Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το 3 με έκανε να ξαναρχίσω να παίζω το 1, το οποίο δεν έχω τερματίσει ποτέ, γιατί είναι αρκετά δύσκολο το σύστημα μάχης και τώρα έχω αρχίσει να θυμάμαι γιατί δεν το έχω τερματίσει. 

Αυτά τα swamps μου κάθονται στο λαιμό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα δεν μου εφτανε ουτε το εξτρα του potion , ολο πισω γυρνουσα να πουλαω το loot.

Καλα ναι οκ ο χωρος που ειχα free + το potion νομιζω μου εφτανε για 3 αντε 4 caches. Οπως ξαναπει το συγκεκριμενο κομματι ειναι απο τα ελαχιστα μειονεκτημα του παιχνιδιου :P

Δυστυχώς αν φτιάξεις Witcher armors και swords, το loot με τα relics πάει απλά για πούλημα...

Βέβαια και τα Witcher πράγματα αν το καλοσκεφτείς relics είναι....

Εγω ενα μονο παντως χρησιμοποίησα και ευτυχως που το ανεφερες (αν δεν κανω λαθος) εσυ TDi}Dj2k..infc. Το mod για να μην εχουν lvl requirements ολα τα αντικειμενα το οποιο και χρησιμοποίησα στο 2ο playthrough. Αν δεν το εβαζα αυτο δεν θα το επαιζα 2η φορα. Με τιποτα δεν θα ασχολιουμουν για witcher gear

• Like 1

Το mod για τα relics το είχα βάλει από την αρχή, αλλά είναι ιδιαίτερα unbalanced στα χαρακτηριστικά των σπαθιων και στην τιμή τους.

Είχα βρει low level sword με +212 freeze damage.

Το απεγκατεστησα λίγο πριν τον τερματισμό...

Το κατεβασα τελικα, επαιξα 4 ωρες και επαθα πλακα. Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το παιχνιδι. Και επειδη το αξιζει, προσπαθω εδω και 2 ωρες να το αγορασω αλλα λογω CC δεν γινεται. Δοκιμασα 5 κλειδαδικα και μεσω Steam, ακυρο παντου. Retail δεν παιζει γιατι δεν εχω DVD.. 

Καμια ιδεα? Θελω πραγματικα να το παρω.

• Like 1

Αγοραστο retail, θα εχει μεσα GOG serial code για να κατεβασεις το παιχνιδι απο το gog.com.

Χμμ, καλη φαση. Αν και Retail+DLC βγαινει στα 60 ευρω ενω στα κλειδαδικα κατω απο 30... Τα CC μου μεσα...

Edit: Δοκιμασα αλλη καρτη και την δεχτηκε, μαζι με το DLC μου βγηκε 28.42 :D

• Like 3

Αγοραστο retail, θα εχει μεσα GOG serial code για να κατεβασεις το παιχνιδι απο το gog.com.

Αυτόματα το παιχνίδι προστήθεται στο λ/σμό σου στο GOG galaxy client και το κατεβάζεις όποτε θες αν δεν έχεις τα δισκάκια.

ΥΓ : Από τη βιασύνη μου νόμιζα πως ήταν ερώτηση !!!!

Να ρωτησω κατι...Παιζει ρολο η δυσκολια του παιχνιδιου στο βαθμο αναπτυξης του level; Το αναφερω γιατι εχω βγαλει 64 quests και ειμαι ακομα 13 Level στον τελευταιο βαθμο δυσκολιας....Δεν επρεπε να ειμαι καμια 20αρια level;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...