seithan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω καταφέρει ακόμη να τρέξω με επιτυχία οποιοδήποτε mod, μου βγάζει πάντα λάθη. Τι χρειάζομαι για να φορτώσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω καταφέρει ακόμη να τρέξω με επιτυχία οποιοδήποτε mod, μου βγάζει πάντα λάθη. Τι χρειάζομαι για να φορτώσουν; Θα σου προτεινα να τσεκαρεις απο nexus γιατι τα εχει τακτοποιημενα ολα, με οδηγιες χρησης προς ναυτιλομενους αν δεν το κατεχεις, και δικα του ή εξωτερικα links για download, οπως και comparison videos/ss/ και comments. Επισης για να μην κανεις κανα λαθος, κατεβασε απο το site και το nexus mod manager για να τα εγκαθιστας απο εκει πιο ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιδια δεν ειμαι πολυ fan των RPG αλλα με ολα αυτα που διαβαζω λεω να το αγορασω (το εχω βρει στα 22 ευρω). Οταν ειχε πρωτοβγει δεν ειχα ενθουσιαστει γιατι ειχε απειρα cutscenes και ελαχιστο action, γιαυτο δεν το επαιξα. Τι λετε, αξιζει να το παρω? Τα DLC's αξιζουν? Επισης, εαν το παρω, πρεπει να βαλω mods για το γουσταρω περισσοτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 1 dlc εχει προς το παρον και αξιζει να το παρεις.Mods σιγουρα θα βαλεις,τωρα το τι θελεις δεν μπορουμε να στο πουμε εμεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 καλυτερο παιχνιδι φετος δεν θα βρεις (και γενικα τα τελευταια 5 χρονια αλλα εδω μιλαει ο fanboyσμος ) επομενως αν ειναι να παρεις ενα παιχνιδι φετος σιγορα πρεπει να ειναι αυτο. επισης το dlc αξιζει και το τελευταιο ευρω . mods εχει πολλα στο nexus μπες και δες ποια πιστευεις οτι ειναι απαραιτητα για σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 137 ώρες και το main story μόλις έφτασε στο τέλος του..... Θα ήθελα το τέλος να είχε κάποιο εκτενέστερο cutscene, αλλά μικρό το κακό. Κατα τα άλλα απίστευτο παιχνίδι, πραγματικά δεν έχω λόγια. Bρίσκεται στο προσωπικό μου Hall of Fame. Αύριο θα παίξουμε το expansion. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ποιον τερματισμό είδες, Panther; (σε spoiler tags ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 H Ciri αποφάσισε να φύγει και να γίνει αυτοκράτειρα. Πικράθηκα. Φαίνεται ότι της παρατόνωσα την αυτοπεποίθησή της. Aπό αυτά που διάβασα μετά, αυτό είναι το τέλος με τα περισσότερα requirements.... Αλλά και οι άλλες 2 εκδοχές για το τέλος όταν τις διάβασα τις βρήκα καταπληκτικές. Ειδικά αν πεθάνει η Ciri. Aυτό που που άρεσε περισσότερο και με τάραξε λίγο ήταν η δήλωση της Ciri προς το τέλος ότι αυτή η ιστορία ήταν γι'αυτήν και όχι για τον Gerald. Kαι είχε απόλυτο δίκιο.... Ο Gerald έμεινε με την Triss, το Nilfgard κατέκτησε τα πάντα, αλλά άφησε την Temeria ανεξάρτητη. H Keira έφυγε με τον Lambert. Για την Yennifer δεν μας είπε τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το χειρότερο τέλος είναι το καλύτερο πιστεύω, και btw μετά από 137 ώρες its "Geralt" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 H Ciri αποφάσισε να φύγει και να γίνει αυτοκράτειρα. Πικράθηκα. Φαίνεται ότι της παρατόνωσα την αυτοπεποίθησή της. Aπό αυτά που διάβασα μετά, αυτό είναι το τέλος με τα περισσότερα requirements.... Αλλά και οι άλλες 2 εκδοχές για το τέλος όταν τις διάβασα τις βρήκα καταπληκτικές. Ειδικά αν πεθάνει η Ciri. Aυτό που που άρεσε περισσότερο και με τάραξε λίγο ήταν η δήλωση της Ciri προς το τέλος ότι αυτή η ιστορία ήταν γι'αυτήν και όχι για τον Gerald. Kαι είχε απόλυτο δίκιο.... Ο Gerald έμεινε με την Triss, το Nilfgard κατέκτησε τα πάντα, αλλά άφησε την Temeria ανεξάρτητη. H Keira έφυγε με τον Lambert. Για την Yennifer δεν μας είπε τίποτα... Δες και τα άλλα 2 τέλη στο Youtube. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το χειρότερο τέλος είναι το καλύτερο πιστεύω, και btw μετά από 137 ώρες its "Geralt" Βάλε και άλλες 120 ώρες τα Witcher 1κ2 (από 2 τερματισμούς το καθένα), τα βίντεο, τα άρθρα κλπ κλπ και καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι παραπάνω απλό typo. Βασικά όλες οι εκδοχές για το τέλος είναι καταπληκτικές, η κάθε μία για το δικό της λόγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Βασικά όλες οι εκδοχές για το τέλος είναι καταπληκτικές, η κάθε μία για το δικό της λόγο. Υup! Είναι ωραίο ότι η κάθε εκδοχή έχει τον δικό της διαφορετικό playable επίλογο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδια δεν ειμαι πολυ fan των RPG αλλα με ολα αυτα που διαβαζω λεω να το αγορασω (το εχω βρει στα 22 ευρω). Οταν ειχε πρωτοβγει δεν ειχα ενθουσιαστει γιατι ειχε απειρα cutscenes και ελαχιστο action, γιαυτο δεν το επαιξα. Τι λετε, αξιζει να το παρω? Τα DLC's αξιζουν? Επισης, εαν το παρω, πρεπει να βαλω mods για το γουσταρω περισσοτερο? Δεν εχει απειρα cutscenes και σιγουρα η δραση ειναι μεγαλυτερη σε διαρκεια Κανενα mod δεν χρειαζεται για να γουσταρεις. Το παιχνιδι ειναι μια χαρα και σκετο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μονο αν αποφασίσεις να εξερευνήσεις τα ερωτηματικά στην θάλασσα των Skellige, μάλλον θα χρειαστείς κάποιο mod για το βάρος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ή να πιεις ενα συσκεκριμενο potion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα