Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το δικό σου σύστημα, δεν συζητάμε καν...

Έχεις και το Hairworks on?

Εγώ τελικά έσβησα τα config μέσα από το MyDocuments, έχω πετάξει και ότι mod/shade είχα μέσα και πάλι τα ίδια.

Κάποια μικρή βελτίωση, ίσως, αλλά σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης θέλω να ξεράσω (φανταστείτε δλδ τί γίνεται στις μάχες).

Ρίχνω συνέχεια τα γραφικά, αλλά δεν βλέπω κάτι άξιο λόγου (κι ας είμαι πλέον >45).

Σαν δοκιμή μόνο, θα το ρίξω από 1440 σε 1080, να δω πια με fps>60 (ότι κι αν γίνει) τί συμπεριφορά θα έχει.

αν και δεν ειμαι μεσα στη συζητηση και δε ξερω τι ακριβως προβλημα εχετε

θυμαμαι ομως οτι τα shadows κοβουν πολλα frame και χωρις λογο ιδικα μεσα στα δαση το βραδυ ..δλδ και medium ειναι μια χαρα δε θα δεις διαφορα ... 2ον το depth of field ειναι ακυρο καλυτερα κλειστο γιατι θολονει την εικονα πισω στα βιντεο κλπ..

και 3ον μπορειτε να δοκιμασετε να βγαλετε το vsync και να βαλετε bordeless αντι full screen ...

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από το μέτωπο:

Update για τα Galaxy, Witcher2, 3 (και άλλα, φαντάζομαι, αυτά έχω κατεβασμένα /εγκατεστημένα από τη βιβλιοθήκη μου εγώ).

Tο Galaxy έγινε μια χαρά, τα άλλα 2 πέταξαν "fail, connection error" αφού και το ένα και το άλλο είχαν ήδη κατεβάσει το >95% του αρχείου (κάπου 1110-130ΜΒ έκαστο, μη φανταστείτε τπτ σημαντικό).

Εxit και ξαναπροσπάθησα, τα ίδια.

Στο θέμα μου με το "τρέμουλο", δοκίμασα και με κλειστό το freesync από το panel του Crimson, τα ίδια.

@La_Mort, υπάρχει αντίστοιχος τρόπος να κλείσεις το G-sync και να δοκιμάσεις?

Αργότερα, ίσως δοκιμάσω και σε 1080.

Το πρόβλημα για μένα παρουσιάζεται μόνο σε αυτό το παιχνίδι έπαιξα Unity που είναι και πιο κακογραμμένο παιχνίδι με όλα τέρμα ανοιχτά και έπαιζε τέλεια χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Εχθές έκανε ένα update και λίγο έφτιαξε η κατάσταση, αλλά το γεγονός ότι παίζω καλά με το unity χωρίς προβλήματα με κάνει να πιστεύω πως κάποιο θέμα του παιχνιδιού είναι ο δημιουργός του προβλήματος...

• Like 1
Δημοσ.

Παίξε με το ''Maximum Pre-Rendered Frames'' στους οδηγούς, στο Witcher 2 έπρεπε να αλλαχτεί αυτό για να μην υπάρχει micro-stuttering στην κίνηση. Το Witcher 3 είναι πολύ πιο responsive στην κίνηση με 30FPS lock παρά με 60/Unlimited που είναι λες και έχει τίγκα input lag(Ακόμα και με κλειστό το V-Sync).

• Like 1
Δημοσ.

Παίξε με το ''Maximum Pre-Rendered Frames'' στους οδηγούς, στο Witcher 2 έπρεπε να αλλαχτεί αυτό για να μην υπάρχει micro-stuttering στην κίνηση. Το Witcher 3 είναι πολύ πιο responsive στην κίνηση με 30FPS lock παρά με 60/Unlimited που είναι λες και έχει τίγκα input lag(Ακόμα και με κλειστό το V-Sync).

Αυτό για να γίνει σωστά πρέπει να το φτιάξω με συγκεκριμένο προφίλ απο το nvidia control panel για το συγκεκριμένο παιχνίδι σωστά;

Δημοσ.

Καλά ούτως ή άλλως δε πάω και πολύ παραπάνω stable. Οριακά κάποιες φορές βλέπω εννοείται ψηλά νούμερα αλλά δε τα κρατάει σταθερά. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Υπάρχει πάντως μεγάλη πιθανότητα να είναι εκεί το πρόβλημα γιατί με τη προηγούμενη κάρτα δεν ανέβαινα πάνω απο 45 με τίποτα και με high settings. Ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Δημοσ.

Κι εγώ υποψιάζομαι ότι μάλλον είναι κάποοιο θέμα της μηχανής του παιχνιδιού που προκαλεί stuttering.Θυμάμαι στο 2, είχε τρελό stuttering ότι και να του έβαζα από ρυθμίσεις.Ας έπαιζε και με 100fps.Μέχρι που βρήκα και κατέβασα ένα αρχειάκι που έλεγε ότι διορθώνει το stuttering, το οποίο όλως περιέργως δούλεψε.Δεν είναι θέμα αδύναμης κάρτας γραφικών αυτό που περιγράφετε.

Δημοσ.

Λοιπόν η δοκιμή έγινε το πρόβλημα με το κόλλημα της οθόνης διορθώθηκε 100%, το μόνο που έχει μείνει είναι ένα ελαφρύ κόλλημα στη κάμερα η οποία κάποιες φορές σαν να κολλάει και να γυρνάει μόνη της.

Δημοσ.

Εννοείς με το max prerendered frames?

Εγώ με AMD δλδ πρέπει να μπλέξω με RadeonPro για να αλλάξω το flip queue size?

Ftou...

edit: Something f.cked up...big time.

3η συνεχόμενη μέρα που δεν κατάφερε να τελειώσει το mini update λόγω "connection failed" (στο >95%, θυμίζω) και επιλέγοντας πάλι "verify", μου βγάζει "updating" και έχει ξεκινήσει να κατεβάζει 7.4GB.

Δημοσ.

Ειναι το μονο quest που μου εχει απομεινει και παιζω,αφου βγαινει η μια μπουρδα μετα την αλλην(division)..1)Έχει λοιπόν κάποιος ολοκληρώσει το collect them all gwent cards;έχω τέλειο deck έχω νικήσει αμέτρητους και δε λέει να τελειώσει..2)πρέπει να βρω και τον τελευταίο trader και armourer για να Ολοκληρωθει; και 3)ο κάθε ένας σου δίνει μία καρτα, αν τον νικήσεις 2η φορά τι γίνεται;

Ευχαριστώ

Για όποιον έχει παρόμοια απορία δε γίνεται να Ολοκληρωθει το quest εάν έχεις αποτύχει σε προηγούμενα όπως το quest deadly plot που δεν το το επαιξα ποτε,διότι δεν είμαι kingslayer :P για όποιον θυμάται..

Δημοσ.

Στο σύστημά μου είναι φυσιολογικό να πιάνει 82 βαθμούς η R9 390 μετά από μισή ώρα παιχνιδιού?

Όλα Ultra στα 2560 Χ 1440

Δημοσ.

Στο σύστημά μου είναι φυσιολογικό να πιάνει 82 βαθμούς η R9 390 μετά από μισή ώρα παιχνιδιού?

Όλα Ultra στα 2560 Χ 1440

απο οσο γνωριζω σε full load ψιλονορμαλ ειναι ..ισως ελαφρως ποιο κατω...

αν θες βαλε το msi afterburner και φιαξε ενα προφιλ στον ανεμηστηρα και θα ριξει μερικους βαθμους κατω αναλογως το προφιλ...

και στο κουτι αν δεν εχεις ανεμιστηρες σε ολες της θεσεις παρε κανα εχτρα θα βοηθησει γενικοτερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...