Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικα πηρα το retail του expansion,αξιζε τα λεφτα του οι καρτες ειναι φοβερες.Οσοι το χε'τε παρει ψηφιακα και απλα θελετε να αγορασετε τις καρτες,προτεινω να το αγορασετε ξανα physical,να κρατησετε το κουτι και τις καρτες και απλα να δωσετε τον κωδικο του expansion που εχει μεσα σε καποιον γνωστο σας για 10 ευρω η λιγοτερα,οποτε να βολευτειτε και εσεις και αυτος :D

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα το αγοράσω στην Goty έκδοση οπωσδήποτε. Προς το παρόν το ξεκίνησα και έχω γοητευτεί ενώ παίζει ικανοποιητικά με όλα High στην Amd 7950 Vapor X στα 1000mhz χωρίς να κοιτάω Fps.

Εξαιρετική απεικόνιση του ανέμου αλλά θέλω να καταθέσω οτι την καλύτερη απεικόνιση ανέμου στο περιβάλλον την έχω δει σε mod για το... Oblivion!!! Δεν κατάφερα να βρω κάτι αντίστοιχο ούτε στο Skyrim.

Εγώ θέλω να πιστεύω σε GOTY/EE edition που θα έχει τα πάντα. Τότε ναι θα το ξανά αγοράσω :D

Σιγουρα θα υπαρξει GOTY,ωστοσο αμφιβαλλω αν θα εχει τις gwent cards το πακετο :/

Εξαιρετική απεικόνιση του ανέμου αλλά θέλω να καταθέσω οτι την καλύτερη απεικόνιση ανέμου στο περιβάλλον την έχω δει σε mod για το... Oblivion!!! Δεν κατάφερα να βρω κάτι αντίστοιχο ούτε στο Skyrim.

αυτο θα θελα να το δω,γιατι αν θυμαμαι καλα στο Oblivion τα δεντρα δεν ειχαν καν φυλλα  :huh:

• Like 1

Σιγουρα θα υπαρξει GOTY,ωστοσο αμφιβαλλω αν θα εχει τις gwent cards το πακετο :/

αυτο θα θελα να το δω,γιατι αν θυμαμαι καλα στο Oblivion τα δεντρα δεν ειχαν καν φυλλα  :huh:

Εγώ θυμάμαι οτι είχαν...απο τα ποιο εντυπωσιακά παιχνίδια σε τεχνικό επίπεδο που εχουν κυκλοφορήσει...φυσικά με τα mods πήγε σε άλλο επίπεδο. .

Το ειχα συνδυάσει με πολλά άλλα mods που έκαναν overhaul και στα δέντρα, γρασίδια κτλ. Το επαιζα και σε προτζεκτορα και απλά το χάζευα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλα αν το ξαναβρώ θα το ποστάρω σε αντίστοιχο τοπικ.

Για πόσες ώρες μιλάμε περίπου και το lvl cap έχει?

Το παίζω μία βδομάδα τώρα 5-6 ώρες την ημέρα και είμαι ακόμα lvl 8 έχοντας κάνει αρκετά sidequests.

100+ ώρες (χωρίς τα 2 expansions) αν το ψάξεις με τα side/secondary quests και δεν βιάζεσαι να το ξεπετάξεις.

Lvl cap δεν έχει, απλά από ένα σημείο και μετά δεν ανεβαίνεις γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί πόντοι να μαζέψεις.

Μιλάμε για έπος. Έχω παίξει και τα άλλα δύο, αλλά απλά με ικανοποίησαν. Με τούτο εδώ, έχω αρρωστήσει.

Με κάνει να θέλω να τα ξαναεγκαταστήσω όλα από την αρχή και να τα παίξω, αλλά από την άλλη δεν με αφήνει να ξεκολλήσω.

Αυτό το Fyke Isle μου έχει στοιχειώσει το μυαλό λέμε!

Κάποιος να με βοηθήσει με το Gwen. Ασχολήθηκα λίγο στην αρχή, αλλά έχανα λεφτά και το άφησα.

Υπάρχει κάποιος οδηγός?

• Like 2

Με το Gwen είχα και 'γω στην αρχή πρόβλημα, και άργησα να το πιάσω... είναι μέχρι να το μάθεις.

Καταρχάς είναι σε 3 γύρους το παιχνίδι, όποτε μην ρίχνεις όλες τις καλές σου κάρτες στον πρώτο γύρο.

Πολλές φορές μπορεί να να χρειαστεί να χάσεις εσκεμμένα τον 1ο γύρο.

Υπάρχουν και κάποια καλα βιντεάκια στο you tube, που μπορεις να δεις και να καταλάβεις κάποια πράγματα.

Επίσης προσωπικά είχα πάντα μαζί μου και μια κάρτα για clear weather.(αναλόγως και το στυλ που παίζεις φυσικά)

Για πόσες ώρες μιλάμε περίπου και το lvl cap έχει?

Το παίζω μία βδομάδα τώρα 5-6 ώρες την ημέρα και είμαι ακόμα lvl 8 έχοντας κάνει αρκετά sidequests.

Εγώ έχω γράψει αισίως 158 ώρες είμαι 24 Lvl και έχω εξευρευνήσει πλήρως Velen & Novingrad και τώρα ξεκίνησα το Ard Skellig από τα Skellige islands. Ψάχνω τα πάντα στο χάρτη και κάνω και όλα τα side quests. Πραγματικά το απολαμβάνω το witcher 3.

Τελικα πηρα το retail του expansion,αξιζε τα λεφτα του οι καρτες ειναι φοβερες.Οσοι το χε'τε παρει ψηφιακα και απλα θελετε να αγορασετε τις καρτες,προτεινω να το αγορασετε ξανα physical,να κρατησετε το κουτι και τις καρτες και απλα να δωσετε τον κωδικο του expansion που εχει μεσα σε καποιον γνωστο σας για 10 ευρω η λιγοτερα,οποτε να βολευτειτε και εσεις και αυτος :D

Χθες αγόρασα τη retail έκδοση του expansions και έχεις απόλυτο δίκιο οι κάρτες είναι πανέμορφες. Κρίμα που τα άλλα 2 decks τα είχαν μόνο στην Collector's Edition για XBOX One.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...