Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 *Νεος "χαρισματικος" ηγετης/αντιπαλος κατι που ελειπε απο το Witcher 3'' Ελπίζω να ισχύει όντως αυτή τη φορά, γιατί ο Eredin φαινόταν γαμάτος στα trailers και μόλις τον αντιμετώπισες γελούσες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 οντως και μενα ο master mirror απο το expansion μου φανηκε πιο ενδιαφερον απο τον eredin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πρώτο μισό του 2016 χμμ. Θα έχω ξεχάσει εντελώς τα πλήκτρα και στοιχεία του gameplay, μιας και είμαι κολόγερος πλέον οπότε θα έχω αφορμή για νέο playthrough 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 *Νεος "χαρισματικος" ηγετης/αντιπαλος κατι που ελειπε απο το Witcher 3'' Ελπίζω να ισχύει όντως αυτή τη φορά, γιατί ο Eredin φαινόταν γαμάτος στα trailers και μόλις τον αντιμετώπισες γελούσες.. Λογικα για να το τονιζουν θα πρεπει να ισχυει κ γενικά τους εχω εμπιστοσυνη καθως ειναι το κυκνειο ασμα του Geralt κ θα θέλουν να δωσουν το αναλογο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (είμαι εκτός) αλλά όσοι έχουν πρόβλημα με to scripting και τα mods (που αναφέρεται απ'τον δημιουργό τους η συμβατότητά τους με το patch 1.12) ας δοκιμάσουν να πειράξουν το αρχείο telemetryKeyword.ws Find your telemetryKeyword.ws file, open it in Notepad, and change the line import final function Log( eventType : ER4TelemetryEvents ); to import final function LogWithName( eventType : ER4TelemetryEvents ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά επειδή θα ειναι separate expansion εννοώ ξεχωριστός χάρτης γνωρίζουμε αν θα ενσωματωθει στον παλιό και αν ο εξοπλισμός θα διατηρηθεί όπως στο hearts of stone; Διότι άλλο να ξεκινάς ξυπόλυτος και άλλο με viper venomous gear.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά επειδή θα ειναι separate expansion εννοώ ξεχωριστός χάρτης γνωρίζουμε αν θα ενσωματωθει στον παλιό και αν ο εξοπλισμός θα διατηρηθεί όπως στο hearts of stone;Διότι άλλο να ξεκινάς ξυπόλυτος και άλλο με viper venomous gear.. Φυσικα και θα ενσωματωθει στον κοσμο και θα μπορεις να συνεχίσεις να παιζεις το ιδιο save game με τον χαρακτηρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Φυσικα και θα ενσωματωθει στον κοσμο και θα μπορεις να συνεχίσεις να παιζεις το ιδιο save game με τον χαρακτηρα σου. Έγινε Σ´ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Για το 1.12 χρειαζεται να εχω περασει το Hearts Of Stones; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 αν το εχεις στο steam στα κανει αυτοματα , το ιδιο και στο gog galaxy . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Full support για Dualshock 4 με playstation button prompts στο τελευταίο patch. Επιτέλους CDPR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Το παιχνιδακι εχει και ονλινε ή ειναι μονο single player? Γενικα μπορω να εχω μια εξηγηση για το πως ειναι το παιχνιδι? Ψαχνομαι να ξεκινησω κατι καινουργιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 το καλυτερο single player rpg ειναι των τελευταιων χρονων. αν παιζεις rpg ειναι Must Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το παιχνιδακι εχει και ονλινε ή ειναι μονο single player? Γενικα μπορω να εχω μια εξηγηση για το πως ειναι το παιχνιδι? Ψαχνομαι να ξεκινησω κατι καινουργιο... ειναι μονο single player,ειναι rpg με quest,διαλογους,levelling και καποιο loot.Δινει εμφαση στον κοσμο και την ιστορια του παιχνιδιου ,το κυνηγι τερατων καθως και το exploration του χαρτη. οριστε και ενα fan made trailer απο cutscenes σε στυλ movie trailer που μαρεσει πολυ και ενα trailer που δειχνει κομματια απτο landscape του παιχνιδιου Οπως ειπε και ο αποπανω το,καλυτερο single player rpg των τελευταιων ετων και ενα απτα καλυτερα παιχνιδια ever.Ετοιμασου για καψιμο ΠΑΡΑ πολλων ωρων....αν σου εχουν αρεσει στο παρελθον οποιδηποτε rpg(π.χ Skyrim,Dragon Age,Dark Souls),μην το σκεφτεσαι καν 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δεν είχα δει το fanmade launch trailer, πολύ καλό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα