noFEARgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ο Geralt μας τελειωσε δυστυχως . Δεν εχουν ομως αποκλησει το γεγονος να υπαρξει αλλο παιχνιδι στον κοσμο του the witcher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Έκατσα 15' σήμερα να δω τί γίνεται και μου βγήκαν πάλι τα μάτια. Το έχω ξανααναφέρει. Από τότε που άλλαξα οθόνη και πήγα στη freesync@144Hz@1440p, έχω θέμα. Συγκεκριμένα, οποιαδήποτε αλλαγή πορείας και ειδικά οι στροφές γύρω από τον κατακόρυφο, ξεκινούν με ένα στγμιαίο πάγωμα και γενικά...τρόμο. Βλέοντας τα fps, εκείνη ακριβώς τη στιγμή πέφτουν από >50 σε <25...οπότε μάλλον λογική η συμπεριφορά. Γιατί όμως? Με την παλιά οθόνη, δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα με 1440 μέσω VSR...στην 7950 κιόλας. Με την 290 τώρα, τέτοιο θέμα δεν θα έπρεπε να είχα. Λόγω άλλων θεμάτων, 60fps max, μέσα από το παιγνίδι και όχι μέσω frame limiter του Crimson, V-sync off, fullscreen κλπ... Να τα γυρίσω όλα σε default, να πετάξω και ότι Mod έχω απάνω να δω από ποιό σημείο και πάνω αρχίζει το θέμα ή έχετε κάποια άλλη ιδέα? Αν το βρεις πες το μου και εμένα. Κάτι δε πάει καλά με αυτή την ανάλυση. Τα ίδια κολλήματα αντιμετωπίζω και εγώ με το που άλλξα κάρτα. Με την 780 δεν είχα κολλήματα κανένα στην ίδια οθόνη αλλά φυσικά με χαμηλωμένα settings και 145Hz. Τώρα που είμαι φουλ και 165 αντιμετωπίζω ακριβώς τα ίδια που έχεις παρατηρήσει και εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αν υπαρξει αλλο Witcher game δεν θα ναι με τον Geralt και πολυ καλα θα κανουν. Το επομενο Witcher game πιστευω θα ναι σε στυλ Skyrim,δλδ create your own Witcher και θα ξεκινας το δικο σου story απο καποιο Witcher school και θα εξελισεται απο κει το θεμα.Το Witcher universe εχει τα φοντα να γινει full open world...Βεβαια θα πρεπει να περασουν πολλααα χρονια για να ξαναδουμε witcher game,οποτε μην το περιμενετε συντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Άλλο ξεκίνησα να γράφω και μου ήρθε μια πολύ ωραία ιδέα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να απορρίψω ένα sandbox στον κόσμο του Witcher, πόσο μάλλον αν θα χειρίζεσαι άλλο witcher. Ό,τι και να έκαναν, αν αξιοποιούσαν κλασσικούς χαρακτήρες από τα βιβλία (αν έπαιζες το κακέκτυπο του Zoltan ή του Roche ή της Sabrina Glevvisig πχ, όπως κάνουν τα περισσότερα σύγχρονα Star Wars games σαν το Force Unleashed) θα φαινόταν απελπιστικά "λίγο" και παρέμβαση στον κόσμο του παιχνιδιού. ΑΛΛΑ! Ένα Mount and Blade στον κόσμο του Witcher? Ξεκινάς από το μηδέν, θα μπορείς να γίνεις έμπορος, μισθοφόρος, αντάρτης, κατάσκοπος (με city / underworld missions), διπλωμάτης (με palace/ king missions πχ), ακόμα και Witcher αν το αποφασίσεις, και όλα αυτά με το γνωστό από το Mount And Blade εντελώς sandbox gameplay που δε βασίζεται σε story-driven καταστάσεις. Φανταστείτε να μπορείς να έχεις το δικό σου αυτόνομο δουκάτο στον κόσμο του Witcher, σε στυλ Novigrad ή Toussaint! Ή να έχεις διπλωματικό παιχνίδι ανάμεσα στα κρατη, στην υπηρεσία του Foltest πχ (αν και τέζαρε αλλά λέμε τώρα) και να ταξιδεύεις από περιοχή σε περιοχή μέχρι να πετύχεις να υπογραφεί η συνθήκη, ή να προκαλείς πόλεμο/ σαμποτάζ και να το παίζεις διπλός πράκτορας. Αν μάλιστα αυτό έρχεται πακέτο και με ένα management σύστημα όχι σα Civilization / Settlers, που ξεκινάς από την αρχή, αλλά πιο πολύ σαν Europa Universalis με έμφαση σε οικονομία και διπλωματία, όπου οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, θα μπορούσαμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Αντί δηλαδή να έχεις ηθικά δύσκολες αποφάσεις να έχεις πολιτικά και οικονομικά δύσκολες αποφάσεις. Χαχα. Μουχαχα. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ. Εσείς τι λετε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Me Αν το βρεις πες το μου και εμένα. Κάτι δε πάει καλά με αυτή την ανάλυση. Τα ίδια κολλήματα αντιμετωπίζω και εγώ με το που άλλξα κάρτα. Με την 780 δεν είχα κολλήματα κανένα στην ίδια οθόνη αλλά φυσικά με χαμηλωμένα settings και 145Hz. Τώρα που είμαι φουλ και 165 αντιμετωπίζω ακριβώς τα ίδια που έχεις παρατηρήσει και εσύ. Με τί frames είσαι πλέον? Μήπως για κάποιους λόγους δημιουργεί θέμα το sync (f σε εμένα, g σε εσένα)? Εγώ πέταξα τα πάντα από πάνω, ίσως είδα μια κάποια διαφορά αλλά ακόμα ούτε για αστείο συμπεριφορά της προκοπής. Θυμάται κανείς πώς τα γυρίζω όλα vanilla? Απεγκατάσταση? Σβήνω κάποιο αρχείο στυλ config και το ξαναδημιουργεί το παιγνίδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Άλλο ξεκίνησα να γράφω και μου ήρθε μια πολύ ωραία ιδέα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να απορρίψω ένα sandbox στον κόσμο του Witcher, πόσο μάλλον αν θα χειρίζεσαι άλλο witcher. Ό,τι και να έκαναν, αν αξιοποιούσαν κλασσικούς χαρακτήρες από τα βιβλία (αν έπαιζες το κακέκτυπο του Zoltan ή του Roche ή της Sabrina Glevvisig πχ, όπως κάνουν τα περισσότερα σύγχρονα Star Wars games σαν το Force Unleashed) θα φαινόταν απελπιστικά "λίγο" και παρέμβαση στον κόσμο του παιχνιδιού. ΑΛΛΑ! Ένα Mount and Blade στον κόσμο του Witcher? Ξεκινάς από το μηδέν, θα μπορείς να γίνεις έμπορος, μισθοφόρος, αντάρτης, κατάσκοπος (με city / underworld missions), διπλωμάτης (με palace/ king missions πχ), ακόμα και Witcher αν το αποφασίσεις, και όλα αυτά με το γνωστό από το Mount And Blade εντελώς sandbox gameplay που δε βασίζεται σε story-driven καταστάσεις. Φανταστείτε να μπορείς να έχεις το δικό σου αυτόνομο δουκάτο στον κόσμο του Witcher, σε στυλ Novigrad ή Toussaint! Ή να έχεις διπλωματικό παιχνίδι ανάμεσα στα κρατη, στην υπηρεσία του Foltest πχ (αν και τέζαρε αλλά λέμε τώρα) και να ταξιδεύεις από περιοχή σε περιοχή μέχρι να πετύχεις να υπογραφεί η συνθήκη, ή να προκαλείς πόλεμο/ σαμποτάζ και να το παίζεις διπλός πράκτορας. Αν μάλιστα αυτό έρχεται πακέτο και με ένα management σύστημα όχι σα Civilization / Settlers, που ξεκινάς από την αρχή, αλλά πιο πολύ σαν Europa Universalis με έμφαση σε οικονομία και διπλωματία, όπου οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, θα μπορούσαμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Αντί δηλαδή να έχεις ηθικά δύσκολες αποφάσεις να έχεις πολιτικά και οικονομικά δύσκολες αποφάσεις. Χαχα. Μουχαχα. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ. Εσείς τι λετε? Ακούγεται ενδιαφέρον αλλά πιστεύω αν δεν είναι story driven δεν θα πετύχει , και αυτό που ανέφερες παραπάνω ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι . Ουσιαστικά μου ακούγεται πιο πολύ σαν super mod για το M&B παρά σαν νέο Witcher. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Me Με τί frames είσαι πλέον? Μήπως για κάποιους λόγους δημιουργεί θέμα το sync (f σε εμένα, g σε εσένα)? Εγώ πέταξα τα πάντα από πάνω, ίσως είδα μια κάποια διαφορά αλλά ακόμα ούτε για αστείο συμπεριφορά της προκοπής. Θυμάται κανείς πώς τα γυρίζω όλα vanilla? Απεγκατάσταση? Σβήνω κάποιο αρχείο στυλ config και το ξαναδημιουργεί το παιγνίδι? Τα frames παίζουν σταθερά χωρίς σκαμπανεβάσματα τρελά από 45-65 αλλά δε νομίζω ότι είναι από αυτό. Από ότι έχω διαβάσει λίγο τα έξτρα χαρακτηριστικά που περιέχονται στα φίλτρα και στη χρήση των μαλλιών για να παίξουν σωστά χρειάζεται 2 σαν τη δική μου κάρτα και όχι μια. Έχει τεράστιες απαιτήσεις... Το sync δεν ευθύνεται σε όλο αυτό ίσα ίσα που βοηθάει τη κατάσταση, άλλωστε αν έφταιγε αυτό θα είχα το ίδιο πρόβλημά και με τη προηγούμενη κάρτα μου. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω και άλλο τα γραφικά και από ultra να πάνε high με κλειστά τα φίλτρα να δω μήπως τελικά φταίει αυτό. Πάντως αν είναι αυτό είναι κρίμα κάρτα με τόσα χρήματα να μη μπορεί να παίξει ultra το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τα frames παίζουν σταθερά χωρίς σκαμπανεβάσματα τρελά από 45-65 αλλά δε νομίζω ότι είναι από αυτό. Από ότι έχω διαβάσει λίγο τα έξτρα χαρακτηριστικά που περιέχονται στα φίλτρα και στη χρήση των μαλλιών για να παίξουν σωστά χρειάζεται 2 σαν τη δική μου κάρτα και όχι μια. Έχει τεράστιες απαιτήσεις... Το sync δεν ευθύνεται σε όλο αυτό ίσα ίσα που βοηθάει τη κατάσταση, άλλωστε αν έφταιγε αυτό θα είχα το ίδιο πρόβλημά και με τη προηγούμενη κάρτα μου. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω και άλλο τα γραφικά και από ultra να πάνε high με κλειστά τα φίλτρα να δω μήπως τελικά φταίει αυτό. Πάντως αν είναι αυτό είναι κρίμα κάρτα με τόσα χρήματα να μη μπορεί να παίξει ultra το παιχνίδι... Για το δικό σου σύστημα, δεν συζητάμε καν... Έχεις και το Hairworks on? Εγώ τελικά έσβησα τα config μέσα από το MyDocuments, έχω πετάξει και ότι mod/shade είχα μέσα και πάλι τα ίδια. Κάποια μικρή βελτίωση, ίσως, αλλά σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης θέλω να ξεράσω (φανταστείτε δλδ τί γίνεται στις μάχες). Ρίχνω συνέχεια τα γραφικά, αλλά δεν βλέπω κάτι άξιο λόγου (κι ας είμαι πλέον >45). Σαν δοκιμή μόνο, θα το ρίξω από 1440 σε 1080, να δω πια με fps>60 (ότι κι αν γίνει) τί συμπεριφορά θα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Στην αρχή πίστευα πως το πρόβλημα μπορεί να είναι από drivers. Τώρα που βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα και με AMD κάρτες τότε κάτι άλλο ευθύνεται αλλά όσο και να έχω ψάξει στο internet λύση δε βρίσκώ. Επίσης έχω δοκιμάσει να παίξω και εγώ με τα γραφικά αλλά άκρη δεν έβγαλα... Είτε έχω ανοιχτό το hairwork είτε το έχω κλειστό είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ειναι το μονο quest που μου εχει απομεινει και παιζω,αφου βγαινει η μια μπουρδα μετα την αλλην(division)..1)Έχει λοιπόν κάποιος ολοκληρώσει το collect them all gwent cards;έχω τέλειο deck έχω νικήσει αμέτρητους και δε λέει να τελειώσει..2)πρέπει να βρω και τον τελευταίο trader και armourer για να Ολοκληρωθει; και 3)ο κάθε ένας σου δίνει μία καρτα, αν τον νικήσεις 2η φορά τι γίνεται; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Aν κερδίσεις τον οποιονδήποτε 2η φορά, σου δίνει κάποια random items αμελητέας αξίας. Για τα υπόλοιπα, δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Από το μέτωπο: Update για τα Galaxy, Witcher2, 3 (και άλλα, φαντάζομαι, αυτά έχω κατεβασμένα /εγκατεστημένα από τη βιβλιοθήκη μου εγώ). Tο Galaxy έγινε μια χαρά, τα άλλα 2 πέταξαν "fail, connection error" αφού και το ένα και το άλλο είχαν ήδη κατεβάσει το >95% του αρχείου (κάπου 1110-130ΜΒ έκαστο, μη φανταστείτε τπτ σημαντικό). Εxit και ξαναπροσπάθησα, τα ίδια. Στο θέμα μου με το "τρέμουλο", δοκίμασα και με κλειστό το freesync από το panel του Crimson, τα ίδια. @La_Mort, υπάρχει αντίστοιχος τρόπος να κλείσεις το G-sync και να δοκιμάσεις? Αργότερα, ίσως δοκιμάσω και σε 1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Άλλο ξεκίνησα να γράφω και μου ήρθε μια πολύ ωραία ιδέα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να απορρίψω ένα sandbox στον κόσμο του Witcher, πόσο μάλλον αν θα χειρίζεσαι άλλο witcher. Ό,τι και να έκαναν, αν αξιοποιούσαν κλασσικούς χαρακτήρες από τα βιβλία (αν έπαιζες το κακέκτυπο του Zoltan ή του Roche ή της Sabrina Glevvisig πχ, όπως κάνουν τα περισσότερα σύγχρονα Star Wars games σαν το Force Unleashed) θα φαινόταν απελπιστικά "λίγο" και παρέμβαση στον κόσμο του παιχνιδιού. ΑΛΛΑ! Ένα Mount and Blade στον κόσμο του Witcher? Ξεκινάς από το μηδέν, θα μπορείς να γίνεις έμπορος, μισθοφόρος, αντάρτης, κατάσκοπος (με city / underworld missions), διπλωμάτης (με palace/ king missions πχ), ακόμα και Witcher αν το αποφασίσεις, και όλα αυτά με το γνωστό από το Mount And Blade εντελώς sandbox gameplay που δε βασίζεται σε story-driven καταστάσεις. Φανταστείτε να μπορείς να έχεις το δικό σου αυτόνομο δουκάτο στον κόσμο του Witcher, σε στυλ Novigrad ή Toussaint! Ή να έχεις διπλωματικό παιχνίδι ανάμεσα στα κρατη, στην υπηρεσία του Foltest πχ (αν και τέζαρε αλλά λέμε τώρα) και να ταξιδεύεις από περιοχή σε περιοχή μέχρι να πετύχεις να υπογραφεί η συνθήκη, ή να προκαλείς πόλεμο/ σαμποτάζ και να το παίζεις διπλός πράκτορας. Αν μάλιστα αυτό έρχεται πακέτο και με ένα management σύστημα όχι σα Civilization / Settlers, που ξεκινάς από την αρχή, αλλά πιο πολύ σαν Europa Universalis με έμφαση σε οικονομία και διπλωματία, όπου οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, θα μπορούσαμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Αντί δηλαδή να έχεις ηθικά δύσκολες αποφάσεις να έχεις πολιτικά και οικονομικά δύσκολες αποφάσεις. Χαχα. Μουχαχα. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ. Εσείς τι λετε? Σε καμια 10αρια χρονια ισως να βγει τετοιο παιχνιδι αλλα οποτε και να βγει θα κλεισει σπιτια στην κυριολεξια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 δεν ταιριαζει στο the witcher κατι τετοιο . το πιο δυνατο του σημειο ειναι το στορυ , οι χαρακτηρες και τα quest . Σε ενα sandbox πανε περιπατο ολα αυτα ( δες fallout 4 ) Βεβαια αν εβγαινε ενα Mod για το καινουργιο mount and blade που ερχεται θα ηταν φοβερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 δεν ταιριαζει στο the witcher κατι τετοιο . το πιο δυνατο του σημειο ειναι το στορυ , οι χαρακτηρες και τα quest . Σε ενα sandbox πανε περιπατο ολα αυτα ( δες fallout 4 ) Βεβαια αν εβγαινε ενα Mod για το καινουργιο mount and blade που ερχεται θα ηταν φοβερο . Καλά, το Fallout 4 είναι παράδειγμα προς αποφυγή γενικότερα, δεν αποτελεί κριτήριο. Συμφωνώ πως τα Witcher είναι ταυτισμένα με τη γενικότερη γραφή τους. Μετά από όσα έχουμε δει όμως σε αυτά τα τρία παιχνίδια, είναι δυνατό να μπεις σε αυτό τον κόσμο και να παίξεις ρόλο με διαφορετικούς χαρακτήρες? Ακόμα περισσότερο, μπορείς να στήσεις κάτι out of canon? Το ίδιο σκέφτομαι και για τα Mass Effect, είναι πάρα πολύ μεγάλη η σύνδεση. Πιστεύω ένα RPG στον κόσμο του Witcher, ακόμα και αν είναι υψηλής ποιότητας σε όλα του, θα αφήσει ανικανοποίητο τον παίκτη. Στα Star Wars έχει γίνει με σχετική μόνο επιτυχία (Kyle Katarn και μετά το χάος για μένα προσωπικά), ενώ τα franchise cRPG τύπου Masquerade και Dungeons and Dragons εξ ορισμού αφήνουν ελευθερία χρήσης, δεν είναι συγκρίσιμα (ειδικά το Vampire). Τώρα ό,τι αυτό που περιγράφω ακούγεται περισσότερο σα mod του Mount and Blade είμαι ο πρώτος που το παραδέχεται Αλλά αν γίνει σωστά πιστεύω μπορεί να ενσωματώσει αρκετά σημεία με καλό σενάριο και γραφή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κορμοί αποστολών με χαλαρό σενάριο όπως περίπου τα faction missions στο Skyrim, όπου σαν τμήματα gameplay θα είχαν πιο πειθαρχημένη δομή και περιθώριο για χαρακτήρες, εξέλιξη κλπ. Disclaimer: έχω πολλά ράμματα για τη γούνα του Skyrim, δε συγκρίνω και δε θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση τη δομή, σχεδιασμό και εξέλιξη των quest lines του. Κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα