Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο αποπανω το,καλυτερο single player rpg των τελευταιων ετων και ενα απτα καλυτερα παιχνιδια ever.Ετοιμασου για καψιμο ΠΑΡΑ πολλων ωρων....αν σου εχουν αρεσει στο παρελθον οποιδηποτε rpg(π.χ Skyrim,Dragon Age,Dark Souls),μην το σκεφτεσαι καν

Μπορώ να πω ότι είμαι hardcore fan των rpg αλλά δεν με τρέλανε το witcher,ποιο πολύ αν σου άρεσε ποτέ το οποιοδήποτε adventure θα το καρά γουστάρεις,όπως και το torment ένα πράμα, για το παραμικρό έχει ένα κάρο μπλα μπλα,οκ σε όλα τα rpg έχει μπλα μπλα αλλά συγκρατούνται στα σημαντικά,σε αυτό μετά από κάθε δέκα βήματα κάθεσαι και βλέπεις και μισή ώρα συζητήσεις.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε αυτό μετά από κάθε δέκα βήματα κάθεσαι και βλέπεις και μισή ώρα συζητήσεις.

Αυτό που λές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αν μή τι άλλο το παιχνίδι είναι ακριβώς το αντίθετο: Ουσιώδεις διάλογοι, ουσιώδη quests και subquests, ουσιώδης ιστορία. Πάρα πολύ exploration.

Δεν μπορώ να σκεφτώ σημείο που οι διάλογοι τραβούσαν παραπάνω από ότι έπρεπε.

Μήπως το παράτησες στις πρώτες 2-3 ωρίτσες, που οι διάλογοι και τα cutscenes είναι λίγο περισσότερα για να σε βάλει στο πνεύμα της ιστορίας?

Γιατί μετά it's all about exploration and monster slaying.

• Like 6
Δημοσ.

Μάλιστα, RPG χωρίς διαλόγους και ιστορία.

Έτσι είναι άν ξεκίνησες παίζοντας Diablo-WoW.

phantasie 3, dungeon master και eye of the beholder αλλά δεν παίζει ρόλο,

δεν λέω ότι είναι κακό ή ότι είναι υπερβολικοί οι διάλογοι,απλά πρέπει και να σου αρέσει για αυτό κιόλα,εγώ απάντησα σε αυτά που είπε ο Alastor,αν σου αρέσει το Skyrim ή το Dark Souls που δεν έχουν σχεδόν καθόλου διάλογο δεν σημαίνει ότι θα σου αρέσει αυτομάτως και αυτό.

Μήπως το παράτησες στις πρώτες 2-3 ωρίτσες, που οι διάλογοι και τα cutscenes είναι λίγο περισσότερα για να σε βάλει στο πνεύμα της ιστορίας?

Είμαι στο novingard και ψάχνω την ciri και με στέλνει από τον ένα διάλογο στον άλλον,σαφώς και μπορείς όποια στιγμή θες να σηκωθείς να φύγεις και να κάνεις βόλτες στην εξοχή για να σπάσεις την ρουτίνα,απλά όποιος θέλει να ασχοληθεί να ξέρει ότι έχει και πολύ μπλα μπλα.

Δημοσ.

Ε καλα το παιχνιδι δεν ειναι και Heavy Rain που πρεπει να φας με τον στανιο στην μαπα τους διαλογους,αν καποιος γουσταρει να τρεχει σε απεραντα λιβαδια απλα σπαμαρει το skip και οι διαλογοι κρατανε δευτερολεπτα και παιζει το παιχνιδι οπως γουσταρει.

Παντως ειτε το Skyrim που ειναι exploration driven,ειτε το Dark Souls που ειναι combat driven,ειτε το Witcher που ειναι story driven,τα γουσταρα ΟΛΑ,για αυτο ειπα αν εισαι φαν οποιουδηποτε απτα προηγουμενα η γενικα των rpg.

Αποψεις του στυλ "το Dark Souls παιρνει 10/10 και το Witcher ειναι 5αρι στην καλυτερη",προερχονται απο 15χρονα που καναν εγγραφη στο φορουμ και το παιζουν ιστορια 

• Like 2
Δημοσ.

Σημερινο patch 370mbs (στο steam) , προς το παρον δεν εχει πουθενα πληροφοριες για το τι κανει.

Το version εξακολουθει να ειναι 1.12 παντως, ισως απλα hotfixes.

Δημοσ.

Το παιχνιδακι εχει και ονλινε ή ειναι μονο single player? Γενικα μπορω να εχω μια εξηγηση για το πως ειναι το παιχνιδι? Ψαχνομαι να ξεκινησω κατι καινουργιο...

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όπως είπαν και μερικοί απο τους προλαλησαντες..

Για τους σχετικούς εχω τελειώσει όλες τις αποστολές και τριγυρνάω μόνος μου στο velen μπάς και βρω κανά θαυμαστικό..αλλα μάταια..

Επίσης για τους πιο ψαγμένους ανεβείτε σε ένα λόφο τη νύχτα και κοιτάξτε στο βάθος τα φωτάκια απο το novigrad που αχνοφαίνονται..με τις ώρες κολλημένος στην οθόνη..

• Like 5
Δημοσ.

καλησπέρα, μια ερώτηση παρακαλώ,

μου λείπουν τα ursine boots , ursine armor  από τα συστατικά για να κάνω το mastercraft . που τα βρίσκω?

στο νετ που έψαξα σου δίνουν τα diagram locations....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα όπλα και πανοπλίες υψηλότερου επιπέδου χρειάζονται ως συστατικά τα αντίστοιχα όπλα και πανοπλίες που είναι ένα επίπεδο πιό κάτω.

Για να κάνεις τη mastercraft έκδοση ενός αντικειμένου, πρέπει πρώτα να έχεις φτιάξει το κανονικό, μετά να το μετατρέψεις σε enhanced και μετά σε superior. Δεν μπορείς να πάς κατευθείαν σε mastercraft έκδοση.

Και για όλα αυτά χρειάζεσαι τα διαγράμματά τους....

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. είμαι πριν την τελευταία αποστολή για την Ciri και κάνω όλα τα side quests , contracts, treasure hunts και απολαμβάνω τα εκπληκτικά γραφικά και το gameplay.

Δημοσ.

εκανα format διότι έπρεπε, στον δίσκο και έσωσα τα save files σε έναν άλλον..

Υπάρχει περίπτωση με copy paste στα έγγραφα του πλεον καθαρου δίσκου να μου εμφανιστούν στο παιχνίδι τα save μου..

Και τι γινεται με το hearts of stone πέρα απο την εγκατάσταση του witcher φυσικά;εγκατάσταση και αυτο;

Πανικός και στεναχώρια πριν τον ερχομό του blood and wine.

Παιδιά μια απάντηση παρακαλώ..

Αν δεν ειναι σωστό το thread το διαγράφω αμέσως..

Λογαριασμό στην gog

Δημοσ.

Είμαι στο novingard και ψάχνω την ciri και με στέλνει από τον ένα διάλογο στον άλλον,σαφώς και μπορείς όποια στιγμή θες να σηκωθείς να φύγεις και να κάνεις βόλτες στην εξοχή για να σπάσεις την ρουτίνα,απλά όποιος θέλει να ασχοληθεί να ξέρει ότι έχει και πολύ μπλα μπλα.

Σε τι level ήσουν όταν πήγες; Θέλω να πω , είχες κάνει λίγο exloration σε δευτερεύοντα quests πρώτα ; Εκεί κάνει λίγο κοιλιά η δράση γιατί έχει πολλά quests με διαλόγους αλλά λογικό είναι σε μία τόσο μεγάλη πόλη. Εγώ είχα πάει όταν ήμουν level 15 και είχα κάνει όλα τα secondary για τα level μου.

Δημοσ.

Ναι, θα τα αναγνωρίσει κανονικά και θα πρέπει να βάλεις και το HoS και βέβαια όλα τα patches/DLC.

Σ´ευχαριστώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...