Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ακόμη βοήθεια,καθώς με προβλημάτισε η αργή εξέλιξη του χαρακτήρα μου.

1) Έβγαλα όλη την πρώτη περιοχή με όλα τα side quest και contract (είδα από ένα walkthrough αν περελειψα κανένα) εκτός το παιχνίδι με τα χαρτιά. Παρόλα αυτά, είμαι ακόμη επίπεδο 4. Είναι φυσιολογική αυτό; Κάποιες από τις επόμενες κυρίες αποστολές ζητάνε επίπεδο 16. Πως διαολο θα φτάσω εκεί;

2) Σε ένα χάρτη, τα ερωτηματικά δείχνουν διαφορά μέρη που είτε έχει θησαυρό, είτε λίγο ξύλο είτε δευτερευουσες αποστολές. Έχει νόημα να κόβεις βόλτες σε μέρη που δεν έχουν ερωτηματικό;

3) Τα ερωτηματικά, αποκαλειπτονται όταν επισκέπτης τον πίνακα με τα contracs σε μεγάλες πόλεις; Πχ βλέπω ένα σκασμό από αυτά στο νότιο δυτικό μέρος του χάρτης που είμαι, αλλά τίποτα βόρεια (δεν έχω επισκεφτεί ακόμη εκεί).

4) Πώς μπορείς να επιδιόρθωσεις τα όπλα, πέρα από τον σιδερά; Πχ στη μεγάλη περιοχής, έχει μόνον έναν, ο οποίος προς το παρόν είναι σε περιοχή μέσα στην πόλη την οποία δεν μπορώ να επισκεφτώ, καθώς η πύλη είναι κλειστή.

Δημοσ.

1)σιγά σιγά με υπομονή.. Απέφυγε αυτές τις περιοχές και επανερχεσαι αργότερα..

2)αξίζει και το τελευταίο σημείο του χάρτη να ανακαλύπτεις,κάποιο θαυμαστικό μπορεί να κρύβεται εκεί..

3)και όχι μόνο,με λίγα λόγια όπου έχει πίνακα

4)υπάρχουν repair kit για τον κάθε εξοπλισμό σου..τα αγοραζεις ή τα βρίσκεις..

Εν συντομία φίλε μου οι απαντήσεις.. ;)

• Like 2
Δημοσ.

2) Σε ένα χάρτη, τα ερωτηματικά δείχνουν διαφορά μέρη που είτε έχει θησαυρό, είτε λίγο ξύλο είτε δευτερευουσες αποστολές. Έχει νόημα να κόβεις βόλτες σε μέρη που δεν έχουν ερωτηματικό;

2)αξίζει και το τελευταίο σημείο του χάρτη να ανακαλύπτεις,κάποιο θαυμαστικό μπορεί να κρύβεται εκεί..

Απλα προσοχη μερικες φορες γιατι με το να πηγαινεις σε μερη που βλεπεις σπιτακια κτλ μπορει να ανακαλυψεις καποιο quest που κανονικα να στο εδινε καποιος npc. Μπορεις να το ολοκληρωσεις αλλα μπορει να χασεις τυχον reward

• Like 1
Δημοσ.

Μια ακόμη βοήθεια,καθώς με προβλημάτισε η αργή εξέλιξη του χαρακτήρα μου.

1) Έβγαλα όλη την πρώτη περιοχή με όλα τα side quest και contract (είδα από ένα walkthrough αν περελειψα κανένα) εκτός το παιχνίδι με τα χαρτιά. Παρόλα αυτά, είμαι ακόμη επίπεδο 4. Είναι φυσιολογική αυτό; Κάποιες από τις επόμενες κυρίες αποστολές ζητάνε επίπεδο 16. Πως διαολο θα φτάσω εκεί;

3) Τα ερωτηματικά, αποκαλειπτονται όταν επισκέπτης τον πίνακα με τα contracs σε μεγάλες πόλεις; Πχ βλέπω ένα σκασμό από αυτά στο νότιο δυτικό μέρος του χάρτης που είμαι, αλλά τίποτα βόρεια (δεν έχω επισκεφτεί ακόμη εκεί).

4) Πώς μπορείς να επιδιόρθωσεις τα όπλα, πέρα από τον σιδερά; Πχ στη μεγάλη περιοχής, έχει μόνον έναν, ο οποίος προς το παρόν είναι σε περιοχή μέσα στην πόλη την οποία δεν μπορώ να επισκεφτώ, καθώς η πύλη είναι κλειστή.

