Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Κάρτα γραφικών είναι και 90 βαθμούς να πιάνει δεν τρέχει κάτι.
Zus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν την είχα δει να πιάνει πάνω από 65 σε Division και σε Battlefront και με παραξένεψε. Ευχαριστώ
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Λοιπόν η δοκιμή έγινε το πρόβλημα με το κόλλημα της οθόνης διορθώθηκε 100%, το μόνο που έχει μείνει είναι ένα ελαφρύ κόλλημα στη κάμερα η οποία κάποιες φορές σαν να κολλάει και να γυρνάει μόνη της. Στη δική μου περίπτωση, ήταν η "εξυπνάδα" του Galaxy (σε κάποιο από τα updates ενεργοποίησε το in-game overlay) και η χαζομάρα η δική μου (ούτε που είχε πάει το μυαλό μου). Το βρήκα να αναφέρεται τυχαία, ψάχνοντας, κοίταξα στις ρυθμίσεις, το απενεργοποίησα και...θαύμα. Μέρα με τη νύχτα, αν και παραμένει ένα ελάχιστο κόλλημα. Εκεί μπαίνει πιο "λεπτή" ρύθμιση, αλλά τουλάχιστον τώρα δεν θέλω να ξεράσω στο 5λεπτο. Αναμονή για το 2ο exp, πλέον. 1
noFEARgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 το θεωρω τελειως απιθανο να βγει τοτε. πιο πιθανο το κοβω για 26 ιουνιου
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Λες να αργήσει τόσο πολύ ; Για Απρίλιο-Μάιο ελπίζω προσωπικά.
noFEARgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μωρε μακαρι γιατι αν βγει καλοκαιρι θα ειμαι διακοπες και δεν θα μπορεσω να το παιξω αλλα αν εβγαινε Απριλιο θα ειχαν βγαλει εστω ενα screenshot , μια πληροφορια κατι . Τουλαχιστον να βγει μεσα στον Μαιο . Αντε μπας και δουμε κανα στορυ της προκοπης για το 2016
liakinen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αρχές καλοκαιριού το παν κατά πάσα πιθανότητα. Σφίγγες είναι μέχρι τώρα, δεν δίνουν τίποτα πρός τά έξω στο official forum οι devs.
Alastor192 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μωρε μακαρι γιατι αν βγει καλοκαιρι θα ειμαι διακοπες και δεν θα μπορεσω να το παιξω αλλα αν εβγαινε Απριλιο θα ειχαν βγαλει εστω ενα screenshot , μια πληροφορια κατι . Τουλαχιστον να βγει μεσα στον Μαιο . Αντε μπας και δουμε κανα στορυ της προκοπης για το 2016 αν θυμαμαι καλα,οι πρωτες μεστες πληροφοριες για hearts of stone βγηκαν εναν μηνα ακριβως πριν το release....οποτε μην σας φανει απιθανο να βγαινει μαιο και ολο τον απριλιο να παιχτει το marketing. 1
liakinen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 αν θυμαμαι καλα,οι πρωτες μεστες πληροφοριες για hearts of stone βγηκαν εναν μηνα ακριβως πριν το release....οποτε μην σας φανει απιθανο να βγαινει μαιο και ολο τον απριλιο να παιχτει το marketing. Και να σκάσει μύτη 19 May 2016
CrimsonSky_gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλα αμα σκοτωνεις mobs δεν κερδιζεις τιποτα απο xp? Ειμαι level 4 και παλευα να ριξω waterhag 16 στο hard, για να μην παρω καθολου xp γενικα.. Και κατι ακομα αμα ειστε γυρω στα 5-7 lvl βρηκα πολυ καλο silver sword με 3! rune slot σε ενα ραντομ νησακι κατω δεξια(velen παντα), ειναι μια κουτσουλια στο χαρτη.
RPDrummer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς ναι ισχύει για το xp. Παίρνεις πολύ λίγο. Είναι παλούκι στην αρχή. Άμα συναντάς δυσκολα τέρατα απλά κανε την γρήγορα! Μόλις ανέβεις lvl θα ναι όλα αστεία
La_MoRt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Στη δική μου περίπτωση, ήταν η "εξυπνάδα" του Galaxy (σε κάποιο από τα updates ενεργοποίησε το in-game overlay) και η χαζομάρα η δική μου (ούτε που είχε πάει το μυαλό μου). Το βρήκα να αναφέρεται τυχαία, ψάχνοντας, κοίταξα στις ρυθμίσεις, το απενεργοποίησα και...θαύμα. Μέρα με τη νύχτα, αν και παραμένει ένα ελάχιστο κόλλημα. Εκεί μπαίνει πιο "λεπτή" ρύθμιση, αλλά τουλάχιστον τώρα δεν θέλω να ξεράσω στο 5λεπτο. Αναμονή για το 2ο exp, πλέον. Που το βρίσκω αυτό να το δοκιμάσω και εγώ να δω αν θα έχει κάποια ακόμα διαφορά. Δοκίμασα αυτά που είπαμε με το phychowarhead έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι αλλά η κάμερα κάποιες φορές τραβάει κάτι στροφές μόνη της. Το βρήκα οκ. Θα το δοκιμάσω και αυτό να δω τι γίνεται. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2016 από La_MoRt 1
La_MoRt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Που το βρίσκω αυτό να το δοκιμάσω και εγώ να δω αν θα έχει κάποια ακόμα διαφορά. Δοκίμασα αυτά που είπαμε με το phychowarhead έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι αλλά η κάμερα κάποιες φορές τραβάει κάτι στροφές μόνη της. Το βρήκα οκ. Θα το δοκιμάσω και αυτό να δω τι γίνεται. Φίλε ότι και να είχα κάνει δε θα το έβρισκα ποτέ. Δουλεύουν όλα τέλεια. Τα πάντα όλα ultra και hairworks on. Ευχαριστώ. 2
nik5163 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σε μία secondary mission μου έβγαλε failed! Φόρτωσα δύο-τρεις φορές το προηγούμενο save μήπως δεν έκανα κάτι καλά, αλλά πάλι τα ίδια. Φαντάζομαι δεν θάχει επιπτώσεις, εκτός από τα χαμένα experience points; Σας έχει τύχει να σκοτώσετε κατά λάθος ένα βασικό πρόσωπο της αποστολής επειδή "ανακατευόταν" ανάμεσα στους κακούς; Ίσως να έκανα κάτι τέτοιο, δεν πολυκατάλαβα εκεί στα σκοτεινά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα