Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Θα φτιάξουν κι' άλλα textures στην πορεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στα frames δεν έχουν ποτέ επιβάρυνση τα textures, εκτός και αν δεν φτάνει η Vram. Γενικά τα textures ζητάνε μνήμη. Εντάξει τότε, με 6GB πιστεύω θα είμαι ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εβαλε κανεις το mod με τον gwent dealer? Νομιζω αμα σ αρεσει το gwent οτι ειναι απαραιτητο αν θες να παιξεις monster η scoiatel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το μονο που με χαλάει με αυτά τα mod είναι επειδή δεν μπορούν να αλλάξουν τα πάντα λόγο budget έχεις τέτοια αποτελέσματα: Με τα low res textures να κάνουν χειρότερο μπαμ απ' ότι πριν. Δεν ξέρω αν είμαι fan τέτοιων project προσωπικά. εχω μια κρυφη ελπιδα για enhanced edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ξεκίνησα και γω με καθυστέρηση αυτό το έπος και είμαι περίπου στις 30 ώρες παιχνιδιού. Δεν έχω λόγια για το παιχνίδι. Αυτό που μου έχει αφήσει είναι ένα "what if" γινόταν ένα MMORPG με το Witcher 3 ουσιαστικά copy paste. Με σοκάρει το πόσο πολλά και καλογραμμένα secondary quests έχει που είναι καλύτερα από το 99% των main quest στα MMORPG. Γενικότερα μου αφήνει μια εξαιρετική MMORPG αίσθηση τόσο καλή που με κάνει να απορώ τι σκατά κάνουν οι developers των MMORPG τα τελευταία 10 χρόνια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι σε κάποια φάση με την δυσκολία του παιχνιδιού. Μετά όμως που κατάλαβα τον χειρισμό και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αντίπαλου, το ξεπέρασα.Θέλει υπομονή στις μάχες και συχνά Saves.Δεν ήμουν ποτέ λάτρης τον RPG και είναι το πρώτο που φαίνεται πως θα ασχοληθώ ουσιαστικά.Τα γραφικά όπως είχα πει είναι αρκετά μέτρια. Σαν σύνολο όμως και σαν ατμόσφαιρα κάνουν τη δουλειά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι σε κάποια φάση με την δυσκολία του παιχνιδιού. Μετά όμως που κατάλαβα τον χειρισμό και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αντίπαλου, το ξεπέρασα. Θέλει υπομονή στις μάχες και συχνά Saves. Δεν ήμουν ποτέ λάτρης τον RPG και είναι το πρώτο που φαίνεται πως θα ασχοληθώ ουσιαστικά. Τα γραφικά όπως είχα πει είναι αρκετά μέτρια. Σαν σύνολο όμως και σαν ατμόσφαιρα κάνουν τη δουλειά τους. Σε σχέση με τα παλιά είναι αρκετά πιο εύκολο. Όπως αναφέρω και πιο πάνω μετάνιωσα που το ξεκίνησα στο Story and Sword! (2/4) και όχι στο Blood and Broken Bones! (3/4) επίπεδο δυσκολίας. Αν δεν δυσκολεύτείς και λίγο δεν εχεις λόγο να ασχοληθείς με upgrades, potions, oils και αλλα τέτοια όποτε χανεις και λιγο απο το παιχνίδι. Έχει τύχη να μπω σε μία μαχη με 3-4 mobs χωρις να εχω προετοιμαστει και να πεθάνω σε 4'' και μόλις μπω με τα σωστά signs και oils και παλέψω σωστά να τους σκοτώνω χωρις να μου κάνουν καθόλου damage. Ουσιαστικά αυτό είναι το να είσαι Witcher . Τώρα αυτό που λες για μέτρια γραφικά δεν ξέρω. Το παιχνίδι είναι σκέτο eye candy . Πανέμορφα γραφικά και περιβάλλον , λίγο στον φωτισμό υστερεί λίγο αλλα υπάρχουν και mods που μπορείς να βάλεις αν παίζεις στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τώρα αυτό που λες για μέτρια γραφικά δεν ξέρω. Το παιχνίδι είναι σκέτο eye candy . Πανέμορφα γραφικά και περιβάλλον , λίγο στον φωτισμό υστερεί λίγο αλλα υπάρχουν και mods που μπορείς να βάλεις αν παίζεις στο PC. Αν πάρεις τους χαρακτήρες και τα αντικείμενα μεμονομένα, δεν έχουν καλά γραφικά. Σαν σύνολο είναι eye Candy λόγω ατμόσφαιρας. Σκέψου το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι σε κάποια φάση με την δυσκολία του παιχνιδιού. Μετά όμως που κατάλαβα τον χειρισμό και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αντίπαλου, το ξεπέρασα. Θέλει υπομονή στις μάχες και συχνά Saves. Δεν ήμουν ποτέ λάτρης τον RPG και είναι το πρώτο που φαίνεται πως θα ασχοληθώ ουσιαστικά. Τα γραφικά όπως είχα πει είναι αρκετά μέτρια. Σαν σύνολο όμως και σαν ατμόσφαιρα κάνουν τη δουλειά τους. Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός το παιχνιδάκι είναι μέσα στα top 10 παιχνίδια για το 2015 και στα γραφικά. Δε ξέρω τι δε σε ικανοποιεί και θεωρείς ότι είναι μέτρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οι χαρακτηρες ειναι top quality . φοβερη λεπτομερεια επισης στα armor καθως και το animation των προσωπων. Οτι υπαρχουν καποια Low res textures υπαρχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 The Witcher 3 HD Project Update 3.0 Released – Features New Textures For Wood Logs, Ceramic Roofs & Water Puddles το εβαλα, θα γραψω εντυπωσεις οταν βρω χρονο να παιξω κιολας Κοιταω τα graphic mods ρε παιδια αλλα δεν βγαζω ακρη,μπορει να εξηγησει καποιος τα dependencies και το compatibility αναμεσα σε: -Super Turbo lighting Mod -Cinematic Realism ReShade -Visual Enhanced Project Evolved -Ultimate Lighting Mod Redux -E3FX -STLM 2.1 Enhancement Reshade and Extreme Graphics Settings Tier -Real Graphical Suite κλπ κλπ η εστω να δωσει μια κατευθυνση γιατι χαθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 βαλε το πρωτο και το προ τελευταιο απο ολα αυτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 βαλε το πρωτο και το προ τελευταιο απο ολα αυτα . Ωραιος!Μπορεις με 2 λογια να εξηγησεις την διαφορα τους απο τα αλλα? Τι ειναι τα reshade packages και γιατι διαφερουν απο τα αλλα project δηλαδη? Η μαλλον να το θεσω αλλιως καποια απο αυτα δεν εχουν και ουσιαστικες διαφορες περα απο το να ειναι custom ρυθμισεις του reshade η του sweetfx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 απαντησες μονος στην ερωτηση σου Η μαλλον να το θεσω αλλιως καποια απο αυτα δεν εχουν και ουσιαστικες διαφορες περα απο το να ειναι custom ρυθμισεις του reshade η του sweetfx? Oλα cystom ρυθμισεις του sweetfx ειναι εκτος απο το πρωτο που κανει την διαφορα . Σε αυτο παει το lighting σε αλλο επιπεδο , κανε μια αναζητηση στο youtube με το ονομα του και θα καταλαβεις. Επισης μετα θα βαλεις το -STLM 2.1 Enhancement Reshade Ουσιαστικα ειναι μονο για το super turbo lighting mod και κανει πιο ρεαλιστικα τα χρωματα. . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 απαντησες μονος στην ερωτηση σου Oλα cystom ρυθμισεις του sweetfx ειναι εκτος απο το πρωτο που κανει την διαφορα . Σε αυτο παει το lighting σε αλλο επιπεδο , κανε μια αναζητηση στο youtube με το ονομα του και θα καταλαβεις. Επισης μετα θα βαλεις το -STLM 2.1 Enhancement Reshade Ουσιαστικα ειναι μονο για το super turbo lighting mod και κανει πιο ρεαλιστικα τα χρωματα. . Το ψαξα τελικα χθες το ζητημα, ισως το βαλω μονο για δοκιμη γιατι το vanilla lighting μου αρεσε περισσοτερο απο ο,τι comparison ειδα.Το stlm μου φενεται μουντο Τσεκαρε το αυτο παντως, ξεχωριζει απο τα screenshot, τωρα το να μπεις στην διαδικασια να το βαλεις αλλο ζητημα. -Cinematic Realism ReShade Χθες περασα ολο το απογευμα στο nexusmods και κατεληξα με 25 mods! Αγαπημενο μεχρι στιγμης το friendly hud και το random encounters Καθως και ενα tweak για να κανεις το dismemberment chance και το blood splatter οσο θες που μπορω να το γραψω εδω αν ενδιαφερεται κανεις. Σκεφτομαι να βαλω το TES αλλα μου φενεται πολυ δραστικη αλλαγη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα