panther_512 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι το withcer 3 έχει αντίπαλο φέτος...επάξια κερδίζει όλα αυτά τα βραβεία. Μπράβο στην CDproject! To Witcher 3 θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης των Western RPGs για πολύ πολύ καιρό. Παλιότερα λέγαμε όταν συγκρίναμε Skyrim με παιχνίδια όπως Witcher 2, Gothic κλπ, ότι δεν μπορείς να έχεις έναν τεράστιο open world και παράλληλα σφιχτή σεναριακά ιστορία. Ε, να που το Witcher 3 τα κατάφερε με μαεστρία. Το παιχνίδι αποτελεί benchmark των Western RPGs 11
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 http://asidcast.com/dont-expect-to-see-iorveth-and-saskia-in-the-upcoming-dlc-for-the-witcher-3/ Gotcha Rofl βαρατε ελευθερα Wait, είχαμε και κόμικ και δεν το κοίταξα; Εdit: Οκ, το διάβασα και λέει πράγματα που δεν ξέραμε και αναρωτιόμασταν, αλλά θα ήταν ωραίο να το είχαμε σαν quest βέβαια και όχι σαν comic.
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Wait, είχαμε και κόμικ και δεν το κοίταξα; Εdit: Οκ, το διάβασα και λέει πράγματα που δεν ξέραμε και αναρωτιόμασταν, αλλά θα ήταν ωραίο να το είχαμε σαν quest βέβαια και όχι σαν comic. Τωρα το ειδα και εγω.. Απο το GOG σαν dlc content δεν εχω δει κατι, δεν ξερω αν ερχεται με την φυσικη κοπια;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει στο GOG, είναι στα backup & extras -> DLC extras -> COMICS (MATTERS OF CONSCIENCE). 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει στο GOG, είναι στα backup & extras -> DLC extras -> COMICS (MATTERS OF CONSCIENCE). Στραβομαρα..
La_MoRt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μετά το τελευταίο μεγάλο update έχω ένα πρόβλημα με έναν npc στην αρχή όταν βρίσκω τη yennefer και ντύνομαι στο παλάτι μόλις πρέπει να ακολουθήσω το champerlain δεν προχωράει για να παμε στη πορτα και να προχωρήσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να κολλάει τελείως και να μη προχωράει. Κορυφή... Έχει τύχει σε κανένα άλλον και αν ναι έχετ καμιά ιδέα πως λύνεται ή απλά περιμένουμε update?
La_MoRt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά αν κάνει verify and repair διορθώνεται. Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε!!!
Alastor192 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οπως καταλαβαινεται το Game of the Year edition ειναι αναποφευκτο πλεον . Ελπιζω παντως επι της ευκαιριας να βγαλουν ενα τριτο expansion με την ανακοινωση του GOTY edition,μιας και το Cyberpunk δεν το βλεπουμε πολυ συντομα...
Tobajara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ελπίζω μόνο να βγάλουν κάποιο upgrade pack για GOTY edition στο GOG, για όσους έχουν μερικά μόνο από τα expansion. Έχω αγοράσει ό,τι έχει βγει ως τώρα αλλά σαν επιλογή θα ήταν καλή. 1
RPDrummer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οπως καταλαβαινεται το Game of the Year edition ειναι αναποφευκτο πλεον . Ελπιζω παντως επι της ευκαιριας να βγαλουν ενα τριτο expansion με την ανακοινωση του GOTY edition,μιας και το Cyberpunk δεν το βλεπουμε πολυ συντομα... Να βγάλουν νέο εξπάανσιον δε νομίζω να συμβεί,διότι αυτά τα κανονίζουν από πριν,ώστε να εχουν χρόνο να φτιάξουν κάτι καλό.
Alastor192 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Να βγάλουν νέο εξπάανσιον δε νομίζω να συμβεί,διότι αυτά τα κανονίζουν από πριν,ώστε να εχουν χρόνο να φτιάξουν κάτι καλό. ποιος σου ειπε οτι δεν το εχουν κανονισει η δεν το εχουν σκεφτει ηδη? Επειδη δεν το ανακοινωσαν,δε σημαινει τιποτα απολυτως.Τα Hearts of Stone και Blood and Wine παω στοιχημα οτι τα χαν σχεδιασει τουλαχιστον ενα χρονο πριν την ανακοινωση τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα