Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα να τα περασω απο πανω απο το προηγουμενο hd texture mod ή θα φαω φετα; Ιδου η απορια..

Θα κανω ενα backup καλου κακου και θα δοκιμασω..

edit : Ειναι το ιδιο το reworked project; Αν ειναι ετσι δεν νομιζω να εχουμε θεμα..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Ρε παιδιά, ξεκίνησα το παιχνίδι προχθές και πρώτες αποστολές είπα να σκοτώσω μία μαλακία που πετάει με άλλον έναν τυπά αλλά δε μπορώ με τίποτα. Με σκοτώνει πολύ εύκολα. Δε μπορώ να ακυρώσω την αποστολή και να κάνω κάτι άλλο; Το save πάντα ξεκινάει στην αρχή της μάχης. Είμαι λιγάκι άπειρος με τέτοιου τύπου παιχνίδια.

Δημοσ.

Μπορείς να κανεις load ένα προηγουμενο save . Βασικά μπορεις και να τρεξεις μακρια απο τη μαχη και να επιστρέψεις αργότερα. ΓΙα δοκιμασε το.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ξεκίνησα το παιχνίδι προχθές και πρώτες αποστολές είπα να σκοτώσω μία μαλακία που πετάει με άλλον έναν τυπά αλλά δε μπορώ με τίποτα. Με σκοτώνει πολύ εύκολα. Δε μπορώ να ακυρώσω την αποστολή και να κάνω κάτι άλλο; Το save πάντα ξεκινάει στην αρχή της μάχης. Είμαι λιγάκι άπειρος με τέτοιου τύπου παιχνίδια.

Χρησιμοποιείς κανονικά τόξο για να "κατεβάσεις" το ...πτηνό από τον ουρανό;

Δημοσ.

τα πετρωματα του παιχνιδιου ηταν απαραδεκτα σε σχεση με την ποιοτητα των υπολοιπων,αναρωτιεμαι για ποιο λογο τα παραμελησαν ετσι.Παντως ο τυπας κανει πολυ καλη δουλεια με το HD Project

• Moderators
Δημοσ.

ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο τέλος για την αποστολή following the thread

Εγώ

τον άφησα να ζήσει.

Σωστό ή λάθος, δεν θα το έλεγα, αλλά αυτή ήταν η επιλογή μου.

• Like 1
Δημοσ.

Το τερμάτισα. Γενικά είμαι δύσκολος με τα παιχνίδια και αρκετά picky αλλά τι επικούρα ήταν αυτή!!! Με μάγεψε ο κόσμος και η μουσική ( ειδικά η μουσική κατα τη διαρκεια μάχης..ωω θεέε ήταν φοβερή). Λυπάμαι που τελείωσε.. Μπράβο στους δημιουργούς του παιχνιδιού, πάντα τέτοια αριστουργήματα να κάνουν.

• Like 7
Δημοσ.

Ξεκινησα την προηγουμενη εβδομαδα στο δυσκολο, το πηγαινω υπερβολικα αργα το παιχνιδι για να το ζησω όλο (να φανταστεις πρωτη φορα καθομαι και διαβαζω όλα τα βιβλία) κανοντας όλα τα side quest βεβαιως. Εστησα και το Hydra και κανω όλα τα signs με τα motion gestures (πολυ γελιο!) .

Στο δυσκολο δίνει xp με το σταγονόμετρο? ή είναι ιδέα μου?

Εκανα import save απο witcher 2 , μετράει σαν επιλογη τελικα στο storyline? (πειτε οσο γίνεται λιγοτερα μη spoilεριασετε) :)

Δημοσ.

Στο δυσκολο δίνει xp με το σταγονόμετρο? ή είναι ιδέα μου?

Εκανα import save απο witcher 2 , μετράει σαν επιλογη τελικα στο storyline? (πειτε οσο γίνεται λιγοτερα μη spoilεριασετε) :)

Ναι και ναι. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...