Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει κάποια ιδιαίτερη επιβάρυνση, μόνο κάποια συγκεκριμένα βράχια διορθώνει. Τα mods για τον φωτισμό ίσως ''τρώνε'' κάτι τις παραπάνω.

Επίσης, ωραίο για wallpaper:

http://www.hdwallpapers.in/the_witcher_3_wild_hunt_geralt_trophies-wallpapers.html

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει κάποια ιδιαίτερη επιβάρυνση, μόνο κάποια συγκεκριμένα βράχια διορθώνει. Τα mods για τον φωτισμό ίσως ''τρώνε'' κάτι τις παραπάνω.

Επίσης, ωραίο για wallpaper:

http://www.hdwallpapers.in/the_witcher_3_wild_hunt_geralt_trophies-wallpapers.html

Υπάρχει κάποιο καλό Mod για τα textures γενικά ; Ναι κάλο site για walls αυτό όπως και αυτό http://wallpaperswide.com/search.html?q=witcher

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ γύρω στα 19-20 mods στο Witcher 3 αυτό μαζί με το Ultra Gore 2 είναι must. Βέβαια όταν βγαίνει ένα update συνήθως μας δημιουργεί λίγα προβλήματα με τα mods πόσο μάλλον όταν ήδη χρησιμοποιούμε πολλά μαζί οπότε και έχουμε conflicts μεταξύ τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ μερικά ωραία mods 

Μερικά από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, εκτός από αυτά που προτείνει

Ultra Gore 2

Better iconc all inclusive,

Fast travel from anywhere,

Νο pesky trails 

No auto Sword Sheath

SlotsSlotsSlotsSlots

Over9000gplus

Horse Gallop in Cities

*Όσο υπάρχουν modders πραγματικά θα χαιρόμαστε όπως τους αξίζει games σαν το Witcher, GTA, Εlders Scrolls κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλειο mod έιναι και το Witcher reflex (fast attack, strong attack. dodge + roll speed up animations). Φοβερό και κάνει τον gerald όπως θα έπρεπε να είναι στις μάχες. Πραγματικός mutant.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.  φανατικός της σειράς witcher αλλά με απογοήτευσε γιατί αντιμετωπίζω βαρβάτο bug  και δεν βρίσκω λύση...

Get Junior - Torch isn't opening passage to whoreson's stash

έψαξα και δεν δουλεύει τίποτα από τα προτεινόμενα ...να κάνω load από παλιό save και να συνεχίσω>....?////??? δεν γίνεται

ξενέρωσα σε βαθμό που θα το παρατήσω ,

υπάρχει κάποια λύση, έχει κάποιος ανάλογο κόλλημα?

ευχαριστώ

Δημοσ.

καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.  φανατικός της σειράς witcher αλλά με απογοήτευσε γιατί αντιμετωπίζω βαρβάτο bug  και δεν βρίσκω λύση...

Get Junior - Torch isn't opening passage to whoreson's stash

έψαξα και δεν δουλεύει τίποτα από τα προτεινόμενα ...να κάνω load από παλιό save και να συνεχίσω>....?////??? δεν γίνεται

ξενέρωσα σε βαθμό που θα το παρατήσω ,

υπάρχει κάποια λύση, έχει κάποιος ανάλογο κόλλημα?

ευχαριστώ

Καλή Χρονιά... μου είχε τύχει και σε μένα αυτό... απ'οτι θυμάμαι απλα το παράτησα και συνεχισα. Ειδα στο youtube τι έχει  από πίσω... νομίζω κάποιο stash με μερικά πράγματα μέσα. No big deal για μένα.
(κάποιος λέει οτι απλά πρέπει να είσαι σε Witcher Senses mode για να ενεργοποιηθεί...αλλα δεν ξέρω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...