Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κάποιος να με βοηθήσει με το Gwen. Με το Gwen είχα και 'γω στην αρχή πρόβλημα Gwent: Gwen: δίάφορες γυναίκες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Gwen: δίάφορες γυναίκες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το πήρα και γω χθες αλλά έχω θέματα. Όχι και να έψαξα δε βρήκα λύση αν κ μάλλον φταίει το σύστημα. Μου ανοίγει το game φτάνει μέχρι το μενούκ μετά από λίγο κρασαρει, ακούγεται μόνο μουσική κ μαύρη οθόνη. Καμία πρόταση; Phenom ii 940 5870 1gb 4gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Χρειάζεσαι 2 gb gpu Εμένα παραδόξως τρέχει με τις σχετικές υποχωρήσεις φυσικά (σε medium τα έχω όλα) στο παρακάτω σύστημα Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz 4GB RAM 7870 2GB DDR GPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μα στο YouTube το παίζουν και με 5870 1γβ κ με πιο αδυναμες κάρτες :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εννοείτε ότι ΔΕΝ χρειάζεσαι παραπάνω από 1gb, αλλα με τα 4gb ram αν και playable υπάρχει μεγάλη περίπτωση για stuttering μέσα σε πόλεις. Επίσης medium όλα γιατί?! Ελάχιστα settings κάνουν διαφορα στα fps, does any of you even google?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Witcher feature film planned for 2017, will begin a series 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Hmmm... Interesting, αλλά μπορεί να είναι μεγάλη φόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) το λεπόν, 2 απορίες πάνω στο σενάριο. 1. Στο red baron επέλεξα το καλό..για τους ενήλικες. Απ'ότι είδα αυτό είχε αντίκτυπο αλλού, διάβασα τι έκαναν οι μάγισσες. Το θέμα είναι...η μπάλα πήρε και τον μικρό Johny; 2. Γιεν ή Τρις; Διάβασα ότι η προσήλωση σε μία επηρεάζει την άλλη. Προς το παρών Γιεν ακούω, Γιεν δε βλέπω. Αν και σίγουρα αργότερα η Γιεν θα έχει σημαντική συμμετοχή στο σενάριο. 3. Πάω προς Νόβιγκραντ μεριά. Αναλώνομαι (κακώς) υπερβολικά στην εξερεύνηση των περιοχών αλλά βλέπω δε μου προσφέρει και τίποτα ιδιαιτερο στο ντεβελόπμεντ του χαρακτήρα παρά μόνο στο λούτινγκ. Είμαι λεβελ 15 τώρα κι ανέφερα το σημείο, έχει πολύ δρόμο το παιχνίδι; Tι λεβελ θα έχω περίπου προς το τέλος αυτα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2015 από Scatman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ΒΑΛΕ SPOILERS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Εννοείτε ότι ΔΕΝ χρειάζεσαι παραπάνω από 1gb, αλλα με τα 4gb ram αν και playable υπάρχει μεγάλη περίπτωση για stuttering μέσα σε πόλεις. Επίσης medium όλα γιατί?! Ελάχιστα settings κάνουν διαφορα στα fps, does any of you even google?! Δεν το έπιασα αυτό. Εγώ στο PC μου που κανονικά, σύμφωνα με την εταιρεία, δεν θα έπρεπε να το τρέχει καν, το τρέχω με αργά loading φυσικά, αλλά άκρως ικανοποιητικά. Τι μπορώ να ρυθμίσω για να βελτιώσω γραφικά, χωρίς να επηρεαστεί το performance του παιχνιδιού? BTW συνάδελφος που έχει 1 GB RAM στην gpu, i7 και 8 GB RAM δεν μπορούσε να το τρέξει και μου το πούλησε σήμερα, ώστε όταν βάλει νέα κάρτα να το αγοράσει εκ νέου. Συνεπώς το γεμίσαμε το ράφι πάλι. Η βλακεία είναι ότι το πρώτο το είχα αγοράσει σε ψηφιακή μορφή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ΒΑΛΕ SPOILERS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Spoilers θεωρείται το τίποτα που αναφέρω; Οι απαντήσεις εφόσον είναι αναλυτικές αξίζουν spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Spoilers θεωρείται το τίποτα που αναφέρω; Οι απαντήσεις εφόσον είναι αναλυτικές αξίζουν spoiler Δυστηχως η εννοια των Spoilers εχει παρει ψιλο τραγικες διαστασεις στο insomnia και δεν καταλαβαινω τον λογο. ΒΑΛΕ SPOILERS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Δεν το έπιασα αυτό. Εγώ στο PC μου που κανονικά, σύμφωνα με την εταιρεία, δεν θα έπρεπε να το τρέχει καν, το τρέχω με αργά loading φυσικά, αλλά άκρως ικανοποιητικά. Τι μπορώ να ρυθμίσω για να βελτιώσω γραφικά, χωρίς να επηρεαστεί το performance του παιχνιδιού? BTW συνάδελφος που έχει 1 GB RAM στην gpu, i7 και 8 GB RAM δεν μπορούσε να το τρέξει και μου το πούλησε σήμερα, ώστε όταν βάλει νέα κάρτα να το αγοράσει εκ νέου. Συνεπώς το γεμίσαμε το ράφι πάλι. Η βλακεία είναι ότι το πρώτο το είχα αγοράσει σε ψηφιακή μορφή... Το παιχνιδι εχει βγει εδω και ποσους μηνες,δηλαδη και μετα απο 1 χρονο θα πρεπει να βαζουμε Spoilers επειδη καποιος δεν το εχει παιξει?????Αντε πες να το καταλαβω τον πρωτο μηνα ξερω γω να μπουν Spoilers.Μετα για ποιο λογο??? το λεπόν, 2 απορίες πάνω στο σενάριο. 1. Στο red baron επέλεξα το καλό..για τους ενήλικες. Απ'ότι είδα αυτό είχε αντίκτυπο αλλού, διάβασα τι έκαναν οι μάγισσες. Το θέμα είναι...η μπάλα πήρε και τον μικρό Johny; 2. Γιεν ή Τρις; Διάβασα ότι η προσήλωση σε μία επηρεάζει την άλλη. Προς το παρών Γιεν ακούω, Γιεν δε βλέπω. Αν και σίγουρα αργότερα η Γιεν θα έχει σημαντική συμμετοχή στο σενάριο. 3. Πάω προς Νόβιγκραντ μεριά. Αναλώνομαι (κακώς) υπερβολικά στην εξερεύνηση των περιοχών αλλά βλέπω δε μου προσφέρει και τίποτα ιδιαιτερο στο ντεβελόπμεντ του χαρακτήρα παρά μόνο στο λούτινγκ. Είμαι λεβελ 15 τώρα κι ανέφερα το σημείο, έχει πολύ δρόμο το παιχνίδι; Tι λεβελ θα έχω περίπου προς το τέλος αυτα Για τα 2 πρωτα θα σου προτεινα το youtube και γενικα για οτι επιλογες εχεις απορια τι θα γινοταν αν εκανες αλλα πραγματα,εκτως βεβαια αν θες να ξαναπαιξεις μετα το παιχνιδι και να κανεις ο ιδιος τις επιλογες. Και για την 3η ερωτηση μεσω Walkthrough συνηθως αναφερουν και τι Lvl φευγεις απο καθε περιοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 το λεπόν, 2 απορίες πάνω στο σενάριο. 1. Στο red baron επέλεξα το καλό..για τους ενήλικες. Απ'ότι είδα αυτό είχε αντίκτυπο αλλού, διάβασα τι έκαναν οι μάγισσες. Το θέμα είναι...η μπάλα πήρε και τον μικρό Johny; 2. Γιεν ή Τρις; Διάβασα ότι η προσήλωση σε μία επηρεάζει την άλλη. Προς το παρών Γιεν ακούω, Γιεν δε βλέπω. Αν και σίγουρα αργότερα η Γιεν θα έχει σημαντική συμμετοχή στο σενάριο. 3. Πάω προς Νόβιγκραντ μεριά. Αναλώνομαι (κακώς) υπερβολικά στην εξερεύνηση των περιοχών αλλά βλέπω δε μου προσφέρει και τίποτα ιδιαιτερο στο ντεβελόπμεντ του χαρακτήρα παρά μόνο στο λούτινγκ. Είμαι λεβελ 15 τώρα κι ανέφερα το σημείο, έχει πολύ δρόμο το παιχνίδι; Tι λεβελ θα έχω περίπου προς το τέλος αυτα Γιεν ή Τρις; Και τις δυο , τριολε πρέπει να ανεβάσεις λεβελ .Στο πρώτο εξπανσιον κουτουπωνεις και τη medic που την ειχε κανει στο 2 . Βάλτε τωρα κανένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Yen or Triss Ή την μία ή την άλλη, αν πας και για τις 2 θα φας τα μούτρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γιεν ή Τρις; Και τις δυο , τριολε πρέπει να ανεβάσεις λεβελ .Στο πρώτο εξπανσιον κουτουπωνεις και τη medic που την ειχε κανει στο 2 . Βάλτε τωρα κανένα ΑΑαα μας την γλύτωσε η Keira. Αυτή όντως ήταν ενδιαφέρουσα. Παίδες δεν καταλάβατε ακριβώς τι ερωτήσεις μου. Τις επαναδιατυπώνω. 1. Το Ρεντ Μπάρον ολοκληρώθηκε έτσι κι αλλιώς με συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο Τζώνυ είχε την ίδια μοίρα με τα άλλα παιδιά; 2. Επειδή είναι προφανές ότι οι επιλογές επηρεάζουν τη σχέση μου με την μία και την άλλη, ποια θα ήταν καλύτερη να επιλέξω απ'τις 2. Ποια έχει πιο πολύ συμμετοχή στη δράση; 3. Είμαι στη φάση που ψάχνω την Σιρι στο Νοβιγκραντ και πιο συγκεκριμένα εκεί που συναντώ έναν φίλο του Γκέραλντ, νταρφοειδές. Έχει πολύ ψωμί ακόμη το σενάριο; Πολύ δύσκολα θα κάνω replay (αλλά εξετάζω τις εναλλακτικές που δεν ακολουθώ για να εχω ολοκληρωμένη άποψη), γι'αυτό και ζητάω άμεσες απαντήσεις (ναι/όχι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα