La_MoRt Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Την έχω στείλει στο kaer morhen. Λες αν την βρω εκεί να το πουλάει ακόμα όταν επιστρέψω; Ψάχνω για την σκέτη πέτρα. Νομίζω υπάρχει diagram και γιαυτήν γιατί είναι πανάκριβη να την πάρεις. Ψάξε στο Pellar τη πουλάει αλλά πρέπει να έχεις κάνει το quest του πρώτα. Αλλιώς ο hatorri στο Novigrand αν θυμάμαι καλά πουλάει το diagram αλλά και εκεί πρέπει να έχει κάνει το q του.
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 τι εννοεις σκετη πετρα?? To Diagram για να φτιάχνω αυτήν ψάχνω. Αλλά μάλλον βγαίνει radomly και σπάνια.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτήν Τωρα το πιασα το κονσεπτ εκανα λιγο google fu γιατι και μενα μ αρεσει το crafting aspect και απο οτι καταλαβα υπαρχουν μονο πιθανες τοποθεσιες: Blacksmith: Arinbjorn Peller: near Blackbough (alchemy supplies) Keira Metz: location varies (alchemy supplies) Hattori: south Novigrad city (blacksmith) 1
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ψάξε στο Pellar τη πουλάει αλλά πρέπει να έχεις κάνει το quest του πρώτα. Αλλιώς ο hatorri στο Novigrand αν θυμάμαι καλά πουλάει το diagram αλλά και εκεί πρέπει να έχει κάνει το q του. http://gearnuke.com/witcher-3-peller-now-carries-rune-stones-recipes/# Θα τον τσεκάρω Thanx
La_MoRt Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τωρα το πιασα το κονσεπτ εκανα λιγο google fu γιατι και μενα μ αρεσει το crafting aspect και απο οτι καταλαβα υπαρχουν μονο πιθανες τοποθεσιες: Blacksmith: Arinbjorn Peller: near Blackbough (alchemy supplies) Keira Metz: location varies (alchemy supplies) Hattori: south Novigrad city (blacksmith) Για το πρώτο που γράφεις νομίζω δεν ισχύει αλλά για τα άλλα 3 νομίζω είσαι μέσα.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Για το πρώτο που γράφεις νομίζω δεν ισχύει αλλά για τα άλλα 3 νομίζω είσαι μέσα. σε βιντεακι youtube το κουβαλουσε, πιθανολογω εχει να κανει με τα questline του καθενος και το ποσα λβλ εισαι κλπ 1
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 σε βιντεακι youtube το κουβαλουσε, πιθανολογω εχει να κανει με τα questline του καθενος και το ποσα λβλ εισαι κλπ Έχω πάει σε 2 άκυρα μέρη που περιγράφονται σε βίντεο στο youtube αλλά δεν το βρήκα. Θα δοκιμάσω την Keira και τον Pellar που είναι βασικοί χαρακτήρες. Thanx guys καλό λιώσιμο σήμερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν ξερω, αυτο ηταν αρκετα off canon για μενα κρινοντας το lore και τον χαρακτηρα της καθως ειναι αρκετα δυναμικη για να δεχτει το να κρυφτει. Ενιωσα σαν να μπηκε ως feelgood επιλογη για καποιον που θελει σωνει και καλα happy ending. Το παλουκωμα απο τον radovic νομιζω κουμπωνει σαν storytelling πολυ ομορφα Χμ...δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, οπότε δεν ξέρω το lore της από εκεί. Προτίμησα πάντως να την "παλουκώσω" με τον Geralt και μετά να την σώσω. Και οι Witchers δεν γίνεται να πουν "μην με πληρώσεις" αλλά ναι, είναι το feelgood choice πάλι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πολύ καλύτερη ως επιλογή αυτό που λέει ο Ghost και εγώ αυτό έκανα άσε που με αυτήν την επιλογή φτιάχνεις και άλλους
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Οι καλές επιλογές είναι όταν έχουν κάτι που ευχαριστεί τον καθένα.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 χαχαχαχα τωρα εφτασα στον pellar και το εχει κατευθειαν το diagram. Ειναι οτι σου πεσει τελικα! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 The Witcher 3 HD Project Update 3.0 Released – Features New Textures For Wood Logs, Ceramic Roofs & Water Puddles 1
Silverage Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 The Witcher 3 HD Project Update 3.0 Released – Features New Textures For Wood Logs, Ceramic Roofs & Water Puddles Στα νερά δεν κατάλαβα καμιά διαφορά. Στα ξύλα όμως... Θα έχει μεγάλη επιβάρυνση;
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στα frames δεν έχουν ποτέ επιβάρυνση τα textures, εκτός και αν δεν φτάνει η Vram. Γενικά τα textures ζητάνε μνήμη.
Spartan117 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το μονο που με χαλάει με αυτά τα mod είναι επειδή δεν μπορούν να αλλάξουν τα πάντα λόγο budget έχεις τέτοια αποτελέσματα: Με τα low res textures να κάνουν χειρότερο μπαμ απ' ότι πριν. Δεν ξέρω αν είμαι fan τέτοιων project προσωπικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα