Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω να έχει κάποια ιδιαίτερη επιβάρυνση, μόνο κάποια συγκεκριμένα βράχια διορθώνει. Τα mods για τον φωτισμό ίσως ''τρώνε'' κάτι τις παραπάνω. Επίσης, ωραίο για wallpaper: http://www.hdwallpapers.in/the_witcher_3_wild_hunt_geralt_trophies-wallpapers.html 1
Gentleman88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω να έχει κάποια ιδιαίτερη επιβάρυνση, μόνο κάποια συγκεκριμένα βράχια διορθώνει. Τα mods για τον φωτισμό ίσως ''τρώνε'' κάτι τις παραπάνω. Επίσης, ωραίο για wallpaper: http://www.hdwallpapers.in/the_witcher_3_wild_hunt_geralt_trophies-wallpapers.html Υπάρχει κάποιο καλό Mod για τα textures γενικά ; Ναι κάλο site για walls αυτό όπως και αυτό http://wallpaperswide.com/search.html?q=witcher
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 The Witcher 3 HD Reworked Project – Update 2.0 Now Available, New Comparison Screenshots 1
Alex21121988 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Χρησιμοποιώ γύρω στα 19-20 mods στο Witcher 3 αυτό μαζί με το Ultra Gore 2 είναι must. Βέβαια όταν βγαίνει ένα update συνήθως μας δημιουργεί λίγα προβλήματα με τα mods πόσο μάλλον όταν ήδη χρησιμοποιούμε πολλά μαζί οπότε και έχουμε conflicts μεταξύ τους. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως έχει πολύ τραγικά βράχια σε μερικά σημεία το παιχνίδι και πάλι καλά που υπάρχουν οι modders. 2
Alex21121988 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ μερικά ωραία mods Μερικά από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, εκτός από αυτά που προτείνει Ultra Gore 2 Better iconc all inclusive, Fast travel from anywhere, Νο pesky trails No auto Sword Sheath SlotsSlotsSlotsSlots Over9000gplus Horse Gallop in Cities *Όσο υπάρχουν modders πραγματικά θα χαιρόμαστε όπως τους αξίζει games σαν το Witcher, GTA, Εlders Scrolls κτλ. 1
Alastor192 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 αυτο το fast travel from anywhere πρεπει να ναι χρυσαφι.Το ζητουσα απεγνωσμενα οταν το χα παιξει στο release date
rowain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τέλειο mod έιναι και το Witcher reflex (fast attack, strong attack. dodge + roll speed up animations). Φοβερό και κάνει τον gerald όπως θα έπρεπε να είναι στις μάχες. Πραγματικός mutant.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 The Witcher 3 HD Reworked Project – Update 2.0 Now Available, New Comparison Screenshots Παρα πολυ ωραιο μολις το εβαλα συνισταται ανεπιφυλακτα οπως αλλωστε φαινεται και απο τα ss.
jordan23 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. φανατικός της σειράς witcher αλλά με απογοήτευσε γιατί αντιμετωπίζω βαρβάτο bug και δεν βρίσκω λύση... Get Junior - Torch isn't opening passage to whoreson's stash έψαξα και δεν δουλεύει τίποτα από τα προτεινόμενα ...να κάνω load από παλιό save και να συνεχίσω>....?////??? δεν γίνεται ξενέρωσα σε βαθμό που θα το παρατήσω , υπάρχει κάποια λύση, έχει κάποιος ανάλογο κόλλημα? ευχαριστώ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τακτικά manual save είναι must σε rpg, μπορεί να μην βοηθάει στο πρόβλημα σου αλλα εχετο υπόψη σου την επομενη φορα καλή τύχη.
InfinitySurfer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. φανατικός της σειράς witcher αλλά με απογοήτευσε γιατί αντιμετωπίζω βαρβάτο bug και δεν βρίσκω λύση... Get Junior - Torch isn't opening passage to whoreson's stash έψαξα και δεν δουλεύει τίποτα από τα προτεινόμενα ...να κάνω load από παλιό save και να συνεχίσω>....?////??? δεν γίνεται ξενέρωσα σε βαθμό που θα το παρατήσω , υπάρχει κάποια λύση, έχει κάποιος ανάλογο κόλλημα? ευχαριστώ Καλή Χρονιά... μου είχε τύχει και σε μένα αυτό... απ'οτι θυμάμαι απλα το παράτησα και συνεχισα. Ειδα στο youtube τι έχει από πίσω... νομίζω κάποιο stash με μερικά πράγματα μέσα. No big deal για μένα. (κάποιος λέει οτι απλά πρέπει να είσαι σε Witcher Senses mode για να ενεργοποιηθεί...αλλα δεν ξέρω)
jordan23 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 επειδή είναι main quest νόμιζα ότι πρέπει να το τελειώσω. οκ θα δοκιμάσω τα άλλα main να δω αν συνεχίζει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Imho μετά το W3 που εννοείτε πρώτο η λίστα θα έπρεπε να είναι ανάποδα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα