Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παίδες, επειδή την παιχνιδάρα την έχω στο xbox και έφτιαξα νέο pc αυτές τις μέρες, το αγόρασα και στο pc για να παίζω εδώ απο εδώ και στο εξής (μόνο ο SSD αρκεί γιατί στο xbox αν πεθάνεις σε παίρνει ο ύπνος απο το loading Οι χρόνοι φορτώματος μου έκαναν και εμένα εντύπωση ακόμα και στο PC. Για να αργεί σε γρήγορα συστήματα με SSD, φαντάζομαι τι θα γίνεται στις κονσόλες. Πόσες ώρες είχες παίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Κάπου 30 νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις copypaste τα αρχεια του save. Φανταζομαι για λογους συμβατοτητας οτι θα εχουν την ιδια δομη, μπορει μεχρι και να δουλευουν κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το έχω ψάξει δεν γίνεται, πρώτα απο όλα δεν μπορώ να κάνω εξαγωγή απο το xbox one αλλά και να μπορούσα είναι διαφορετικό format και δεν υπάρχει κάτι που να κάνει την μετατροπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Και θέλεις να σου δώσει κάποιος τα save του για παίξεις; Γιατί σε πιο πάνω ποστ σου αναφέρεις αν υπάρχει κάποιος να μοιραστεί τα save του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ναι ακριβώς για να μην το αρχίσω απο την αρχή στο PC είπα αν έχει κάποιος save περίπου level 10 -11 όσο είμαι εγώ δηλαδή στο xbox για να συνεχίσω απο εκεί. Και λίγο μικρότερο level δεν με πειράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Να το κοιτάξω αλλά αυτό σημαίνει ότι θα παίξεις το παιχνίδι με τις δικές μου επιλογές μέχρι εκεί. Δε θα είναι το ίδιο σα το δικό σου. Για τόσο μικρό progress που έχεις κάνει εγώ θα σου πρότεινα να το ξανά αρχίσεις και να κάνεις τις δικές σου επιλογές για την εξέλιξη του παιχνιδιού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Για το ''7 Ιουνίου''. http://www.dsogaming.com/news/the-witcher-3-blood-and-wine-expansion-rumored-to-be-coming-on-june-7th/ “I’m the editor-in-chief at GRYOnline.pl, the website that supposedly “leaked” the date. Unfortunately, I have bad news. The date that we set was a placeholder date, because all the official information point to Q2. The 7th of June was just an estimated date. The way our date system is constructed, we have no option to set a more general date like Q2. There is no confirmation yet as to when The Witcher 3: Blood and Wine will be released. We’re really sorry for the misunderstanding, the date is now completely hidden on the game’s Encyclopedic entry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Να το κοιτάξω αλλά αυτό σημαίνει ότι θα παίξεις το παιχνίδι με τις δικές μου επιλογές μέχρι εκεί. Δε θα είναι το ίδιο σα το δικό σου. Για τόσο μικρό progress που έχεις κάνει εγώ θα σου πρότεινα να το ξανά αρχίσεις και να κάνεις τις δικές σου επιλογές για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ευχαριστώ , έχεις δίκιο αλλά πιστεύω ότι ακριβώς επειδή δεν έχω κάνει μεγάλο progress δεν θα έχει μεγάλη διαφορά σε αυτό το level με το να βρώ ένα άλλο save, σιγά τις μεγάλες αποφάσεις που έχω πάρει μέχρι στιγμής Απλά με τον ρυθμό που παίζω εγώ λόγω χρόνου μπορεί να χρειαστώ άλλο ένα 2μηνο για να φτάσω σε αυτό το level πάλι.... Βέβαια αν δεν βρώ κάτι απο το να περιμένω να βρώ θα το αρχίσω Υ.Γ. Και είχα και πολλά λεφτά στο xbox ρε γαμώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ειμαι 15 νομιζω στο novigrad με πολυ καλο gear αμα θες το ανεβαζωΤα mods που εχω περασμενα καμια σχεση με το savefile υποθετω ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Παίζουν ρόλο γιατί αυτά που κατέβασα που ήταν για 18lvl είχαν μέσα το DLC για το beard and hairstyle και έπρεπε να το βρώ να το κατεβάσω για να κάνουν load. Δεν πειράζει παίδες σας ευχαριστώ όλους το άρχησα πάλι εχθές απο την αρχή, τι ωραία που είναι με τον SSD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Here’s the cover art for The Witcher 3 Blood and Wine expansion https://mobile.twitter.com/witchergame/status/720573931602714624 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Υ.Γ. Και είχα και πολλά λεφτά στο xbox ρε γαμώτο Πολλά λεφτά στο 11 επίπεδο από που; Μήπως κάνεις loot όπου βρεθείς; Είμαι στο 14 και είχα 3500 αλλά μετά τις αγορές καλύτερου εξοπλισμού έπεσα στα 1800 περίπου. Που βρίσκουμε λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Και γαμω τα box arts,ελπιζω να χει τα υπολοιπα decks απτο gwent στην physical edition 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Και γαμω τα box arts,ελπιζω να χει τα υπολοιπα decks απτο gwent στην physical edition Northern realms και nilfgaardian,το ελπίζω και γω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα