Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Imho μετά το W3 που εννοείτε πρώτο η λίστα θα έπρεπε να είναι ανάποδα.

Μα είναι δυνατόν να βάζουν το Fallout 2ο σε αυτή την λίστα?

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φτάνουν στο σημείο να είναι κουραστικοί με τόσα patches (joking ofc) :D πάντως ακόμα καμια ανακίνηση για GOTY edition έτσι?!
Με το που ανακοινωθεί έχω αγοράσει τρία στο φτερό :D

• Like 1
Δημοσ.

Patch 1.12 βγηκε και κατεβαινει (3.6Gb στο GOG).. Παροτι δεν γινεται πουθενα αναφορα για το νεο DLC αρχιζω και πιστευω οτι πλησιαζει η ωρα του.. Το Blood and Wine ειναι πολυ πιο κοντα απο οτι περιμεναμε νομιζω .. ;)

Full changelog here

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι πιστευω και γω.

Σχεδον ο'τι "διαρρεει" απτα γραφεια της CD project στο internet ειναι μουφα,γιατι ξερουν οτι θα συζητηθει πολυ οπιαδηποτε φημη.Και η φημη οτι το Blood and Wine ειχε φαει delay νομιζω δεν επιβεβαιωθηκε ποτε.

Συν τοις αλλοις,υπαρχει εντονη ζητηση για ειτε ενα τριτο expansion ειτε για μια enhanced edition του παιχνιδιου και μιας και το support του Witcher ειχαν πει οτι σκοπευουν να το κρατησουν μεχρι το 16',το χρονοδιαγραμμα ετσι οπως το βλεπω λεει οτι θα βγει early 16' το Blood and Wine και late 16' ενα τριτο expansion η/και μια Enhanced-GOTY edition

Δημοσ.

Το αγόρασα και εγω σημερα sales ενώ το έχω τερματίσει ...

Για την συλλογή που εχω 7-10Games και λόγω δουλειάς που εχουν κανει 

post-113376-0-98509200-1452719301_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

μια βοήθεια παιδιά από όσους ασχολούνται με τα mods.

Προσπάθησα να βάλω το patch 12 σε clean install του witcher 3 έχοντας κρατήσει τα saved games. Κοίταξα στο witcher nexus ποια mod έχουν αναβαθμιστεί για την έκδοση 1.12 του παιχνιδιού. Το πρώτο που κατεβάζω είναι το 90.000 weight limit και το περνάω από τo NMM.  Έχω δημιουργήσει και τον φάκελο telemetryxxx.ws, που διάβασα ότι πρέπει να υπάρχει και εξαφανίζει αλλοκοτα script errors.. Το scipt manager δεν δείχνει κάτι επιλήψιμο.
Δυστυχώς, όταν τρέχω το παιχνίδι ακόμα και με αυτό το mod και μόνο βγάζει μήνυμα με αρκετές γραμμές script error [όχι μόνο στον φάκελο του mod αλλά και στο content0>...>....>......].

τι φταίει ; πως λύνεται;

Δημοσ.

Next Witcher 3 Expansion is "Better Than the Main Game," Dev Says

*Πρωτο μισο του 2016 για να μπορουν να αφιερωθουν ολοκληρωτικα μετα στο Cyberpunk2077

*20 ωρες

*Νεος χαρτης  Toussaint

*Νεος "χαρισματικος" ηγετης/αντιπαλος κατι που ελειπε απο το Witcher 3

κλπ

giphy.gif

• Like 10
Δημοσ.

Ποιος το ελεγε αυτο; Το main game δεν εχει καμια σχεση σε εκταση με τα DLCs και πως θα μπορουσε αλλωστε DLC ειναι oχι expansion, τα οποια εξ αρχης ειχα ακουσει οτι θα ειναι οσο λενε τωρα.. Δηλαδη το Hearts and Stone πιο μικρο κ το Blood and Wine πιο μεγαλο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...