Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 The Witcher 3 HD Project Version 2.6 Out Now, Features Reworked Rocks & Better Toadstools 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) The Witcher 3 HD Project Version 2.6 Out Now, Features Reworked Rocks & Better Toadstools Τωρα να τα περασω απο πανω απο το προηγουμενο hd texture mod ή θα φαω φετα; Ιδου η απορια.. Θα κανω ενα backup καλου κακου και θα δοκιμασω.. edit : Ειναι το ιδιο το reworked project; Αν ειναι ετσι δεν νομιζω να εχουμε θεμα.. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2016 από d4ydr33m3r
planetman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά, ξεκίνησα το παιχνίδι προχθές και πρώτες αποστολές είπα να σκοτώσω μία μαλακία που πετάει με άλλον έναν τυπά αλλά δε μπορώ με τίποτα. Με σκοτώνει πολύ εύκολα. Δε μπορώ να ακυρώσω την αποστολή και να κάνω κάτι άλλο; Το save πάντα ξεκινάει στην αρχή της μάχης. Είμαι λιγάκι άπειρος με τέτοιου τύπου παιχνίδια.
RPDrummer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να κανεις load ένα προηγουμενο save . Βασικά μπορεις και να τρεξεις μακρια απο τη μαχη και να επιστρέψεις αργότερα. ΓΙα δοκιμασε το.
noFEARgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 η μπορεις να κατεβασεις την δυσκολια και μετα την ξανα ανεβαζεις
fever25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά, ξεκίνησα το παιχνίδι προχθές και πρώτες αποστολές είπα να σκοτώσω μία μαλακία που πετάει με άλλον έναν τυπά αλλά δε μπορώ με τίποτα. Με σκοτώνει πολύ εύκολα. Δε μπορώ να ακυρώσω την αποστολή και να κάνω κάτι άλλο; Το save πάντα ξεκινάει στην αρχή της μάχης. Είμαι λιγάκι άπειρος με τέτοιου τύπου παιχνίδια. Χρησιμοποιείς κανονικά τόξο για να "κατεβάσεις" το ...πτηνό από τον ουρανό;
ebola75 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 γνωρίζεται αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα με τα mods που βγάζουν script compilation error;
noFEARgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 περιμενεις να το αναβαθμισει ο δημιουργος του Mod. δεν υπαρχει κατι αλλο .
Alastor192 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 The Witcher 3 HD Project Version 2.6 Out Now, Features Reworked Rocks & Better Toadstools τα πετρωματα του παιχνιδιου ηταν απαραδεκτα σε σχεση με την ποιοτητα των υπολοιπων,αναρωτιεμαι για ποιο λογο τα παραμελησαν ετσι.Παντως ο τυπας κανει πολυ καλη δουλεια με το HD Project
ebola75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο τέλος για την αποστολή following the thread
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο τέλος για την αποστολή following the thread Εγώ τον άφησα να ζήσει. Σωστό ή λάθος, δεν θα το έλεγα, αλλά αυτή ήταν η επιλογή μου. 1
t3llis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το τερμάτισα. Γενικά είμαι δύσκολος με τα παιχνίδια και αρκετά picky αλλά τι επικούρα ήταν αυτή!!! Με μάγεψε ο κόσμος και η μουσική ( ειδικά η μουσική κατα τη διαρκεια μάχης..ωω θεέε ήταν φοβερή). Λυπάμαι που τελείωσε.. Μπράβο στους δημιουργούς του παιχνιδιού, πάντα τέτοια αριστουργήματα να κάνουν. 7
Orgios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκινησα την προηγουμενη εβδομαδα στο δυσκολο, το πηγαινω υπερβολικα αργα το παιχνιδι για να το ζησω όλο (να φανταστεις πρωτη φορα καθομαι και διαβαζω όλα τα βιβλία) κανοντας όλα τα side quest βεβαιως. Εστησα και το Hydra και κανω όλα τα signs με τα motion gestures (πολυ γελιο!) . Στο δυσκολο δίνει xp με το σταγονόμετρο? ή είναι ιδέα μου? Εκανα import save απο witcher 2 , μετράει σαν επιλογη τελικα στο storyline? (πειτε οσο γίνεται λιγοτερα μη spoilεριασετε)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Στο δυσκολο δίνει xp με το σταγονόμετρο? ή είναι ιδέα μου? Εκανα import save απο witcher 2 , μετράει σαν επιλογη τελικα στο storyline? (πειτε οσο γίνεται λιγοτερα μη spoilεριασετε) Ναι και ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα