Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποστάρω γτ αυτο το topic δεν μου αρεςει να το βλέπω στη δεύτερη σελίδα..

Επισης ειπα να πάρω σημερα τη βαρκούλα και να εξιχνιάςω ολα τα θαλάσσια ερωτηματικά στο skellige..που ειναι αμέτρητα..το μονο που εχει μείνει..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισης ειπα να πάρω σημερα τη βαρκούλα και να εξιχνιάςω ολα τα θαλάσσια ερωτηματικά στο skellige..που ειναι αμέτρητα..το μονο που εχει μείνει..

Αυτά τα σημεία πρέπει να είναι ότι ποιο βαρετό έχουν βάλει στο game και στο γράφω γιατί είχα την υπομονή να τα εξερευνήσω σχεδόν όλα.. :P Μιλαμε τελείως ανούσια προσθήκη συν ότι δεν σου δίνει τπτ

• Like 2

Σωστος!

Αυτά τα σημεία πρέπει να είναι ότι ποιο βαρετό έχουν βάλει στο game και στο γράφω γιατί είχα την υπομονή να τα εξερευνήσω σχεδόν όλα.. :P Μιλαμε τελείως ανούσια προσθήκη συν ότι δεν σου δίνει τπτ

συμφωνω και επαυξανω,ειναι οτι χειροτερο και δεν ασχοληθηκα καθολου. Απτην στιγμη που δεν ειναι υποχρεωτικα  βεβαια και ειναι απλα ενα bonus στο game,no harm done,παντως για μενα ειναι σαν να μην υπαρχουν

• Like 1

Πραγματικα ειναι πολυ βαρετό..μου έχουν μείνει αλλα 35 και τα περισσότερα ειναι smuggler..το μονο θετικό ειναι οτι πουλάω οτι βρίσκω και παίρνω κανά χρήμα για τον runewright που θελει 25000 για το replenishment που θέλω να βάλω στο gear.

Ξεκίνησα το 2 για να μπω στο κλίμα και να πιάσω το 3. Έχω εθιστει σε επικίνδυνο βαθμό. Το πρόβλημα είναι οτι τα αγγλικά μου είναι τραγικά και δε χαμπαριαζω και πολύ την ιστορία που απ'οτι διαβάζω είναι πολύ καλή. 

• Like 1

Ξεκίνησα το 2 για να μπω στο κλίμα και να πιάσω το 3. Έχω εθιστει σε επικίνδυνο βαθμό. Το πρόβλημα είναι οτι τα αγγλικά μου είναι τραγικά και δε χαμπαριαζω και πολύ την ιστορία που απ'οτι διαβάζω είναι πολύ καλή.

Και που σαι ακομα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...