noFEARgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 τα εχει http://i.imgur.com/19ht7iH.jpg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το μονο πρόβλημα με το cover είναι το WB logo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μόλις πάρουμε και τα άλλα decks πρέπει να στηθεί και κανα τουρνουά πάντως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες NG+ με lvl 41 και το λουτ είναι άχρηστο τελείως. Ότι και να βρω είναι μαπα. Βέβαια, φοράω την viper πανοπλία μαζί με τα αντίστοιχα σπαθιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες NG+ με lvl 41 και το λουτ είναι άχρηστο τελείως. Ότι και να βρω είναι μαπα. Βέβαια, φοράω την viper πανοπλία μαζί με τα αντίστοιχα σπαθιά. Εχω τον ιδιο εξοπλισμό με σένα αλλα level 40..θελω ακόμη 200 xp points για 41 αλλα δε τους βρίσκω πουθενά..εχω γυρίσει όλο το κόσμο..βεβαια ειχα failed στο quest deadly plot διότι δε το ξεκίνησα ποτε..πρεπει να έδινε τους πόντους που χρειάζομαι..επισης ειναι και το collect them all που αν εχεις χάσει quest δεν τις συμπληρώνεις με τιποτα τις κάρτες.. Πήγαινε στο skellige να αγοράσεις την undvik πανοπλία(level 41) ειναι the best good looking για μένα και εξίσου ωμή δύναμη με τη viper μονο που δεν ειναι witcher gear..(ένας λόγος που θελω να φτάσω 41) Κάτι τελευταίο στον runewright τι enhancements εχεις βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 και στα 2 σπαθιά εβαλα αυτο που παίρνει τη δυναμη των sings.Υπάρχει mod που δε σε περιορίζει στα item levels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 και στα 2 σπαθιά εβαλα αυτο που παίρνει τη δυναμη των sings. Υπάρχει mod που δε σε περιορίζει στα item levels. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιησω το ανωτέρω mod ειδικά σε αυτό το game.. Anyway σ'ευχαριστω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν κάποιος έχει τελειώσει το παιχνίδι ας μου στείλει ένα PM να ρωτήσω κάτι για ένα quest που νομίζω ότι μου έχει κολλήσει. Δεν θέλω να spoilαρω εδώ κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αν κάποιος έχει τελειώσει το παιχνίδι ας μου στείλει ένα PM να ρωτήσω κάτι για ένα quest που νομίζω ότι μου έχει κολλήσει. Δεν θέλω να spoilαρω εδώ κάτι. Ακόμα δεν έχω βρει λύση. Έχει να κάνει με το quest 'A Deadly Plot'. Δεν θέλω να κάνω κανένα spoil αλλά <spoiler> μετά την σπηλιά με τα troll </spoiler> δεν έχει συνέχεια το quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ...μετά τη σπηλιά απλά συνοδευεις τον Thaler, μέχρι λίγο πιο κάτω, και τελειώνει το quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ...μετά τη σπηλιά απλά συνοδευεις τον Thaler, μέχρι λίγο πιο κάτω, και τελειώνει το quest. εννοείς ότι όλη κι όλη η ανάμιξη σου στη δολοφονία είναι αυτό ; χαχαχα !!! σίγουρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 εννοείς ότι όλη κι όλη η ανάμιξη σου στη δολοφονία είναι αυτό ; χαχαχα !!! σίγουρα ; για την ώρα... To be continued... (in another quest later in the game) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ιστορικα χαμηλοτερη τιμη για κουτατο Witcher 3 απο public στα 25ευρω https://www.skroutz.gr/s/4991461/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PC.html?from=favorites_popup 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Πολύ καλή τιμή, εγώ πάντως το πήρα απο GOG στα 18ε (αν δεν το έχω αναφέρει ήδη, αν ναι συγνώμη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ιστορικα χαμηλοτερη τιμη για κουτατο Witcher 3 απο public στα 25ευρω https://www.skroutz.gr/s/4991461/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PC.html?from=favorites_popup Αν δεις καμία πτώση τιμής στο κουτάτο DLC βάλε μία φωνή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα