La_MoRt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να έχει ξανά ειπωθεί και σόρρυ κιόλας, έχει κανείς κανένα guide για τα quest των armors μέσα στο παιχνίδι;
panther_512 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να έχει ξανά ειπωθεί και σόρρυ κιόλας, έχει κανείς κανένα guide για τα quest των armors μέσα στο παιχνίδι; http://www.gosunoob.com/witcher-3/best-armor/
harisv Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια επειδη τωρα το ξεκινησα εγω το παιχνιδι και εχω φτασει lvl 6 εχω δυο ερωτησεις. Τα νομισματα του παιχνιδιου πως τα κερδιζουμε, γιατι εμενα δεν μου φτανουν ουτε να κανω repair την armor? και το παιχνιδι με τις καρτες χρειαζεται καπου για την εξελιξη του παιχνιδιου?
RPDrummer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τα λεφτά τα βρίσκεις από αποστολές, από κουτιά, από σπηλιές, μπορείς να πουλάς πράγματα.Το gwent δε χρειάζεται για να προχωρήσεις,
Gentleman88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έγινε ευχαριστώ..δε μπορεί να κρατήσει το hairworks στα 1080p κάρτα των 850€;..για άλλη μια φορά εκπλησσομαι με την αγορά της συγκεκριμένης..τέλος πάντων έχει ειπωθεί πολλακις.. Ευχαριστώ και πάλι.. Βγάλε τα hairworks, δεν έχουν κανένα νόημα παρά μόνο σε 1-2 τέρατα. 1
ebola75 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια επειδη τωρα το ξεκινησα εγω το παιχνιδι και εχω φτασει lvl 6 εχω δυο ερωτησεις. Τα νομισματα του παιχνιδιου πως τα κερδιζουμε, γιατι εμενα δεν μου φτανουν ουτε να κανω repair την armor? και το παιχνιδι με τις καρτες χρειαζεται καπου για την εξελιξη του παιχνιδιου? αν χρησιμοποιείς mods στο nexus έχει δυο που το ένα κάνει τους εμπόρους πιο πλούσιους και το άλλο αυξάνει το όριο βάρους που μεταφέρει ο χαρακτήρας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Βγάλε τα hairworks, δεν έχουν κανένα νόημα παρά μόνο σε 1-2 τέρατα. Δεν είναι μόνο στα τέρατα, αλλά και στα μαλλιά του Geralt.
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παίδες ερώτηση. Τα shop με τα hairworks βοηθάνε σε κάτι;
gildo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καπου το ειδα 16-17 ευρω αλλα έλεγε να το κανεις activate στο gog.
harisv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τα mods σας δουλευουν στην v1.12? Εμενα σχεδον ολα μου εχουν error
ebola75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τα mods σας δουλευουν στην v1.12? Εμενα σχεδον ολα μου εχουν error από τα 7 που έχω ένα μόνο δεν μου δούλεψε όλα τα υπόλοιπα τρέχουν κανονικά.
harisv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 από τα 7 που έχω ένα μόνο δεν μου δούλεψε όλα τα υπόλοιπα τρέχουν κανονικά. Οκ, βρηκα λυση ,καποιο αρχειο με τα updates δεν υπηρχε και εβγαζε συνεχεια error script. Ποια πιστευετε ειναι τα must mod?
ebola75 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 αυτά που κάνουν τους εμπόρους πιο πλούσιους, αυξάνουν το όριο βάρους που μεταφέρει ο χαρακτήρας, δίνουν την ικανότητα γρήγορου ταξιδιού από οπουδήποτε σημείο του χάρτη σε ένα άλλο, και κάποια που έχουν να κάνουν με την αλλαγή σωματότυπου των ηρωίδων, όχι όμως με γυμνό το βρίσκω υπερβολικό, δεν έχω επιχείρηση να μοντάρω τα γραφικά διότι είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία.
nik5163 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς έχω κολλήσει κάπου στο level 4 με bandits που είναι πολύ δυνατοί και έρχονται όλοι μαζί. Προσπάθησα με traps, με shield, με fire, ήπια και 2 potions για attack και αύξηση του sign αλλά τίποτα. Ίσως επειδή δεν έχω συνηθίσει να κάνω dodge; Α, χρησιμοποιώ συνήθως fast attacks.
noFEARgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 χωρις dodge /roll δεν θα κερδισεις καμια μαχη στο w3 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα