Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά η CDPR παίζει να είναι το καλύτερο στούντιο, που όχι μόνο βγάζει παιχνιδάρες πλήρως ολοκληρωμένες, αλλά είναι εντάξει και στις υποσχέσεις του και στην μεταχείριση των fans. Λένε λίγα πράγματα και πράττουν περισσότερο. Είναι το τέλειο στούντιο :D

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποια bugs παραδοσιακά θα έχει, αλλά πιστεύω τίποτα σοβαρό - το Witcher 2 ήταν ήδη πληρέστατο στο launch. Αυτό που βλέπω είναι πως αν το περιμένουν 2 εκατομμύρια άτομα, το Witcher 3 θα πρέπει να είναι "το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ" για καθέναν από αυτούς. Δηλαδή 2 εκατομμύρια διαφορετικά πράγματα. Μάλλον θα πέσει πολύ ανεδαφικό "ναι μεν αλλά" που θα βασίζεται συγκαλυμμένα ή απροκάλυπτα στα προσωπικά θέλω του καθενός.

• Like 2
Δημοσ.

E, ας βάλουμε την είδηση λίγο καλύτερα στο τόπικ:

CD Projekt RED Promises No Platform Exclusive Content

CD Projekt RED has announced that it will definitely not be selling or promoting console-exclusive content for the upcoming The Witcher 3: Wild Hunt.

"We are treating all gamers equally," said CD Projekt RED co-founder Marcin Iwinski in an interview.

"We'll not deliver exclusive content to any of the platforms, nor will we artificially delay release of the game on any of the platforms because somebody's paying us money for that. It's definitely against our values. We are not doing that."

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα... Σωστή κίνηση και "έξυπνη" εκ μέρους τους....
Άρα κοιμόμαστε ήσυχοι.....

Δημοσ.

Eγώ το λέω μη το ματιάζετε :P

Είναι το καλύτερο στούντιο..Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα το TW1 έγινα αυτομάτως fanboy..Περιμένω πως και πως να δω τα requirements..(για να κλάψω φυσικά και να πορωθώ ταυτόχρονα)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ πρέπει να γίνει ΤΑΙΝΙΑ κάποια στγμή!!!!!

Για πείτε ποιον ηθοποιό θα θέλατε για πρωταγωνιστικό ρόλο?!

Δίνω ψήφο με 1000 στον...

Mads Mikkelsen

Michael-Kohlhaas-Mads-Mikkelsen-2.jpg

Μιλάμε είναι ΙΔΙΟΣ!!

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ το λέω μη το ματιάζετε :P

Είναι το καλύτερο στούντιο..Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα το TW1 έγινα αυτομάτως fanboy..Περιμένω πως και πως να δω τα requirements..(για να κλάψω φυσικά και να πορωθώ ταυτόχρονα)

Άμα κλαψεις εσύ δλδ εγώ πρέπει να χτυπιέμαι στο πάτωμα.
Δημοσ.

Αυτή η ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ πρέπει να γίνει ΤΑΙΝΙΑ κάποια στγμή!!!!!

Για πείτε ποιον ηθοποιό θα θέλατε για πρωταγωνιστικό ρόλο?!

Δίνω ψήφο με 1000 στον...

Mads Mikkelsen

Michael-Kohlhaas-Mads-Mikkelsen-2.jpg

Μιλάμε είναι ΙΔΙΟΣ!!

χαχαχαχαχαχ σοβαρά!!

Το game βγήκε από βιβλίο..Άρα γιατί όχι να μη γίνει και ταινία! 5 φορές θα την δώ!

Άμα κλαψεις εσύ δλδ εγώ πρέπει να χτυπιέμαι στο πάτωμα.

Και οι 2 στο πάτωμα θα χτυπιώμαστε.. :P

Ανατριχιάζω μόνο και μόνο με τις απαιτήσεις που θα έχει..μόνο για αυτό το game ζω..χαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αν γινόταν ταινία, θα πρέπει ο ηθοποιός να επιλεχθεί με βάση το Witcher 1.

Το ιδανικό άτομο για να κάνει αυτόν τον Geralt :

images?q=tbn:ANd9GcQDagDgcHoxlZy6NDPwZ-z 

Είναι το πρώτο άτομο που μου ήρθε στο μυαλό, όταν πρωτοέπαιξα το παιχνίδι τότε. Και δεν είναι άλλον από τον

trifonas_samaras_0.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...