fever25 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μιλώντας για saves, μία ερώτηση στα γρήγορα: Μόλις τερματίσω το exp σκέφτομαι να απεγκαταστήσω το παιχνίδι, έως ότου βγει το επόμενο μεγάλο dlc... Τα saves πως να τα κρατήσω; (μέσω GOG) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 είναι μέσα στο documents φάκελος με τα save, έχει prompt στο uninstall αν θες να κρατήσεις τα save, αλλά κάνε και ένα backup τον φάκελο για καλό και για κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Νέο patchάκι, μέσω Galaxy. Κάπου 786ΜΒ, κατεβαίνει τώρα. Ξέρουμε τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ε προετοιμασία για το νέο DLC είναι αυτά λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έφτασε η ώρα του? Δεν έχω αγγίξει το προηγούμενο ακόμα, περιμένω όλα σε ένα πέρασμα. Προς το παρόν, προσπαθώ να σετάρω κάρτα/οθόνη γιατί με 144Ηz και unlimited frames είχα τρελό lag στο μενού και τρελό stutter Ingame. Το γύρισα@60 και όλα καλά. Ξεκίνησα να φορτώνω και Mods... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγώ είμαι στα τελειώματα του πρώτου μεγάλου dlc. Σκεφτόμουν απεγκατάσταση μέχρι να βγει το επόμενο. Όμως αν είναι να το περιμένουμε σχετικά σύντομα, μάλλον θα κάνω υπομονή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έφτασε η ώρα του? Δεν έχω αγγίξει το προηγούμενο ακόμα, περιμένω όλα σε ένα πέρασμα. Προς το παρόν, προσπαθώ να σετάρω κάρτα/οθόνη γιατί με 144Ηz και unlimited frames είχα τρελό lag στο μενού και τρελό stutter Ingame. Το γύρισα@60 και όλα καλά. Ξεκίνησα να φορτώνω και Mods... Δεν έχω απολύτως κανένα θέμα με τα 144Hz στο menu, αλλά το unlimited frame-rate μου δίνει judder στην κίνηση(in-game), όταν το βάζω στα 30 είναι πολύ πιο ομαλό το παιχνίδι και πολύ πιο responsive(Σαν να αφαιρείται εντελώς το input lag που δεν θα 'πρεπε να υπάρχει γιατί το V-sync είναι απενεργοποιημένο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Mάλλον διαφορετικές παρενέργειες των 2 διαφορετικών sync τεχνολογιών. Προσπαθώ να θυμηθώ, αν το lag@menu το είχα και με την 7950(no sync) στους Crimson. Όταν πρωτοβγήκαν, η παλιά οθόνη είχε καεί ή δεν είχα προλάβει να τους δοκιμάσω πριν μας αφήσει. Όλα φτιάχνουν, πάντως. Αν τα έχεις πρόχειρα, δώσε ένα ρεζουμέ από best mods και optimizations γιατί με τα απανωτά Patch τα έχω γυρίσει όλα default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Είτε ενεργοποιήσω G-Sync/V-Sync είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα, το judder παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Sorry, my bad. Όταν λέω sync εννοώ το Fresync της οθόνης μου, όχι το vsync. Από τότε που ενεργοποιήθηκε το 1ο, το 2ο δεν έχει θέση. Όταν λες judder, εννοείς σαν στιγμιαίο κόλημμα, σα να έχει σπαστή κίνηση είδικά σε (περι)στροφές? Αυτό εγώ μετέφρασα σαν stutter, κακώς ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Judder εννοώ σπαστή κίνηση. Το stuttering είναι χοντρά κολλήματα, όχι απλά σπαστή κίνηση. Είναι γνωστό θέμα των Witcher παιχνιδιών και το 2 ήθελε αλλαγή στα ''maximum pre-rendered frames'' για να γίνει ομαλή η κίνηση, μπορείς να παίξεις και μ' αυτό μέσω των οδηγών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Για το νέο (τελευταίο) DLC από κουβέντες στο forum του παιχνιδιού αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα βγει σύντομα. Όταν λέω σύντομα εννοώ το πρώτο τρίμηνο του 2016. Μάλλον προς Απρίλιο - Μάιο πάει. Βέβαια δεν υπάρχει επίσημη δήλωση μέχρι τώρα. Το patch που λέει ο φίλος παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο από το αντίστοιχο minor patch που έβγαλε μία εβδομάδα πριν το steam και μετά από κράξιμο για την καθυστέρηση βγήκε και στο GOG (λίγο μεγαλύτερο σε MB). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Όσο αποκτάει κάποιος experience καλυτερεύουν και οι κινήσεις του στη μάχη; Μπήκα σε level 2 και έχει εκπληκτικό quick attack. (Εκεί που βαριόμουν τις μάχες τώρα δεν βλέπω την ώρα να μπω στο παιχνίδι!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ναι μπορείς να βάζεις skills σε κάθε level που παίρνεις. Πάτα "K" και θα ανοίξει το skill tree να δεις τις επιλογές που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Όσο αποκτάει κάποιος experience καλυτερεύουν και οι κινήσεις του στη μάχη; Μπήκα σε level 2 και έχει εκπληκτικό quick attack. (Εκεί που βαριόμουν τις μάχες τώρα δεν βλέπω την ώρα να μπω στο παιχνίδι!) Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα