Metaksas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 και στο steam τοσο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ειδικά τώρα που έιναι στο -50% http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt 27 Ευρω μαζι με το expansion, εγω απο εδω το πηρα https://www.instant-gaming.com/en/268-buy-key-gogcom-the-witcher-3-wild-hunt/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τα expansions θα βγουν μαζί σε ένα φυσικό πακέτο άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τα quests/side quests έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και σε κάποιες περιπτώσεις χιούμορ (πχ με τη σπάνια φάλαινα). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η σταθερή σοβαρότητα χωρίς uber cult στιγμές όπως με είχε συνηθίσει άλλο ένα πολυαγαπημένο, το Skyrim. Αν δεν είναι καλτ... ... η χυλοπιτα που ριχνεις στη τζενιφερ στο καράβι στη χιονισμένη κορφη του βουνού τότε δεν ξέρω τι είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Και.... ξεκίνησαν. The Witcher 3: Wild Hunt – First Environmental HD Texture Pack Released, Increased LOD Mod Also Available 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Άψογος, ειδικά μερικά βράχια το χρειαζόντουσαν, μου αρέσει που μερικοί προτιμούν τα original γιατί δεν είναι witchery τα καινούργια...lmao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Kαλά αλλά τωρα ποιος το παιζει απο την αρχη μονο και μονο για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Θα βγάλουν κι' άλλα, αυτό είναι μόνο η αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αλήθεια, υπάρχει καμία πρόοδος με το mod που θα έφερνε το παιχνίδι στη Sword of Destiny trailer μορφή του? Ή εγκατέλειψαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Έχει να κάνει με shaders και lightining νομίζω που είναι ψιλό αδύνατο άμα δεν κάνω λάθος να αλλάξει με mods, αλλα ακόμα και να αλλάζει θα κάνει το game απίστευτα πιο βάρη οποτε whats the point?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Είναι ήδη πολύ βαρύ για τον επεξεργαστή μου δυστυχώς στις πόλεις γονατίζει. Όμως η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη τρομερά γραφικά, τρομάζω στο πόσο μπορεί να το σμπρώξει το community. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Με το σύστημα της υπογραφής τρέχει συνήθως στα 60 fps locked (v-sync) Στις πόλεις όμως νύχτα με φωτιές κ σκιές πέφτει στα 45 ... Πιστεύω ότι αν βγάλουν graphics mods α λα skyrim θα γονατίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα πήρα το game (μην ζηλεύετε) και τελείωσα τον πρόλογο. ΓΡΗΓΟΡΗ ερώτηση, υπάρχει περίπτωση να έχασα κάρτα gwent που να μην μπορώ να την ξαναβρώ γυρνώντας στο White Orchard? F.Y.I. Έχω νικήσει τον scholar αλλά δεν αγόρασα όλες τις κάρτες από τους πωλητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 όχι δεν έχεις χάσει. Οι vendors θα έχουνε πάντα συγκεκριμένες κάρτες μέχρι να τις αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στα GameAwards: The Witcher 3: Wild Hunt 'Game of the Year' 3 awards won total. 'Best Roleplaying Game' 'Developer of the Year' and 'Game of the Year' 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα