιρό του αλλά το 3ο είναι έπος συνολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σπάνια mutagens και alchemy ingredients (herbs κα) που να τα βρω; θέλω να φτιάξω advanced potions & decoctions αλλά μου λείπουν διάφορα υλικά. Και αν κάνω pin μία συνταγή χάνω τα συστατικά των υπόλοιπων. Να ψάξω google; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τα mutagens θα τα παρεις καποια στιγμη οταν σκοτωσεις συγκεκριμενα τερατα. Για herbs κτλ μπορεις να κοιταξεις σε διαφορους herbalists/alchemists σε πολεις και χωρια. Ολα πωλούνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σπάνια mutagens και alchemy ingredients (herbs κα) που να τα βρω; θέλω να φτιάξω advanced potions & decoctions αλλά μου λείπουν διάφορα υλικά. Και αν κάνω pin μία συνταγή χάνω τα συστατικά των υπόλοιπων. Να ψάξω google; Πολλά από τα ingredients τα παίτνεις προχωρόντας main story και side quests. Μην ψάχνεις στα λιβάδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγω σημερα επεστρεψα απο το public οπου αγορασα το Witcher 3 στα 25ευρω οπως ειπα(παρολο που το ειχα παιξει σε φιλο στην ps4 εκδοση(η πλακα ειναι οτι αυτου δεν του αρεσε το παιχνιδι ) αλλα και στο pc απο τον Θειο επειδη φοβομουν για το πως θα μου ετρεχε μιας και ακουγονταν πολλα τις πρωτες μερες περι αποδοσης). Φυσικα εχω στο steam και το 2 που και αυτο συμφωνω οτι ηταν παρα πολυ καλο,βεβαια δεν ειχε το μεγεθος του 3 ουτε και το γνωστο card game(βλεπε τα παλια Final fantasy ενα πραγμα ) να αναφερω μονο για αυτο που ειχα πει πιο πριν οτι δεν ξερω αν ειχαν μονο 1 κομματι σε αποθεμα(μιας και σημερα το πρωι ηταν αμεσα διαθεσιμο το Witcher 3 στο skroytz ενω τωρα το εμφανιζει κατοπιν παραγγελιας)https://www.skroutz.gr/s/4991461/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PC.html αλλα η τιμη του ισχυει και μαλιστα εχει πανω και την σταμπα hot price 24.99ευρω(αρα φανταζομαι οτι δεν θα παιζει διαφορετικη τιμη καταστηματος και Online. Εντυπωση βεβαια μου προκαλεσε στο γνωστο Public του mall(Νερατζιωτισσα)οτι στην λιστα με τα pc games δεν υπηρχε ουτε ενα Witcher 3 και φυσικα ουτε καν το πρωτο expansion του οπως επεισης βλεπω οτι και στο κανονικο παιχνιδι και στο expansion εχουν μειωθει τα καταστηματα που το φερνουν πλεον https://www.skroutz.gr/s/7436736/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Hearts-of-Stone-Expansion-PC.html Αλλο πραγμα που μου προκαλεσε εντυπωση(αρνητικη)ειναι οτι το δευτερο καταστημα πουλαει το expansion χωρις καν τις καρτες δωρο οπως γραφει και στο site του(δεν βαζω το link του site για να μην κανω διαφημιση στο καταστημα) αλλα σε full price τιμη,πραγμα απαραδεκτο κατα την γνωμη μου. Αλλο εντυπωσιακο πραγμα με το Witcher 3(λογω των βραβειων/hype κλπ)ειναι οτι οι τιμες του παιχνιδιου σε ψηφιακη μορφη ειναι στα επιπεδα που κοστιζει η φυσικη του μορφη και σε αρκετες περιπτωσεις μαλιστα και αρκετα ακριβοτερα http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-witcher-3-wild-hunt-cd-key-compare-prices/ οπως πχ απο steam,δεδομενου οτι μιλαμε στην ουσια για 1 χρονου παιχνιδι. Εχει κρατησει αρκετα καλα την τιμη του και φυσικα αξιζει 1000φορες καλυτερα να το παρεις σε φυσικη μορφη. Βεβαια εννοειται οτι αυτη την εταιρια την στηριζουμε πολυ απλα γιατι ακομα και τα expansion(επιβεβαιωθηκε και για το επομενο αλλωστε)αν και Dlc σου δινουν δωρο και τις καρτες μαζι του gwent οπως και ολη η συσκευασια ειναι γυρω απο αυτες,τετοιες κινησεις που δυσκολα βλεπεις πλεον στις μερες μας(ναι Microsoft εσενα δειχνω που χρεωνεις digital only παιχνιδι 10-12ωρες 70ευρω).... Παντως για το προηγουμενο που ειχα γραψει πιο παλια για τα περι Spoiler οντως μου ειχε προκαλεσει εντυπωση πως και υπηρχε τοσος κοσμος που αντεξε στον πειρασμο να μην το παιξει (εστω απο την εκδοση του θειου και να το αγοραζε αργοτερα οποτε ηθελε)1 ολοκληρο χρονο,δεδομενου αλλωστε οτι το 2015 απο τον Σεπτεμβριο του metal gear solid V(αντε πες και το expansion του Starcraft)μεχρι και σημερα δεν εχει παρουσιασει και τιποτα το συγκλονιστικο ως τωρα απο μεγαλες κυκλοφοριες. Υπαρχουν βεβαια και οι γνωστοι τιτλοι ως τωρα οπως Rise of the tomb raider,Street Fighter V,Dark Souls 3,Quantum break βεβαια σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να βαλουμε το Street Fighter V και Quantum Break απο πλευρας περιεχομενου μαζι με τα υπολοιπα παιχνιδια. Τελος να μην ξεχασω να αναφερω οτι στην Ελλαδα δυστηχως υπαρχουν φορες που τα pc games κοστιζουν ακριβοτερα στο pc απο οτι στις κονσολες,το ζουμε και αυτο http://www.plaisio.gr/search.aspx?query=witcher%203&catalogue=all&mode=searchlist 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Το τσιμπησα κι εγω. Ειχα ψηθει με την προσφορα του public επειδη ομως δεν υπηρχε πουθενα πηρα το τελευταιο απο seven 30 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Περιμένω να τα βγάλουν όλα μαζί σε ένα πακέτο και μετά να τα σκάσω μια και καλή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τοσο καιρο πως το επαιζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Uncle edition. Ρωτάς λες και δεν είναι αυτονόητο.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν ειναι για μενα.Οπως και να εχει δεν χρειαζεται να επεκταθουμε περισσοτερο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θα το αγορασω και εγω οταν βγει η complete/goty edition.Αλλα μεχρι τοτε ειπα να το ενοικιασω να το αν θα μου αρεσει. Κολλησα στην αποστολη που λεγετε Wandering in the Dark με την Keira διοτι δεν εχω hp/heal και δεν μπορω να προχωρησω, καμια βοηθεια; ειμαι με 10% της ζωης..ισως και λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ειναι δυσκολα εκεί μεσα. Δε γινεται να μη δεχτείς damage. Φόρτωσε ενα προηγουμενο save εξω από τη σπηλιά και ετοιμασε τα potion σου. Βάλε το autosave να γινεται καθε 5 λεπτά ώστε πάντα να μπορείς να γυρισεις πίσω να προετοιμαστείς αν κολλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πως να κανω save απο εξω αφου ειμαι ηδη μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εννοώ να κανεις load ένα save πριν από το quest αυτο για να γεμίσεις με meditation τα potion σου και να ξαναπαίξεις το quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Θα το αγορασω και εγω οταν βγει η complete/goty edition.Αλλα μεχρι τοτε ειπα να το ενοικιασω να το αν θα μου αρεσει. Κολλησα στην αποστολη που λεγετε Wandering in the Dark με την Keira διοτι δεν εχω hp/heal και δεν μπορω να προχωρησω, καμια βοηθεια; ειμαι με 10% της ζωης..ισως και λιγοτερο. Βρηκες και εσυ μικρο παιχνιδι για να νοικιασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα