Sprou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ποστάρω γτ αυτο το topic δεν μου αρεςει να το βλέπω στη δεύτερη σελίδα.. Επισης ειπα να πάρω σημερα τη βαρκούλα και να εξιχνιάςω ολα τα θαλάσσια ερωτηματικά στο skellige..που ειναι αμέτρητα..το μονο που εχει μείνει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 http://9gag.com/gag/aL21qpM 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 http://9gag.com/gag/aL21qpM Το πρώτο comment... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ποστάρω γτ αυτο το topic δεν μου αρεςει να το βλέπω στη δεύτερη σελίδα.. Επισης ειπα να πάρω σημερα τη βαρκούλα και να εξιχνιάςω ολα τα θαλάσσια ερωτηματικά στο skellige..που ειναι αμέτρητα..το μονο που εχει μείνει.. Αυτά τα σημεία πρέπει να είναι ότι ποιο βαρετό έχουν βάλει στο game και στο γράφω γιατί είχα την υπομονή να τα εξερευνήσω σχεδόν όλα.. Μιλαμε τελείως ανούσια προσθήκη συν ότι δεν σου δίνει τπτ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 smuggler caches ειναι σαν να λεμε shards στο dragon age εντελως βαρετα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ποστάρω γτ αυτο το topic δεν μου αρεςει να το βλέπω στη δεύτερη σελίδα.. Επισης ειπα να πάρω σημερα τη βαρκούλα και να εξιχνιάςω ολα τα θαλάσσια ερωτηματικά στο skellige..που ειναι αμέτρητα..το μονο που εχει μείνει.. Σωστος! Αυτά τα σημεία πρέπει να είναι ότι ποιο βαρετό έχουν βάλει στο game και στο γράφω γιατί είχα την υπομονή να τα εξερευνήσω σχεδόν όλα.. Μιλαμε τελείως ανούσια προσθήκη συν ότι δεν σου δίνει τπτ συμφωνω και επαυξανω,ειναι οτι χειροτερο και δεν ασχοληθηκα καθολου. Απτην στιγμη που δεν ειναι υποχρεωτικα βεβαια και ειναι απλα ενα bonus στο game,no harm done,παντως για μενα ειναι σαν να μην υπαρχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικα ειναι πολυ βαρετό..μου έχουν μείνει αλλα 35 και τα περισσότερα ειναι smuggler..το μονο θετικό ειναι οτι πουλάω οτι βρίσκω και παίρνω κανά χρήμα για τον runewright που θελει 25000 για το replenishment που θέλω να βάλω στο gear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Βάζοντας το mod που κάνει κάθε relic unique τότε μια χαρά αξίζει όλο το τρέξιμο Και είναι πολύ πιο όμορφα από τα witcher gear imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε καμία ενημέρωση πότε θα βγει το επόμενο expansion; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά πάμε για Ιούνιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκίνησα το 2 για να μπω στο κλίμα και να πιάσω το 3. Έχω εθιστει σε επικίνδυνο βαθμό. Το πρόβλημα είναι οτι τα αγγλικά μου είναι τραγικά και δε χαμπαριαζω και πολύ την ιστορία που απ'οτι διαβάζω είναι πολύ καλή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκίνησα το 2 για να μπω στο κλίμα και να πιάσω το 3. Έχω εθιστει σε επικίνδυνο βαθμό. Το πρόβλημα είναι οτι τα αγγλικά μου είναι τραγικά και δε χαμπαριαζω και πολύ την ιστορία που απ'οτι διαβάζω είναι πολύ καλή. Και που σαι ακομα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια στο open sesame αν αυτοκτονησει ο casimir πως συνεχίζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Επιλεγεις αναγκαστικα τον αλλο που εχουν φυλακισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 The Witcher 3: Wild Hunt – Mod Adds Volumetric Clouds Over Skellige Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα