Sprou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σε μία secondary mission μου έβγαλε failed! Φόρτωσα δύο-τρεις φορές το προηγούμενο save μήπως δεν έκανα κάτι καλά, αλλά πάλι τα ίδια. Φαντάζομαι δεν θάχει επιπτώσεις, εκτός από τα χαμένα experience points; Σας έχει τύχει να σκοτώσετε κατά λάθος ένα βασικό πρόσωπο της αποστολής επειδή "ανακατευόταν" ανάμεσα στους κακούς; Ίσως να έκανα κάτι τέτοιο, δεν πολυκατάλαβα εκεί στα σκοτεινά... Ποιο quest ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σε μία secondary mission μου έβγαλε failed! Φόρτωσα δύο-τρεις φορές το προηγούμενο save μήπως δεν έκανα κάτι καλά, αλλά πάλι τα ίδια. Φαντάζομαι δεν θάχει επιπτώσεις, εκτός από τα χαμένα experience points; Σας έχει τύχει να σκοτώσετε κατά λάθος ένα βασικό πρόσωπο της αποστολής επειδή "ανακατευόταν" ανάμεσα στους κακούς; Ίσως να έκανα κάτι τέτοιο, δεν πολυκατάλαβα εκεί στα σκοτεινά... δεν ξερω σε ποιο αναφερεσαι αλλα υπαρχουν missions στα οποια στην ουσια διαλεγεις ποιον θα βοηθησεις οποτε ενα απο τα δυο θα αποτυχει ή υπαρχουν καποια που πρεπει να τα κανεις με συγκεκριμενη σειρα αλλιως αποτυγχανουν. Παραδειγμα ειναι με τον βασιλια στο velen οτι mission υπαρχει με αυτον πρεπει να γινει πριν ολοκληρωσεις την σειρα των quest που τον οδηγουν να φυγει για να βρει εναν healer αλλιως αποτυγχανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Α τώρα κατάλαβα, έχω διαλέξει στο spoiler παρακάτω να βοηθήσω κάποιον... στο novirgrand να καταστρέψουν ένα γυμναστήριο και να ξετρυπώσουν έναν (δεν θυμάμαι το όνομα)). Απλά μετάνιωσα που αποφάσισα να βοηθήσω τους κακούς. Δεν ξέρω αν μετράει σε φήμη κλπ αργότερα... Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Α τώρα κατάλαβα, έχω διαλέξει στο spoiler παρακάτω να βοηθήσω κάποιον... στο novirgrand να καταστρέψουν ένα γυμναστήριο και να ξετρυπώσουν έναν (δεν θυμάμαι το όνομα)). Απλά μετάνιωσα που αποφάσισα να βοηθήσω τους κακούς. Δεν ξέρω αν μετράει σε φήμη κλπ αργότερα... Thanks! Σε φήμη μη το σκέφτεσαι έτσι και αλλιώς άπαντες σε φτύνουν όταν περνάς από κοντά τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σε φήμη μη το σκέφτεσαι έτσι και αλλιώς άπαντες σε φτύνουν όταν περνάς από κοντά τους.. Καλά αυτό είναι πολύ σπαστικό όλο freak και freak ακούω. Ειδικά τους φρουρούς άμα μου τη βαρέσει βγάζω σπαθί να τους εξοργίσω και τους κατεβάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλά αυτό είναι πολύ σπαστικό όλο freak και freak ακούω. Ειδικά τους φρουρούς άμα μου τη βαρέσει βγάζω σπαθί να τους εξοργίσω και τους κατεβάζω... Εδώ που τα λέμε δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε guard..δε ξέρω τι γίνεται..θα κάνω επίθεση στο μεγαλο camp των nilfgaardian.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Απλά σε σαπίζουν στο ξύλο και μετά συνέρχεσε και έχεις χάσει μερικά χρήματα σου αν θυμάμαι γιατί μια φορά έκανα την μλκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Θέλω Blood and Wine!!! Γιατί αργεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Απλά σε σαπίζουν στο ξύλο και μετά συνέρχεσε και έχεις χάσει μερικά χρήματα σου αν θυμάμαι γιατί μια φορά έκανα την μλκ Εγώ τους κατεβάζω αλλά δε τη πέφτω και σε καμια 10ρια γιατί δε τα βγάζεις πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εδώ που τα λέμε δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε guard..δε ξέρω τι γίνεται..θα κάνω επίθεση στο μεγαλο camp των nilfgaardian.. δεν εχουν drop εαν αυτο αναρωτιεσαι ουτε παιρνεις xp οποτε τζαμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μόλις τσίμπησα το Witcher 3 στο PC...Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα όταν το είχα κατεβάσει και είχα παίξει, αλλά πιστεύω είναι διαφορετικό να το έχεις αυθεντικό και να ασχοληθείς σοβαρά...Για να δούμε...Μπορεί στην πορεία να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.Κάτι που πρέπει να προσέξω αρχίζοντας (πέρα από το να μην καώ ολοκληρωτικά); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δώστου απλά λίγο χρόνο να πάρει "μπρος" το παιχνίδι. Να συνηθήσεις λίγο το χειρισμό και μετά δεν θα ξεκολάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μόλις τσίμπησα το Witcher 3 στο PC... Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα όταν το είχα κατεβάσει και είχα παίξει, αλλά πιστεύω είναι διαφορετικό να το έχεις αυθεντικό και να ασχοληθείς σοβαρά... Για να δούμε... Μπορεί στην πορεία να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Κάτι που πρέπει να προσέξω αρχίζοντας (πέρα από το να μην καώ ολοκληρωτικά); Η μαγεία σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι η εξέλιξη του είναι διαφορετική ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει ο καθένας στη πορεία του,οπότε όχι δε χρειάζεται να προσέξεις κάτι. Καλή αρχή λοιπόν. Θα σε δυσκολέψει λίγο στην αρχή ο χειρισμός αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ξεκίνησα και εγώ μετά από καιρό. Πώς μπορείς να δεις τι επίπεδο έχουν οι εχθροί; Πχ στο δρόμο για την δεύτερη αποστολή (είμαι ακόμη level 1) βρήκα ένα μέρος που λέει "A please of magic". Μόλις πλησιασεις βγαίνει ένας δαίμονα με πράσινη αύρα και με σαπιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 A place of magic dude Δεν θυμάμαι να υπάρχει level indicator απλά όταν είναι op το mob έχει μια κόκκινη νεκροκεφαλή από πάνω του, κανε καμια βόλτα πάρε κάνα lv και πάνε ξανά. Επίσης στο quest log λέει τι level πρέπει να είσαι για το quest Κακός πάντως που αγοράσατε το game τώρα, με λίγο υπομονή το καλοκαίρι θα υπάρχει η πλήρεις έκδοση φαντάζομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα