panther_512 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 To quest με το GoG vs DRM όλα τα λεφτά 1
noFEARgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 τρομερο κοματι και ειδικα η συγκεκριμενη σκηνη στο παιχνιδι .
Luciddream Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εχω το game εδώ και καιρό από την κάρτα που είχα αγοράσει, αλλά δεν είχα ασχοληθεί ... το έπιασα σήμερα και φαίνεται πολύ ωραίο. Πειράζει που δεν έχω παίξει τα προηγούμενα? Χάνω κάτι σημαντικό? Επίσης σκέφτομαι να συνδέσω το gamepad και να παίξω, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει περισσότερο απο keyboard.. τι νομίζετε?
Alastor192 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δες την ιστορια online,δεν χανεις κατι σημαντικο απλα δεν θα γνωριζεις πολλους απτους χαρακτηρες του παιχνιδιου και το backstory. διαβασε την περιληψη των παιχνιδιων κανα τεταρτακι online και εισαι τζετ 1
Luciddream Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δες την ιστορια online,δεν χανεις κατι σημαντικο απλα δεν θα γνωριζεις πολλους απτους χαρακτηρες του παιχνιδιου και το backstory. διαβασε την περιληψη των παιχνιδιων κανα τεταρτακι online και εισαι τζετ Εν το μεταξύ στον πρώτο τύπο που βοήθησα μου λέει θες λεφτά ε?? και πάτησα όχι... μετά κατάλαβα ότι πρέπει να ζητάμε λεφτά
Θρασύμαχος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Για να πάρεις μια ιδέα για τα προηγούμενα, μπορείς να δεις τα παρακάτω δύο βιντεάκια: https://www.youtube.com/watch?v=YiqMr0OvQog https://www.youtube.com/watch?v=JSftIRQzYCM 2
klainmaingr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εν το μεταξύ στον πρώτο τύπο που βοήθησα μου λέει θες λεφτά ε?? και πάτησα όχι... μετά κατάλαβα ότι πρέπει να ζητάμε λεφτά Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο στο παιχνίδι. Μπορεί επειδή δε του ζήτησες λεφτά να σε βοηθήσει σε κάτι άλλο στο μέλλον ή να σου πουλήσει κάτι πιο φθηνά. Αυτό αφορά σχεδόν όλες τις αποφάσεις που θα πάρεις και μάλιστα απο τη μέση και μετά παίζουν μεγάλο ρόλο και στην εξέλιξη και το τέλος του παιχνιδιού. Αυτό δε σημαίνει οτι δε ζητάς coin φυσικά, αλλα γενικά καλό είναι να "κόβεις" τον καθένα και να πράξεις όπως σου φαίνεται πιο σωστό.
Scatman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το ολοκλήρωσα πριν λίγο. Πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Εξαιρετική παρουσίαση, ανάπτυξη χαρακτήρων, μεταφορά κλίματος, πολύ δυνατές συναισθηματικά στιγμές χωρίς φτηνά μελό. Συγχωρούνται τα bugs Ευτυχώς είχα καλό τερματισμό. Πιο συγκεκριμένα : Triss για τον Geralt , η Ciri έγινε Witcher. 4
manost Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν γνωρίζω τί ισχύει πλέον με τα capital control και τις online αγορές, αλλά το παιχνίδι από σήμερα και μέχρι και τις 29/11 πωλείται με έκπτωση 50% (€ 29.99) στο gog. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να δοκιμάσει να το αγοράσει.
fever25 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν γνωρίζω τί ισχύει πλέον με τα capital control και τις online αγορές, αλλά το παιχνίδι από σήμερα και μέχρι και τις 29/11 πωλείται με έκπτωση 50% (€ 29.99) στο gog. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να δοκιμάσει να το αγοράσει. Βέβαια σε κλειδάδικα η τιμή (για την Ευρωπαϊκή έκδοση) ξεκινά από τα 22 ευρώ!
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 A polite reminder that The Witcher 3 is terrific 2
panther_512 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εχθές τελείωσα και το Hearts of Stone. Ότι και να πώ λίγο θα είναι. Καταπληκτική ιστορία. Λυπήθηκα πολύ που τελείωσε. To κύριο χαρακτηριστικό του Witcher 3 είναι η ποιότητα. Ειδικά όμως στο storytelling και στα quests νομίζω θα αποτελεί το κύριο benchmark από εδώ και πέρα. Το παιχνίδι μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, που δεν ξέρω αν θέλω να παίξω κάποιο άλλο ή να ξαναξεκινήσω σε NG+. 12
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το παιχνίδι μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, που δεν ξέρω αν θέλω να παίξω κάποιο άλλο ή να ξαναξεκινήσω σε NG+. 8
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 A polite reminder that The Witcher 3 is terrific https://youtu.be/nS6FxFI7G5o Είχα να ακούσω το Lacrimosa σε trailer χρόοοοονια. Πού το θυμήθηκαν; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα