Πέτρος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Έκατσα 15' σήμερα να δω τί γίνεται και μου βγήκαν πάλι τα μάτια. Το έχω ξανααναφέρει. Από τότε που άλλαξα οθόνη και πήγα στη freesync@144Hz@1440p, έχω θέμα. Συγκεκριμένα, οποιαδήποτε αλλαγή πορείας και ειδικά οι στροφές γύρω από τον κατακόρυφο, ξεκινούν με ένα στγμιαίο πάγωμα και γενικά...τρόμο. Βλέοντας τα fps, εκείνη ακριβώς τη στιγμή πέφτουν από >50 σε <25...οπότε μάλλον λογική η συμπεριφορά. Γιατί όμως? Με την παλιά οθόνη, δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα με 1440 μέσω VSR...στην 7950 κιόλας. Με την 290 τώρα, τέτοιο θέμα δεν θα έπρεπε να είχα. Λόγω άλλων θεμάτων, 60fps max, μέσα από το παιγνίδι και όχι μέσω frame limiter του Crimson, V-sync off, fullscreen κλπ... Να τα γυρίσω όλα σε default, να πετάξω και ότι Mod έχω απάνω να δω από ποιό σημείο και πάνω αρχίζει το θέμα ή έχετε κάποια άλλη ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Witcher 3 σε 1440p οθονη με Gtx 970(που δεν διαφερει πολυ απο την 290 που εχεις σε αυτη την αναλυση)μονο ολα σε high settings και ειχα δει αναλογα το μερος να πιανει και 60ρια fps(κυριως σε πολεις οχι πυκνοκατοικημενες).Σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου τα frame drops ηταν μπολικα. Αρα δεν ξερω σε τι ρυθμισεις αναφερεσαι και κυριως για την 7950 ή R9 280 που ειναι η αντιστοιχη σημερα. Επισης 1440p 144hz monitor θελουν βαρβατες καρτες για να αξιοποιηθουν πληρως δυστηχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δεν είναι θέμα ισχύος της κάρτας, σίγουρα. Είναι θέμα πως λειτουργεί η κάρτα σε συνδυασμό με την οθόνη. Τα framedrops που έχω, δεν θα έπρεπε να τα έχω, οι ρυθμίσεις μου δεν είναι τόσο πάνω σε σχέση με την 7950 που να δικαιολογούν τέτοια βουτιά! Σκιές/Νερό/Γρασίδι στο high, τρίχες off, motion blur off, vignette/aberration off (ότι είχα και στην 7950 δλδ, θυμίζω πάλι σε 1440). Tess@16x μέσα από Crimson. Θυμίζω πως όταν πρωτοέβαλα την οθόνη και είχα frames unlimited, είχα τρελό θέμα με κάτι σαν lag στο ποντίκι στα menu και αυτή τη συμπεριφορά ingame αλλά Χ10. Με frames @60, τα menu μια χαρά, μειώθηκε το φαινόμενο, αλλά καμία σχέση με την εξαιρετική συμπεριφορά της 7950. Κάτι, δεν έχει κάτσει καλά. Στο ύπαιθρο είμαι, η πτώση εμφανίζεται όποτε αλλάζω κατεύθυνση, στην "ευθεία" δεν έχω τέτοια θέματα. Θα τα γυρίσω κάποια στιγμή όλα στα "μαμά", να δω τί θα αλλάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν είναι θέμα ισχύος της κάρτας, σίγουρα. Είναι θέμα πως λειτουργεί η κάρτα σε συνδυασμό με την οθόνη. Τα framedrops που έχω, δεν θα έπρεπε να τα έχω, οι ρυθμίσεις μου δεν είναι τόσο πάνω σε σχέση με την 7950 που να δικαιολογούν τέτοια βουτιά! Σκιές/Νερό/Γρασίδι στο high, τρίχες off, motion blur off, vignette/aberration off (ότι είχα και στην 7950 δλδ, θυμίζω πάλι σε 1440). Tess@16x μέσα από Crimson. Θυμίζω πως όταν πρωτοέβαλα την οθόνη και είχα frames unlimited, είχα τρελό θέμα με κάτι σαν lag στο ποντίκι στα menu και αυτή τη συμπεριφορά ingame αλλά Χ10. Με frames @60, τα menu μια χαρά, μειώθηκε το φαινόμενο, αλλά καμία σχέση με την εξαιρετική συμπεριφορά της 7950. Κάτι, δεν έχει κάτσει καλά. Στο ύπαιθρο είμαι, η πτώση εμφανίζεται όποτε αλλάζω κατεύθυνση, στην "ευθεία" δεν έχω τέτοια θέματα. Θα τα γυρίσω κάποια στιγμή όλα στα "μαμά", να δω τί θα αλλάξει. βαλε το v-snc βαλε on κατεβασε τα hair και εισαι κομπλε καμια φορα οταν πεφτουν τα frames ειναι γιατι φορτωνει απο δισκο ,εγω το εβαλα στο ssd και ησύχασα τελος τα framedrops... στο 7200 που το ειχα πεφτανε φουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Οι τρίχες είναι ήδη off και στον SSD το έχω περασμένο... εδιτ: Όχι απλά κάτι έχει κάτσει στραβά...κάτι έχει απαυτωθεί big time. Μπαίνω μισή ωρίτσα, ενεργοποιώ το V-sync, ίσως μια στάλα καλύτερα. Πειράζω μετά από λίγο τις τριχοεπιλογές (πάλι στο off/low τις άφησα, αλλά είπα μήπως...), ξαφνικά αρχίζει πάλι το lag στο menu (να έχει να κάνει με το hardware cursor)! Βγαίνω, βάζω στο galaxy να κάνει verify/repair...Και εκεί αρχίζει το πανηγύρι! Κάνει κάπου 20' στο 0% και ξαφνικά πετάγεται στο 100% και τέλος. Στο ενδιάμεσο, όλος ο υπολογιστής σέρνεται, ούτε tab στο Firefox δεν μπορώ καλά καλά να αλλάξω, δεν λειτουρχεί ctrl+shift+esc (για την ακρίβεια χρειάστηκε ctrl+alt+del και επιλογή task manager αφού για κάπου 1' έβλεπα "preparing security options" και πάλι άνοιξε 2-3' μετά) και με τα πολλά βλέπω στον manager ότι το Kaspersky τρώει ένα 12% cpu (συνολικά κάπου 20%) κα τίποτε άλλο...ενώ ο κέρσορας στα win έχει το ενδεικτικό κυκλάκι ότι κάτι τρέχει/εγκαθίσταται. Το Kaspersky, να σημειωθεί, δεν κάνει απολύτως τπτ (εκτός κι αν έφαγε καμια αναβάθμιση και σκανάρει όλο το δίσκο συνεχόμενα όταν βλέπει τέτοιο read/write από online πρόγραμμα). Τελειώνει η ιστορία με το GOG, το κλείνω με χίλια ζόρια (απόκριση με καθυστέρηση), κάνω επανεκκίνηση και όλα καλά. ΜΒΑΜ χωρίς Internet, quick scan με το KIS χωρίς να βγάλουν τπτ απολύτως, full scan εδώ και πόση ώρα (έβαλα πάλι το ethernet όταν ξεκίνησε να ελέγχει το δίσκο αποθήκευσης) επίσης καθαρό. Τί να υποθέσω? Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2016 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μόλις το τελείωσα το game μου πήρε πάνω από 130 ώρες πάντως για άλλη μια φορά το άξιζε και με το παραπάνω. Φοβερή ιστορία, χαρακτήρες, gameplay. Από τα game που θυμάσε το story τους για πάντα. Μας άφησε στο στέλος όμως με την απορία γμτ... Πιστεύω το expansion το επόμενο που θα βγάλουν να συνεχίζει κάπως το story αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι απλά quest σε προηγούμενο σημείο από το τέλος όπως κάνει πάντα η cd project. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 δεν πιστευω να εχει καμια συνδεση το επομενο expansion με το main story.Αν θες το extended cut του ending,μπορεις μονο να ελπιζεις σε Enhanced Edition οπου θα το συμπεριλαβουν/βελτιωσουν. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα ανακοινωσουν το GOTY/Enhanced Edition στο E3,τωρα αν θα περιεχει βελτιωσεις στο main game η απλα ενα πακεταρισμα των expansion δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 The Witcher 3 is now the Most Awarded game of all time. (Currently at 251 awards) 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Προκειται ισως για τον μεγαλυτερο τιτλο ολων των εποχων, και αν οχι τον μεγαλυτερο, γιατι αδικουνται και διαφορα genres, τοτε σιγουρα στους 5 καλυτερους. Ενα αριστουργημα απο καθε αποψη μην τα ξαναλεμε. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Blood and Wine to be released on April 26? (Unconfirmed) The speculation got more intense when reputable Poland gaming website GryOnline updated its “Blood and Wine” informational page. It listed the game with a release date of April 26, which fans believe is too specific to be a placeholder. However, the page has now been updated to suggest a 2016 release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Άντε να βγει το δεύτερο expansion του παιχνιδιού της δεκαετίας Here Is What The Witcher 3: Wild Hunt Could Have Looked like in First-Person Perspective Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μόλις το τελείωσα το game μου πήρε πάνω από 130 ώρες πάντως για άλλη μια φορά το άξιζε και με το παραπάνω. Φοβερή ιστορία, χαρακτήρες, gameplay. Από τα game που θυμάσε το story τους για πάντα. Μας άφησε στο στέλος όμως με την απορία γμτ... Πιστεύω το expansion το επόμενο που θα βγάλουν να συνεχίζει κάπως το story αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι απλά quest σε προηγούμενο σημείο από το τέλος όπως κάνει πάντα η cd project. τι εννοεις σε αφηνει με απορια καμια απορια αναλογα ποιο ending ειχες δηλαδη...στο δικο μου ολα ηταν ξεκαθαρα,happy ending και ετσι Ειδα ποτε ξεκινησε το θρεαντ και σοκαριστικα λιγο 2013.... δηλαδη το 4 να το περιμενουμε καπου στο 2019? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Άντε να βγει το δεύτερο expansion του παιχνιδιού της δεκαετίας Here Is What The Witcher 3: Wild Hunt Could Have Looked like in First-Person Perspective Βεβαια αμην και ποτε.. τι εννοεις σε αφηνει με απορια καμια απορια αναλογα ποιο ending ειχες δηλαδη...στο δικο μου ολα ηταν ξεκαθαρα,happy ending και ετσι Ειδα ποτε ξεκινησε το θρεαντ και σοκαριστικα λιγο 2013.... δηλαδη το 4 να το περιμενουμε καπου στο 2019? Αν υπολογισεις οτι τωρα βρισκεται υπο αναπτυξη το Cyberpunk, νομιζω το νωριτερο θα ειναι το 2019, αν φυσικα ισχυουν ολα αυτα που εχουν γραφτει και υπαρξει φυσικα 4ο Witcher απο το studio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δεν έχουν πει οτι δεν θα υπάρξει άλλο παιχνίδι με την ιστορία του Geralt? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δεν έχουν πει οτι δεν θα υπάρξει άλλο παιχνίδι με την ιστορία του Geralt? Νομιζω απο επισημα χειλη δεν εχει επιβεβαιωθει κατι τετοιο ποτε, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα