{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 το story του Geralt τελειωσε, όχι το Witcher έχεις δίκαιο, αλλα seriously μετά τον Geralt το χάος, καλύτερα άλλο genre. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω ο κόσμος του Witcher έχει πολλά περιθώρια... αν μπορούσε κάποιος να κάνει κάτι καλό θα είναι οι Πολωνοί. Θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω ο κόσμος του Witcher έχει πολλά περιθώρια... αν μπορούσε κάποιος να κάνει κάτι καλό θα είναι οι Πολωνοί. Θα δούμε Άμα ζούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Είχα δεί παλιότερα interview της ομάδας για το Witcher 3, και μου δόθηκε η εντύπωση ότι τουλάχιστον κάποια από τα σημαντικά μέλη της ομάδας έχουν πάθει "κόπωση" από τη σειρά Witcher και θέλουν να ασχοληθούν με νέα πράγματα (βλέπε Cyberpunk). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Λογικό να υπάρχει κάποιος κορεσμός μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με συγκεκριμένο series. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Λογικό, για λίγες εταιρίες όμως δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα! Κανεις να προτεινει κανενα build/abilities spent για death march? Ειμαι level 23 και εχω το φιλτρο για να κανω clear και respent τα abilities.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν το Witcher απλά πως θα επικεντρωθούν στο Cyberpunk. Nαι το ειπαν καθαρα στο Paris Games Week, οτι εφοσον τελειωσουν θα επικεντρωθουν στο Cyberpunk και μετα οτιδηποτε αλλο προκυψει.. Καλησπερα! Κανεις να προτεινει κανενα build/abilities spent για death march? Ειμαι level 23 και εχω το φιλτρο για να κανω clear και respent τα abilities.. Επειδη παιζω death march τωρα, δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι το ιδιαιτερο ή ξεχωριστο.. Η στρατηγικη εξαρταται απο εσενα, θες να ειναι attack/defence based, magic based, alchemy based ή λιγο απο ολα.. Ουτως ή αλλως ξαναπερνεις και αλλα ability points απο την αρχη οποτε θα εχεις αρκετα στην διαθεση σου να επιλεξεις οτι και να κανεις,ακομη και αν το μετανιωσεις και δεις οτι σου ταιριαζει αλλο setup στην συνεχεια.. Αλλωστε για death march θες υψηλο level (>30) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα! Κανεις να προτεινει κανενα build/abilities spent για death march? Ειμαι level 23 και εχω το φιλτρο για να κανω clear και respent τα abilities.. Άμα πας για attack build βάλε και alchemy μεσα, αλλιώς με sign build φροντησε να έχεις την quenn shield. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι κάτι νέο να παίρνεις quest ακούγοντας συνομιλίες, τα TES το έχουν, το πιο σημαντικό είναι τα sides που σχεδόν κανένα imho δεν είναι ίδιο η βαρετό, και επίσης όπου και να πας στο χαρτί έχει κάτι να κανεις, ακόμα και μια καλύβα στο πουθενά που βρήκα καθώς free roaming είχε μέσα δυο πτώματα μαμά και παιδί αγκαλιά και κάτι είπε ο Geralt δεν θυμάμαι. Yes πολύ σημασία στην λεπτομέρεια, αλλα και πολλά λάθη εννοείτε. Πάντως έτσι όπως το πάνε όλο και καλύτερα games πιστεύω θα γουστάρουμε Cyberpunk, αν και εγώ στην θέση τους θα συνέχιζα το Witcher, εκτος άμα πιστεύουν ότι δεν έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν και καλά κάνουν που το τελειώνουν εδώ. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες απλώς στα TES βρίσκεις τους npc σε σημείο ή είναι γύρω από μία συγκεκριμένη περιοχή και απλώς έχουν έναν διάλογο που σε οδηγεί σε ένα quest. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι στο παράδειγμα που αναφέρω στο witcher τους βρίσκεις βράδυ και όχι οποιαδήποτε στιγμή ώστε να κολλάει ο διάλογος με το φάρο & επίσης είναι καθαρό βράδυ χωρίς βροχές ή χιόνι που θα ήταν άκυρο πάνω στο χιόνι ή με βροχή να κάθονται στο έδαφος και να χαζεύουν τη θέα. Τέτοια παραδείγματα το witcher έχει πάρα πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μια απορία στα όρια των κανονισμών του forum. Το έχω κατεβάσει από τον θείο (ξέρω, ντροπή μου και μεγάλη αμαρτία για αυτό το παιχνίδι ειδικά) αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι το παιχνίδι θα τρέχει στο PC μου. Επειδή όμως λεφτά για να το αγοράσω θα έχω τέλη του μήνα (σίγουρη αγορά, καθώς έχω και τα άλλα 2 να κοσμούν τη βιβλιοθήκη μου και δεν παίζει να μείνει κενό το ράφι) σκεφτόμουν μόλις τερματίσω το New Vegas που έχω ξαναπιάσει τον τελευταίο καιρό, να παίξω κάμποσο. Όταν το αγοράσω, θα πρέπει να το απεγκαταστήσω και να βάλω το original. Τα saves θα μπορούν να περαστούν στην original εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μια απορία στα όρια των κανονισμών του forum. Το έχω κατεβάσει από τον θείο (ξέρω, ντροπή μου και μεγάλη αμαρτία για αυτό το παιχνίδι ειδικά) αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι το παιχνίδι θα τρέχει στο PC μου. Επειδή όμως λεφτά για να το αγοράσω θα έχω τέλη του μήνα (σίγουρη αγορά, καθώς έχω και τα άλλα 2 να κοσμούν τη βιβλιοθήκη μου και δεν παίζει να μείνει κενό το ράφι) σκεφτόμουν μόλις τερματίσω το New Vegas που έχω ξαναπιάσει τον τελευταίο καιρό, να παίξω κάμποσο. Όταν το αγοράσω, θα πρέπει να το απεγκαταστήσω και να βάλω το original. Τα saves θα μπορούν να περαστούν στην original εγκατάσταση? Στο gog μπορεις να το κανεις σιγουρα,αλλα για να εισαι σιγουρος καλυτερα να περασεις απλα το παιχνιδι χωρις gog να κανεις 1 save και μετα να περασεις τα δικα σου και μετα να το βαλεις στο gog για να παρεις και τα update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Awards for: Best Storytelling Best Visual Design Best Gaming Moment Studio of the Year Ultimate Game of the Year 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 GOTY πότε περιμένουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Awards for: Best Storytelling Best Visual Design Best Gaming Moment Studio of the Year Ultimate Game of the Year Well deserved! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα