Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησα και εγώ μετά από καιρό.

Πώς μπορείς να δεις τι επίπεδο έχουν οι εχθροί; Πχ στο δρόμο για την δεύτερη αποστολή (είμαι ακόμη level 1) βρήκα ένα μέρος που λέει "A please of magic". Μόλις πλησιασεις βγαίνει ένας δαίμονα με πράσινη αύρα και με σαπιζει.

σε γενικες γραμμες θα βλεπεις τα lvl των quest ... 

τωρα αν εκει  που κανεις βολτες μεσα στα δαση σου πεσεις πανω σε τπτ κοκκινους ... αρχιζεις το τρεξιμο :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξεκίνησα και εγώ μετά από καιρό.

Πώς μπορείς να δεις τι επίπεδο έχουν οι εχθροί; Πχ στο δρόμο για την δεύτερη αποστολή (είμαι ακόμη level 1) βρήκα ένα μέρος που λέει "A please of magic". Μόλις πλησιασεις βγαίνει ένας δαίμονα με πράσινη αύρα και με σαπιζει.

Αν στο βγάζει το lvl έχει καλώς αλλιώς μπορεί αν σου έχει ένα ? ή μια νεκροκεφαλή που δε πλησιάζεις απλά. Τρέχα...

• Like 1

TIP εαν και σε οποιον βγαλει infinite load στον giant φορτωστε ενα save λιγο πριν και καντε τα αλλα ενα-δυο quest που εχει η περιοχη( -τι απεγιναν οι υπολοιποι,-ερευνησε το ταδε μερος κτλ)και θα ξεκολλησει

Για τον χειρισμο που λετε κανει τρελη διαφορα αμα εχεις ποντικι με 4-5 κουμπια εξτρα γιατι κανεις παπαδες με τα signs και το dodge.

Μολις τελειωσα το questline της keira και διαλεξα την σκληρη επιλογη..εσεις τι κανατε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deleted because of spoil

Τι να σου πούμε τώρα θα σποιλάρουμε τις επιλογές. Άστο το νου σας με το talent tree του μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε ή αν δε το χετε να συμβουλευτείτε κανένα guide, ανάλογα βέβαια και το gameplay του καθενός.

Επεξ/σία από La_MoRt

Για τον χειρισμο που λετε κανει τρελη διαφορα αμα εχεις ποντικι με 4-5 κουμπια εξτρα

Εγώ έχω περίπου 15, χάθηκα στο μέτρημα... :-D (roccat tyon)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον χειρισμο που λετε κανει τρελη διαφορα αμα εχεις ποντικι με 4-5 κουμπια εξτρα γιατι κανεις παπαδες με τα signs και το dodge.

Μολις τελειωσα το questline της keira και διαλεξα την σκληρη επιλογη..εσεις τι κανατε?

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 1

Μία από τα ίδια,συνουσία και μετά death..:P μάλλον αυτό εννοείς..

Ναι εγω ρε φιλε ξενερωσα ομως εκει που εχεις το final choice περιμενα οταν της λες δεν σ αφηνω να φυγεις να την παιξεις μπουνιδια μεχρι νοκ αουτ οχι μεχρι θανατου.. τη λυπηθηκα γιατι τη σαπισα με ενα dwarf axe σε 5-6 hit. Αμα την αφησεις να φυγει ομως εχει χειροτερη καταληξη αμα τπ ψαξεις παιζει χαρακτηριστικο screenshot με την περιποιηση του radovic

Μόλις γύρισα το Κάστρο των Witchers με τον/την Uma. Το witcher 3 ήταν ο βασικός λόγος που γύρισα μετά απο 10 χρόνια σε gamepad. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν είσαι master race (πλάκα κάνω) μπορεί να δυσκολευτείς λίγο στην αρχή με το μοχλό της κάμερας (δεξί) αντι του moyse αλλα ακριβώς επειδη το παιχνίδι αξίζει με όλα τα signs/potion/attacks νομίζω το gamepad είναι ο καλυτερος τρόπος να παίξεις την παιχνιδάρα. 

Μετάνιωσα που ξεκίνησα το παιχνίδι στο Story and Sword! (2/4) και όχι στο Blood and Broken Bones! (3/4) επίπεδο δυσκολίας. Το πρώτο παρά είναι εύκολο και δεν μπαίνεις στην ανάγκη να χρησιμοποιείς τις δυνατότητες του Gerald signs/potion/oils κλπ... Το άλλαξα μάλλον κάπου στην μέση.

Μόλις γύρισα το Κάστρο των Witchers με τον/την Uma. Το witcher 3 ήταν ο βασικός λόγος που γύρισα μετά απο 10 χρόνια σε gamepad. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν είσαι master race (πλάκα κάνω) μπορεί να δυσκολευτείς λίγο στην αρχή με το μοχλό της κάμερας (δεξί) αντι του moyse αλλα ακριβώς επειδη το παιχνίδι αξίζει με όλα τα signs/potion/attacks νομίζω το gamepad είναι ο καλυτερος τρόπος να παίξεις την παιχνιδάρα.

Οι του master race δεν εχουμε προβλημα με το gamepad, αυτο που ειναι στην αλλη ακρη του καλωδιου μας τσατιζει :)

Στο dark souls 2 πχ θα συμφωνουσα μαζι σου, εδω νταξει δεν ειναι τοοοσο σημαντικο το combat και τα μειονεκτηματα του gamepad στα μενου και ειδικα στο gwent θα με τσατιζαν μεσα σε μια μερα νομιζω. Υποθετω gwent δεν παιζεις με το gamepad??

Αν ειναι δυνατον να καθομαι και να βλεπω κοσμο να γραφει το παραπανω

Βρε μη λες άλλα κάποιοι δεν έχουν φτάσει εκεί... Μη λέτε τι γίνεται...

Κατσε να περασουν 10χρονια μπας και το παρουν μερικοι το παιχνιδι και το παιξουν......

Τον αλλο μηνα το παιχνιδι κλεινει 1ρημαδο χρονο στην αγορα.Τι περιμενουν δηλαδη αλλοι να πεσει στα 5ευρω το παιχνιδι σε steam sales για να το παρουν????Και στο θεμα του Witcher θα καθομαστε να μιλαμε δηλαδη συνεχεια με Spoilers(εκτως των expansion που δικαιολογουνται)επειδη μερικοι ειναι τσιπηδες και δεν εχουν αγορασει ακομα το παιχνιδι??? Ελεος δηλαδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...