Για το 1 να πω οτι ειναι κακο design του παιχνιδιου οτι αν ενα κουεστ εχει προτεινομενο λεβελ 5 πχ και εσυ το κανεις οταν εισαι 6 παιρνεις πολυ μειωμενο xp. Επισης τα main quest δινουν δυσαναλογα πολυ xp σε σχεση με τα side. Λογικα αυτα τα 2 οφειλονται
Δημοσ.

Επίσης αν είσαι για παράδειγμα 4 και πας να κάνεις τα q από 6-8 μπορείς να τα κάνεις κανονικά απλά είναι λίγο πιο δύσκολα. Το παιδί πιο πάνω μάλλον δε έχει γυρίσει καθόλου το χάρτη και έχει πάει μόνο όπου το πάει το main story.

Δημοσ.

Εξαντλησα την περιοχή White Orchard, δεν έχει κάτι άλλο εκεί. 

Από ότι κατάλαβα τελικά, τα ερωτηματικά δεν έχουν και πολύ νόημα, καθώς δεν δίνουν πολύ xp  ούτε ιδιαίτερα καλά πραγματάκια. 

Μάλλον αλλάζω στρατιγική, και ακολουθώ τα κύρια quest, με την ελπίδα να οδηγούν σε μέρη που θα βγάλουν και secondary quest. Αν βρεθούν ερωτιματικά στο δρόμο, τα επισκέφτομαι. 

Δημοσ.

Βασικα σας λεω φταει οτι τα main quest δινουν δυσαναλογο xp, δεν ξερω γιατι ισως για να μην εισαι 10 level στις πρωτες περιοχες και ειναι τα mobs ευκολα ( βλ. Fallout και skyrim που ντυνοσουνα με secondary quest και γι αυτο δεν εκανες ποτε τα main). Για παραδειγμα πας novigrad και απο fetch η go talk to x quests που ειναι στο στορυ παιρνεις 1 1μιση level κοροιδιστικα, ενω απο τα contracts που τρως μινι boss στην ουσια, παπ..α

Για τα λεβελ μαλλον κανω λαθος γιατι κατευθειαν εβαλα το mod που δινει παντα full xp B)

Οπως ειπε και ο jim

Story--》levels

Exploration--》gear

Side quests--》για το fun, αφου τα περισσοτερα ειναι μοναδικα και πρωτοτυπα(ακομα και τα contract εχουν backstory, δεν ειναι assasinations απλα)

Δημοσ.

επισης καλο gear παιρνεις και απο τα side quest καθως και οτι επιρεαζουν πολλες φορες το main quest αλλα και το αντιστροφο 

• Like 1
Δημοσ.

Για τα δικά μου γούστα, θα αφήσω το exploration (πχ όπως έκανα στο skyrim) και θα πάω για secondary quest, που από ότι φαίνεται σε διάφορες χάρτες-λύσεις, είναι πάντοτε πάνω σε κάποιον δρόμο. 

Το level είναι λίγο περίεργο για τα γούστα μου. ΠΧ, ενώ είμαι level 4, σε ένα ερωτιματικό είχε ένα τέρας level 26 που φυλούσε το θυσαυρό. Κάποια στιγμή, απομακρύνθηκε λίγο, άνοιξα το σεντούκι και την έκανα. Δεν είχε κάτι σπουδαίο μέσα, έαν τσεκούρι level 6, το οποίο δεν μπορώ να χρησημοποιήσω ακόμη. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, επειδή την παιχνιδάρα την έχω στο xbox και έφτιαξα νέο pc αυτές τις μέρες, το αγόρασα και στο pc για να παίζω εδώ απο εδώ και στο εξής (μόνο ο SSD αρκεί γιατί στο xbox αν πεθάνεις σε παίρνει ο ύπνος απο το loading)

Τεσπα , είμαι level 11 στο xbox και ψάχνω να βρώ απεγνωσμένα κάποιο save για να μην το παίξω πάλι απο την αρχή.

Δεν με πειράζει και αν είναι στο 8 π.χ. ή στο 12 αλλά δεν θέλω να ξεφύγει και χάσω το story, μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα κάποια saves αλλά είναι lvl 18 οπότε δεν μου κάνει.

Μήπως έχει κάποιος να μοιραστεί κάποιο save?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...