CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μπα περισσοτερο ειναι για να προστατευσει τους νεους παικτες απο αυτους που ειναι στο endgame. Νταξει βεβαια σε 3 μερες εφτασα στο σημειο που συζητουσαμε, αλλα αντιστοιχα δεν θα μου αρεσε να φαω σποιλ για το τι γινεται στις 60 ωρες gameplay πχ
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μπα περισσοτερο ειναι για να προστατευσει τους νεους παικτες απο αυτους που ειναι στο endgame. Νταξει βεβαια σε 3 μερες εφτασα στο σημειο που συζητουσαμε, αλλα αντιστοιχα δεν θα μου αρεσε να φαω σποιλ για το τι γινεται στις 60 ωρες gameplay πχ Αν λοιπον δεν θες να φας spoiler για ενα παιχνιδι,τοτε πολυ απλα δεν μπαινεις σε forum με θεμα που αφορα το Witcher 3 που οπως σωστα υποθετεις θα μιλανε για το παιχνιδι που παιξανε. Οκ την πρωτη εβδομαδα αντε πες τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας να καταλαβω την ολη ''λογικη'' των Spoilers.Τωρα που κοντευει 1χρονος παλι ειναι τελειως παραλογο. Στην τελικη ας το παιξουν απο το Θειο να τελειωνει το θεμα.
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Οι του master race δεν εχουμε προβλημα με το gamepad, αυτο που ειναι στην αλλη ακρη του καλωδιου μας τσατιζει Στο dark souls 2 πχ θα συμφωνουσα μαζι σου, εδω νταξει δεν ειναι τοοοσο σημαντικο το combat και τα μειονεκτηματα του gamepad στα μενου και ειδικα στο gwent θα με τσατιζαν μεσα σε μια μερα νομιζω. Υποθετω gwent δεν παιζεις με το gamepad?? Dark Souls δεν εχω παίξει (ακόμα) αλλα νομίζω κατάλαβα γιατί το λες. Να σου πω εγω έπεζα μόνο fps και strategy οπότε δεν έπιανα ποτε μου gamepad εκτός απο FIFA αλλα εκεί δεν έχει κάμερα να γυρνάς. Δεν θα παίξω ποτέ κανένα shooting με gamepad βεβαια. Ε το gwent παίζεται όπως θες δεν έχει και πολλές επιλογές να κάνεις απλα κάνει scroll τις καρτες σου. 1
fever25 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αν ειναι δυνατον να καθομαι και να βλεπω κοσμο να γραφει το παραπανω Κατσε να περασουν 10χρονια μπας και το παρουν μερικοι το παιχνιδι και το παιξουν...... Τον αλλο μηνα το παιχνιδι κλεινει 1ρημαδο χρονο στην αγορα.Τι περιμενουν δηλαδη αλλοι να πεσει στα 5ευρω το παιχνιδι σε steam sales για να το παρουν????Και στο θεμα του Witcher θα καθομαστε να μιλαμε δηλαδη συνεχεια με Spoilers(εκτως των expansion που δικαιολογουνται)επειδη μερικοι ειναι τσιπηδες και δεν εχουν αγορασει ακομα το παιχνιδι??? Ελεος δηλαδη. Το πότε θα αγοράσει κανείς το παιχνίδι , είναι δική του επιλογή και δεν νομίζω να αφορά κανέναν άλλο. Οι λόγοι μπορεί να είναι οικονομικοί, να αφορούν έλλειψη χρόνου ή απλά να δόθηκε προτεραιότητα σε άλλα παιχνίδια. (Εξάλλου αρκετοί περιμένουν να βγουν και τα expansions) Εγώ το παιχνίδι το πήρα από την πρώτη μέρα. Δικαιολογούμαι να μιλώ για "τσίπιδες" σχολιάζοντας άτομα που για χ,ψ λόγους δεν έχουν ασχοληθεί ακόμη; Σαφώς και όχι! Από τη στιγμή που το forum μας δίνει τη δυνατότητα να βάζουμε spoilers με το πάτημα ενός κουμπιού, δεν τίθεται ζήτημα για το αν πρέπει ή όχι να το χρησιμοποιούμε. Έστω και ένας να μην το έχει παίξει ακόμα το παιχνίδι, δεν έχει δικαίωμα κανείς να του χαλάσει την εμπειρία πετώντας πληροφορίες... 3
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τι λογικη ειναι αυτη τωρα αφου το εχω το παιχνιδι και το παιζω, μπηκα να το συζητησω. Μπορει να χρειαστω συμβουλη, να θελω να συζητησω κατι ασχετο με το storyline οπως μολις τωρα με τον φιλπ για τα controls κλπ. Τι δηλαδη πρεπει σωνει και καλα να φαω σποιλ τι γινεται στο τελος επειδη ο αλλος δεν αξιωθηκε να βαλει ενα spoiler tag? Offtopic τελος απο μενα 2
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αν ειναι δυνατον να καθομαι και να βλεπω κοσμο να γραφει το παραπανω Κατσε να περασουν 10χρονια μπας και το παρουν μερικοι το παιχνιδι και το παιξουν...... Τον αλλο μηνα το παιχνιδι κλεινει 1ρημαδο χρονο στην αγορα.Τι περιμενουν δηλαδη αλλοι να πεσει στα 5ευρω το παιχνιδι σε steam sales για να το παρουν????Και στο θεμα του Witcher θα καθομαστε να μιλαμε δηλαδη συνεχεια με Spoilers(εκτως των expansion που δικαιολογουνται)επειδη μερικοι ειναι τσιπηδες και δεν εχουν αγορασει ακομα το παιχνιδι??? Ελεος δηλαδη. Για εσένα ο μόνος λόγος να μην έχει τερματίσει κάποιος το παιχνίδι είναι να μην είχε τα λεφτά να το αγοράσει ; Αλήθεια τώρα ; Δεν θέλω να καν να το συζητήσω αυτό που λες. ΟΧΙ SPOILER σε κανένα παιχνίδι. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ναι εγω ρε φιλε ξενερωσα ομως εκει που εχεις το final choice περιμενα οταν της λες δεν σ αφηνω να φυγεις να την παιξεις μπουνιδια μεχρι νοκ αουτ οχι μεχρι θανατου.. τη λυπηθηκα γιατι τη σαπισα με ενα dwarf axe σε 5-6 hit. Αμα την αφησεις να φυγει ομως εχει χειροτερη καταληξη αμα τπ ψαξεις παιζει χαρακτηριστικο screenshot με την περιποιηση του radovic Υπάρχει και η επιλογή να πάει στο Kaer Morhen όμως. 2
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Υπάρχει και η επιλογή να πάει στο Kaer Morhen όμως. Δεν ξερω, αυτο ηταν αρκετα off canon για μενα κρινοντας το lore και τον χαρακτηρα της καθως ειναι αρκετα δυναμικη για να δεχτει το να κρυφτει. Ενιωσα σαν να μπηκε ως feelgood επιλογη για καποιον που θελει σωνει και καλα happy ending. Το παλουκωμα απο τον radovic νομιζω κουμπωνει σαν storytelling πολυ ομορφα
liakinen Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν κάνω παράθεση κανένα post γιατί δεν θέλω να αρχίσω διαξιφισμούς και να βγούμε ξανά off topic. Τι σχέση έχει πόσες μέρες μήνες βγήκε το παιχνίδι με το θέμα βάζω spoilers ; Οι λόγοι που κάποιος δεν έχει παίξει το παιχνίδι είναι δεκάδες (κάποιοι αναφέρθηκαν σε προηγούμενα post). Ένας όμως που στις μέρες μας πρέπει να ήμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι ο οικονομικός. Δεν έχει ένας φίλος το σύστημα για να παίξει ένα παιχνίδι και κάνει παξιμάδι το σκα... του, μαζεύει και αγοράζει την VGA πχ παίρνει και το παιχνίδι και μπαίνει εδώ να κάνει κάποιες ερωτήσεις, να εκφράσει την χαρά ή απογοήτευση του και να τρώει μπαμ στα μούτρα το spoil επειδή εντάξει εμείς το έχουμε παίξει και στα απαυτά μας. Ωραία λογική 1
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Για εσένα ο μόνος λόγος να μην έχει τερματίσει κάποιος το παιχνίδι είναι να μην είχε τα λεφτά να το αγοράσει ; Αλήθεια τώρα ; Δεν θέλω να καν να το συζητήσω αυτό που λες. ΟΧΙ SPOILER σε κανένα παιχνίδι. Μιλαμε για σχεδον 1 χρονο απο την ημερα κυκλοφοριας του παιχνιδιου. Και το ξαναλεω δεν εχεις χρονο να τερματησεις/παρεις το παιχνιδι οκ δεκτο.Στο θεμα του Witcher για ποιο λογο τοτε να μπεις και να φας spoilers???Μονο στην Ελλαδα γραφονται αυτα. Εγω ξερω αγαπητε οτι οταν κατι θες να το κανεις πχ να παιξεις το Witcher,οτι υποχρεωσεις και να εχεις(σε λογικα πλαισια παντα)χρονο θα βρεις για να το παιξεις το παιχνιδι.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικα οτι να ναι ή πεφτουμε στην κατηγορια της χαμηλοτερης τιμης που ελεγα πιο πισω. Δεν κάνω παράθεση κανένα post γιατί δεν θέλω να αρχίσω διαξιφισμούς και να βγούμε ξανά off topic. Τι σχέση έχει πόσες μέρες μήνες βγήκε το παιχνίδι με το θέμα βάζω spoilers ; Οι λόγοι που κάποιος δεν έχει παίξει το παιχνίδι είναι δεκάδες (κάποιοι αναφέρθηκαν σε προηγούμενα post). Ένας όμως που στις μέρες μας πρέπει να ήμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι ο οικονομικός. Δεν έχει ένας φίλος το σύστημα για να παίξει ένα παιχνίδι και κάνει παξιμάδι το σκα... του, μαζεύει και αγοράζει την VGA πχ παίρνει και το παιχνίδι και μπαίνει εδώ να κάνει κάποιες ερωτήσεις, να εκφράσει την χαρά ή απογοήτευση του και να τρώει μπαμ στα μούτρα το spoil επειδή εντάξει εμείς το έχουμε παίξει και στα απαυτά μας. Ωραία λογική Ναι εχεις δικιο.Θα την βγαζει ο αλλος εν καιρω κρισης και capital control με φακες και φασολια για να αγορασει μια καρτα για να σηκωνει το παιχνιδι(που με μια των 110ευρω πχ 750 κανεις την δουλεια σου ή σε used μια 7870 στα ιδια χρηματα).First world problems δηλαδη.... Σε Ελληνικο τεχνολογικο forum εισαι αγαπητε σου φενεται περιεργο οι περισσοτεροι πχ που γραφουμε εδω να μπορουν οι υπολογιστες μας να σηκωνουν το παιχνιδι ή να μπορουμε να δωσουμε 30ευρω ή και λιγοτερα απο κλειδαδικα για να παρουμε ενα παιχνιδι????Βαλε σε αυτο μεσα ακομα και τους κατοχους κονσολων αν θελουν να κουβεντιασουν για το παιχνιδι. Αλλα να μου πεις ισχυει αυτο.Ο Ελληνας για ακριβα κινητα/υπολογιστες λεφτα εχει ,στα αλλα τα χαλαμε.... Τοσο καιρο στο Insomnia,spoiler για παιχνιδια τοσο πολυ δεν ειχα ξαναπετυχει.Νεα μοδα ειναι αυτη και ολως τυχαιως μονο για το Witcher???Γιατι στα αλλα παιχνιδια δεν ειδα αναλογες αντιδρασεις. Τελος παντως τι καθομαι και ψαχνω και εγω.... 1
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν έχει νόημα η παραπάνω συζήτηση ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδι 150+ ωρών. Συμφωνώ με όσα είπαν οι παραπάνω. Να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς αν υπάρχει μέρος να αγοράσω ή να βρω την "συνταγή" για να κάνω craft Lesser Runestones . Δεν ξέρω αν είχε/έχει συμβεί και σε εσάς να μην την βρίσκετε πουθενά. @ALL Ας μην συνεχιστεί εδώ αυτό παρακαλώ όλους. Κρίμα είναι να χαλάμε το thread. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ναι, παίδες. Η παρένθεση για το πότε χρησιμοποιούμε spoiler tags κλείνει εδώ. Χρησιμοποιούμε πάντα spoiler tags όταν αποκαλύπτουμε την υπόθεση από ένα παιχνίδι ή άλλες πληροφορίες που μπορούν να χαλάσουν την εμπειρία κάποιου που θα παίξει το παιχνίδι για πρώτη φορά (πχ hidden endings). Για τα μηνύματα που έχουν spoilers χρησιμοποιήστε τη λειτουργία του Report/ Αναφορά και θα βρουν το... δρόμο τους. Δεν έχει νόημα να φωνάζετε στο thread. Οποιεσδήποτε άλλες απορίες έχετε πάνω σε αυτό, τις απευθύνετε με pm σε αρμόδιο moderator. 7
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν έχει νόημα η παραπάνω συζήτηση ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδι 150+ ωρών. Συμφωνώ με όσα είπαν οι παραπάνω. Να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς αν υπάρχει μέρος να αγοράσω ή να βρω την "συνταγή" για να κάνω craft Lesser Runestones . Δεν ξέρω αν είχε/έχει συμβεί και σε εσάς να μην την βρίσκετε πουθενά. @ALL Ας μην συνεχιστεί εδώ αυτό παρακαλώ όλους. Κρίμα είναι να χαλάμε το thread. ναι η kiera που λεγαμε πριν, ε πριν το τελευταιο κομματι του questline της( το τσο και λο) λειτουργει ως vendor και πουλαει ολες τις συνταγες απο ρουνους καθως και ετοιμους ρουνους. Για ποιο rune ψαχνεις δεν ειπες
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ναι η kiera που λεγαμε πριν, ε πριν το τελευταιο κομματι του questline της( το τσο και λο) λειτουργει ως vendor και πουλαει ολες τις συνταγες απο ρουνους καθως και ετοιμους ρουνους. Για ποιο rune ψαχνεις δεν ειπες Την έχω στείλει στο kaer morhen. Λες αν την βρω εκεί να το πουλάει ακόμα όταν επιστρέψω; Ψάχνω για την σκέτη πέτρα. Νομίζω υπάρχει diagram και γιαυτήν γιατί είναι πανάκριβη να την πάρεις.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Την έχω στείλει στο kaer morhen. Λες αν την βρω εκεί να το πουλάει ακόμα όταν επιστρέψω; Ψάχνω για την σκέτη πέτρα. Νομίζω υπάρχει diagram και γιαυτήν γιατί είναι πανάκριβη να την πάρεις. τι εννοεις σκετη πετρα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα