Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν υπάρχει κανένα νέο όμως για το νέο expansion.Ούτε καν ένα screenshot.Κακό σημάδι αυτό!

Το έγραψα παραπάνω, από κουβέντες στο forum του παιχνιδιού και όχι από επίσημη ενημέρωση το DLC πάει για Απρίλιο - Μάιο - Ιούνιο, άρα έχουμε δρόμο. Η υποστήριξη ακόμα είναι στο full βλέπε patch άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σας μαγκες εχω ενα θεμα με το παιχνιδι 

εδω και καιρο εχει χαλασει η ροδελα απο το ποντικι και το μονο που μπορω να κανω ειναι να την πατησω...θελω να μ πει καποιος αν μπορω να αλλαξω τη ροδελα που χρειαζεται για το zoomin-zoomout στο χαρτη και να βαλω καποια αλλα κουμπια..εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δε βρηκα κατι..μπορει καποιος να μ πει αν υπαρχει αλλος τροπος;;

Τη στιγμή της μάχης είναι φυσικό ο Geralt να πηγαίνει αργά (προσπαθούσα να τρέξω για να γλυτώσω απ το griffin αλλά τίποτα).

Μήπως χρειαζόταν meditation η μπορεί να μου είχε κάνει κανένα spell; (είχε ένα icon στο HUD που δεν ξέρω τι σήμαινε).

Είμαι στο level 3.

οχι απλα τη στιγμη της μαχης δν μπορεις να τρεξεις τοσο πολυ οσο εκτος μαχης και εχεις περιορισμενο stamina regen 

thanks!

Εκπληκτικό παιχνίδι, τώρα που μπήκα σε αληθινή μάχη τα είδα όλα...έβλεπα όνειρο χτες ότι πάλευα με τα θηρία  :-D .

Μπορω να κάνω κάτι να εχω σταθερά 60 fps σε1080p με gtx 980ti με hairworks on;

Διότι στο δάσος πέφτω στα 50.

Ειναι φυσιολογικό με αυτή την κάρτα;

• Like 1

Φυσικά και είναι άμα θες και hairworks, ρίξε κανένα setting, το distance για παράδειγμα η κατέβασε κάνα mod που μπορείς επιλεκτικά να χρησιμοποιήσεις το hairworks.

• Like 1

Φυσικά και είναι άμα θες και hairworks, ρίξε κανένα setting, το distance για παράδειγμα η κατέβασε κάνα mod που μπορείς επιλεκτικά να χρησιμοποιήσεις το hairworks.

Έγινε ευχαριστώ..δε μπορεί να κρατήσει το hairworks στα 1080p κάρτα των 850€;..για άλλη μια φορά εκπλησσομαι με την αγορά της συγκεκριμένης..τέλος πάντων έχει ειπωθεί πολλακις.. Ευχαριστώ και πάλι..

• Like 2

Δεν είναι πρόβλημα της κάρτας σου εννοείτε (its a beast) αλλα του game so blame consoles, τουλάχιστον το W3 κατά κάποιο τρόπο δικαιολογεί το performance με τα graphs, και φυσικά η CDPR ποτε δεν είχε top optimization. Δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορα οπτικά ρίχνοντας 1-2 settings και θα έχεις 60fps χωρίς πρόβλημα.

Επίσης με το mod μπορείς να αφαιρέσεις το hairworks από τα μαλλιά του Geralt (που φαίνονται σαν noodles tbh) και να αφήσεις μονο στα γένια και beasts ;) που άνετα παίρνεις 5-10 fps πάνω από όσο ξέρω.

• Like 3

Έγινε ευχαριστώ..δε μπορεί να κρατήσει το hairworks στα 1080p κάρτα των 850€;..για άλλη μια φορά εκπλησσομαι με την αγορά της συγκεκριμένης..τέλος πάντων έχει ειπωθεί πολλακις.. Ευχαριστώ και πάλι..

Δυστυχώς πότε μια κάρτα δεν θα παίζει τα πάντα όλα νεράκι. Και το w3 έχει τα ελλατωματάκια του. Γενικά τα NVidia works μπορεί να είναι για NVIDIA, αλλά δεν τρέχουν και ομαλά.

To πρόβλημα είναι κυρίως με τα shadows, όχι τόσο με το hairworks. Τα shadows στο Ultra, ενώ δεν έχουν ουσιαστική διαφορά από τα High, βαραίνουν υπερβολικά πολύ την κάρτα και ειδικά στο δάσος όταν ανατέλει και δύει ο ήλιος.

Δοκίμασε να κατεβάσεις μία σκάλα τα shadows.

Να επισημάνω ότι στο Witcher 2 είχαν βάλει το περίφημο Ubersampling, το οποίο ενώ οπτικά δεν προσέφερε κάτι, γονάτιζε όλες τις κάρτες που κυκλοφορούσαν τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...