Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω το game εδώ και καιρό από την κάρτα που είχα αγοράσει, αλλά δεν είχα ασχοληθεί ... το έπιασα σήμερα και φαίνεται πολύ ωραίο. Πειράζει που δεν έχω παίξει τα προηγούμενα? Χάνω κάτι σημαντικό?

Επίσης σκέφτομαι να συνδέσω το gamepad και να παίξω, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει περισσότερο απο keyboard.. τι νομίζετε?

Δημοσ.

δες την ιστορια online,δεν χανεις κατι σημαντικο απλα δεν θα γνωριζεις πολλους απτους χαρακτηρες του παιχνιδιου και το backstory.

διαβασε την περιληψη των παιχνιδιων κανα τεταρτακι online και εισαι τζετ

• Like 1
Δημοσ.

δες την ιστορια online,δεν χανεις κατι σημαντικο απλα δεν θα γνωριζεις πολλους απτους χαρακτηρες του παιχνιδιου και το backstory.

διαβασε την περιληψη των παιχνιδιων κανα τεταρτακι online και εισαι τζετ

Εν το μεταξύ στον πρώτο τύπο που βοήθησα μου λέει θες λεφτά ε?? και πάτησα όχι... μετά κατάλαβα ότι πρέπει να ζητάμε λεφτά :P

Δημοσ.

Εν το μεταξύ στον πρώτο τύπο που βοήθησα μου λέει θες λεφτά ε?? και πάτησα όχι... μετά κατάλαβα ότι πρέπει να ζητάμε λεφτά :P

Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο στο παιχνίδι. Μπορεί επειδή δε του ζήτησες λεφτά να σε βοηθήσει σε κάτι άλλο στο μέλλον ή να σου πουλήσει κάτι πιο φθηνά. Αυτό αφορά σχεδόν όλες τις αποφάσεις που θα πάρεις και μάλιστα απο τη μέση και μετά παίζουν μεγάλο ρόλο και στην εξέλιξη και το τέλος του παιχνιδιού. Αυτό δε σημαίνει οτι δε ζητάς coin φυσικά, αλλα γενικά καλό είναι να "κόβεις" τον καθένα και να πράξεις όπως σου φαίνεται πιο σωστό.

Δημοσ.

Το ολοκλήρωσα πριν λίγο. 

Πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Εξαιρετική παρουσίαση, ανάπτυξη χαρακτήρων, μεταφορά κλίματος, πολύ δυνατές συναισθηματικά στιγμές χωρίς φτηνά μελό. Συγχωρούνται τα bugs :P

Ευτυχώς είχα καλό τερματισμό. Πιο συγκεκριμένα :

Triss για τον Geralt , η Ciri έγινε Witcher.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω τί ισχύει πλέον με τα capital control και τις online αγορές, αλλά το παιχνίδι από σήμερα και μέχρι και τις 29/11 πωλείται με έκπτωση 50% (€ 29.99) στο gog.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να δοκιμάσει να το αγοράσει.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω τί ισχύει πλέον με τα capital control και τις online αγορές, αλλά το παιχνίδι από σήμερα και μέχρι και τις 29/11 πωλείται με έκπτωση 50% (€ 29.99) στο gog.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να δοκιμάσει να το αγοράσει.

Βέβαια σε κλειδάδικα η τιμή (για την Ευρωπαϊκή έκδοση) ξεκινά από τα 22 ευρώ!

Δημοσ.

Εχθές τελείωσα και το Hearts of Stone. Ότι και να πώ λίγο θα είναι. Καταπληκτική ιστορία. Λυπήθηκα πολύ που τελείωσε.

To κύριο χαρακτηριστικό του Witcher 3 είναι η ποιότητα. Ειδικά όμως στο storytelling και στα quests νομίζω θα αποτελεί το κύριο benchmark από εδώ και πέρα.

Το παιχνίδι μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, που δεν ξέρω αν θέλω να παίξω κάποιο άλλο ή να ξαναξεκινήσω σε NG+.

• Like 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...