D4rkshadow Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Orgy!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ανεπίσημα πάει για release τον Ιούνιο σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή. Τον Μάϊο και αυτό είναι επιβεβαιωμένο από τον Marcin Momot θα γίνει χαμός με πολλά νέα για το B&W. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τα σπάει λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 For forum members ONLY we have one more screenshot! Hope you like it! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Υπάρχει και αλλη μια απο μια ταβέρνα,καπου τη πήρε το μάτι μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Investigation?! Πάλι το 1 μου θυμίζει, από τα καλύτερα quests. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Στο 1 ηταν σε καλυτερη κατασταση το πτωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 For forum members ONLY we have one more screenshot! Hope you like it! The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_Need_a_hand_RGB_EN.png αντε παλι αυτα τα καταραμενα κερακια παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν ειχανε τότε προβολείς !Εντάξει το χουνε φτιάξει το προβλημα που μπλεκότανε το "Loot" με το "Ignite" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Investigation?! Πάλι το 1 μου θυμίζει, από τα καλύτερα quests. το 1 χρειαζεται ενα καλο remake,τρομερο παιχνιδι που οτι αρνητικο ειχε ηταν λογω budget limit.Και κατα την αποψη μου το καλυτερο main quest σε Witcher game 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Το πρωτο παιχνιδι της σειρας χρειαζεται ενα καλυτερο combat system, κατα τ'αλλα μια χαρα ειναι ακομα και σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εγώ που κάθε ένα χρόνο περνάω τα Witcher ένα χέρι μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω μεν τους φίλους που λεν ότι θέλει ένα remake ή ότι το combat θα μπορούσε να είναι καλύτερο ή διαφορετικό, όμως εγώ το γουστάρω τρελά, ούτε γραφικά ούτε combat με επηρεάζουν. Τα γραφικά ίσως και εξαιτίας του art design μου κάθονται καλά (η αλήθεια είναι ότι σε rpg κάθε είδους μπορώ να κάνω “εύκολα” υποχωρήσεις σε αυτόν τον τομέα), αλλά και to combat to συνηθίζω στο 20 λεπτό. P.S Συμβουλή σε άτομα που λόγω του ντόρου που έκανε το W3 και είναι νέοι στην σειρά θέλουν να ξεκινήσουν και ξεχνούν με την μια το πρώτο όταν διαπιστώνουν ότι είναι του 2007 και το σκέφτονται και για το δεύτερο. Το πρώτο έχει εξαιρετικό story - quests, μαθαίνεις και ζεις με χαρακτήρες που υπάρχουν στα επόμενα και είναι μεγαλύτερο από το 2 σε διάρκεια. Τα επόμενα δυο δεν χρήζουν σχολιασμού άλλωστε ήταν games of the year στην καρδιά των περισσότερων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Συμφωνώ το main του πρώτου ήταν το καλύτερο, pure fuckin revenge! Αλλα αυτό που με είχε ξενερώσει τρελα ήταν ότι δεν είχε walk και θήκες, να είναι καλά οι modders Το combat ήταν λίγο μούφα αλλα το group style ήταν τόσο fun που δεν με ένοιαζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 group style Που όσο πιο πολλοί, τόσο καλύτερα. Περικυκλωμένος από 8 άτομα και ένα swipe = heads rolling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα