Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να έχει ξανά ειπωθεί και σόρρυ κιόλας, έχει κανείς κανένα guide για τα quest των armors μέσα στο παιχνίδι;

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια επειδη τωρα το ξεκινησα εγω το παιχνιδι και εχω φτασει lvl  6 εχω δυο ερωτησεις. Τα νομισματα του παιχνιδιου πως τα  κερδιζουμε, γιατι εμενα δεν μου φτανουν ουτε να κανω repair την armor? και το παιχνιδι με τις καρτες χρειαζεται καπου για την εξελιξη του παιχνιδιου?

Δημοσ.

Τα λεφτά τα βρίσκεις από αποστολές, από κουτιά, από σπηλιές, μπορείς να πουλάς πράγματα.

Το gwent δε χρειάζεται για να προχωρήσεις,

Δημοσ.

Έγινε ευχαριστώ..δε μπορεί να κρατήσει το hairworks στα 1080p κάρτα των 850€;..για άλλη μια φορά εκπλησσομαι με την αγορά της συγκεκριμένης..τέλος πάντων έχει ειπωθεί πολλακις.. Ευχαριστώ και πάλι..

Βγάλε τα hairworks, δεν έχουν κανένα νόημα παρά μόνο σε 1-2 τέρατα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια επειδη τωρα το ξεκινησα εγω το παιχνιδι και εχω φτασει lvl  6 εχω δυο ερωτησεις. Τα νομισματα του παιχνιδιου πως τα  κερδιζουμε, γιατι εμενα δεν μου φτανουν ουτε να κανω repair την armor? και το παιχνιδι με τις καρτες χρειαζεται καπου για την εξελιξη του παιχνιδιου?

αν χρησιμοποιείς mods στο nexus έχει δυο που το ένα κάνει τους εμπόρους πιο πλούσιους και το άλλο αυξάνει το όριο βάρους που μεταφέρει ο χαρακτήρας.

Δημοσ.

Τα mods σας δουλευουν στην v1.12? Εμενα σχεδον ολα μου εχουν error

από τα 7 που έχω ένα μόνο δεν μου δούλεψε όλα τα υπόλοιπα τρέχουν κανονικά. 

Δημοσ.

από τα 7 που έχω ένα μόνο δεν μου δούλεψε όλα τα υπόλοιπα τρέχουν κανονικά. 

Οκ, βρηκα λυση ,καποιο αρχειο με τα updates δεν υπηρχε και εβγαζε συνεχεια error script.

Ποια πιστευετε ειναι τα must mod?

Δημοσ.

αυτά που κάνουν τους εμπόρους πιο πλούσιους, αυξάνουν το όριο βάρους που μεταφέρει ο χαρακτήρας, δίνουν την ικανότητα γρήγορου ταξιδιού από οπουδήποτε σημείο του χάρτη σε ένα άλλο, και κάποια που έχουν να κάνουν με την αλλαγή σωματότυπου των ηρωίδων, όχι όμως με γυμνό το βρίσκω υπερβολικό, δεν έχω επιχείρηση να μοντάρω τα γραφικά διότι είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία.

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω κολλήσει κάπου στο level 4 με bandits που είναι πολύ δυνατοί και έρχονται όλοι μαζί.

Προσπάθησα με traps, με shield, με fire, ήπια και 2 potions για attack και αύξηση του sign αλλά τίποτα.

Ίσως επειδή δεν έχω συνηθίσει να κάνω dodge;

Α, χρησιμοποιώ συνήθως fast attacks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...