nik5163 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 sorry, δεν σκέφτηκα ότι είναι spoiler..Το διέγραψα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Λίγη περισσότερη προσοχή με τα spoilers! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 το διέγραψα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Sites αναφέρουν σαν προτεινόμενη ημερομηνία 26 Απριλίου για το καινούριο expansion χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα απο τους developers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ε Απρίλιο-Μάιο το κόβω και 'γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μάιο είναι αρκετά πιθανό γιατί είναι και η συμπλήρωση ενός χρόνου από την κυκλοφορία του W3. Στα forum βέβαια δεν παίρνεις κουβέντα από τους Devs στο κόβουν κατευθείαν λέγοντας είναι πολύ νωρίς ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 25 Απριλιου επιστρεφω Ελλαδα, ναι νομιζω 26 ειναι η ιδανικη ημερομηνια κυκλοφοριας του νεου expansion! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παιδια με το PC της υπογραφής μου αξίζει να βάλω mod που να βελτιώνει τα γραφικά ή μπα;Το τρέχω σε medium /high γυρω στα 40-50 fps και ακομα και ετςι μου φαινεται πολυ όμορφο.Αλλα λέω μήπως δοκίμαζα κάτι που θα το έκανε καλύτερο ακομα στο μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Sites αναφέρουν σαν προτεινόμενη ημερομηνία 26 Απριλίου για το καινούριο expansion χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα απο τους developers. Καμμιά άποψη γιατί με 50 ώρες παιχνιδιού είμαι ακόμα στο 6% με level 8; Στο μεταξύ προσπαθώ να ολοκληρώνω τις secondary αποστολές και contracts που βρίσκονται μέχρι +1 από το level μου. Όχι ότι μου είναι δυσάρεστο αλλά αγχώνομαι με το expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 χωρις dodge /roll δεν θα κερδισεις καμια μαχη στο w3 ΟΙ στρατιώτες είναι έυκολοι. Κάνε counter attack πατώντας το parry key λιγο πριν σε ακουμπήσουν τα σπαθιά τους. Επίσης βοηθάει το Aard και το πράσινο (δε θυμάμαι πως λέγεται) sign Υπάρχουν armor και skills που σου αυξάνουν τις γρήγορες επιθέσεις. Γι αυτό στην αρχή είναι ανούσιο να χρησιμοποιείς μία μόνο επίθεση. Καθώς, παίζεις θα καταλάβεις πως θα αντιμετωπίζεις κάθε εχθρό. Στην αρχή, ειδικά σε death march δυσκολία είναι ζόρι. Ξεκίνησα υπερωρίες για να προλάβω τις προθεσμίες...(βλ.expansion). Τώρα καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του combat jump κλπ: χωρίς τις κατάλληλες κινήσεις είμαι off the game (ευχαριστώ noFEARgr, RPDrummer για τις συμβουλές σας). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μην ανησυχεις τα expansions ουσιαστικα ειναι ξεχωριστες ιστοριες και μπορεις να τα παιξεις και χωρις να εχεις τελειωσει το main . Θα σε παει απο μονο του στα προτεινομενα level με τον καταλληλο εξοπλισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Καμμιά άποψη γιατί με 50 ώρες παιχνιδιού είμαι ακόμα στο 6% με level 8; Στο μεταξύ προσπαθώ να ολοκληρώνω τις secondary αποστολές και contracts που βρίσκονται μέχρι +1 από το level μου. Όχι ότι μου είναι δυσάρεστο αλλά αγχώνομαι με το expansion. Δεν υπαρχει λογος να rushαρεις το παιχνιδι,ακομα και απριλιο να βγει το expansion δεν σε επιρρεαζει,ουτως η αλλως δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος να το παιξεις στο release date του.Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να μην εχεις τελειωσει το παιχνιδι πριν βγει,διοτι θα πρεπει να περιμενεις and that sucks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 υποστηριζει direct x 12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα