Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου φαίνεται αστείο κάποιος να κλαίει τα λεφτά του για το Witcher 3. Με συγχωρείς που οι 100+ ώρες ποιοτικού παιχνιδιού σου φαίνεται σαν αρπαχτή.... (και δεν βάζω μέσα NG+ , να το ξαναπαίξεις απο την αρχή με διαφορετικές επιλογές άρα να δεις και διαφορετικό story κτλ...)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημαρτον.. Μεχρι και στο Witcher 3 εφτασε το κλαμα σας; Ρε τι ειστε εσεις ρε τι να σας δωσουμε για να ευχαριστηθειτε πλεον;  :X

Το επόμενο βήμα να γκρινιάζουμε για τα free to play, πρέπει να μας πληρώνουν για το χρόνο μας, τι ξεφτίλα είναι αυτή :D

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2

Entitled kids of the millennium... όλα δικά μου, τσάμπα, τώρα!!!

Καλομάθαμε στο torrent και το τσάμπα και δεν εκτιμάμε το VFM προιόν από τη στιγμή που πχ για να δεις την "x" φόλα στο σινεμά θες 20€ το ζευγάρι για 2 ώρες.

Αλλά οι 100+ ώρες διασκέδαση με 60€ μας χαλάνε...

• Like 2

μια χαρά παιχνίδι είναι. 

Να μη κόλλαγε κιόλας (λόγο του hardware μου) μούρλια θα 'ταν.

Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια παράπονα, (σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν) είναι τόσο μικρά γενικά για αυτό που σου δίνει

το παιχνίδι, που αξίζει να τα περιβαδίσεις, να τα προσπεράσεις και να το 'υχαριστηθείς!

Γιατί έχει πετύχει ένα σωρό άλλα πράγματα καλά, και κυρίως οι όποιες αλλαγές (κατά την άποψη μου) έγιναν προς το σωστό δρόμο.

Και αυτό είναι που μου κάνει και περισσότερη αίσθηση. Το πως εξελίχθηκε η σειρά και βελτιώθηκε σταδιακά με κάθε μέρος της, προς ένα τρόπο που θεωρώ καλύτερο. Γιατί υπάρχουν και άλλες σειρές που αλλάζουν, αλλά αλλάζουν με άσχημο τρόπο ή αλλάζουν πράγματα που δεν χρειαζόταν να αλλάξουν. Στο τρίτο witcher βλέπω τις όποιες αλλαγές να βοηθούν και να κάνουν καλύτερη την εμπειρία.

Τα αρνητικά που βρίσκω εγώ στο παιχνίδι είναι λίγα, και προσπερνούνται όπως είπα, και συνηθίζονται.

Π.χ. η κάμερα θα μπορούσε να ανταποκρινόταν λίγο καλύτερα, και ο χειρισμός να ήταν πιο άμεσος. Πέραν από αυτό, ίσως και τα μενού θα μπορούσαν να ήταν λίγο πιο εύκολα, αν και ήδη είναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα.

Αυτά τα αρνητικά. Στα θετικά τώρα, γραφικάρες, πολύ καλή μουσική, ενδιαφέροντες χαρακτήρες που δείχνουν να έχουν προσωπικότητα, ποιοτικά quest (και όχι copy paste τύπου Skyrim), βελτιωμένη μάχη... Και επίσης το ότι σου προσφέρει πρόκληση, έχει challenge, χωρίς να σε κάνει να νιώθεις ότι σε αδικεί. Για παράδειγμα, πολύ σοφό το ότι σκέφτηκαν να εμφανίζεται η νεκροκεφαλή πάνω από τις μπάρες των εχθρών που είναι αρκετά levels μεγαλύτεροι από σένα.

Τα δυνατότερα σημεία του παιχνιδιού για μένα οι χαρακτήρες με τα quests τους, και το balance.

Απ' τα λίγα παιχνίδια που βγαίνουν του είδους του, και για αυτό αξίζει την υποστήριξη μας και τα εύσημα μας.

Με κάνει να προσδοκώ το επόμενο παιχνίδι της CD Project αρκετά, γιατί κάθε παιχνίδι που φτιάχνουν είναι καλύτερο απ' το προηγούμενο, και με το Witcher 3 να είναι όπως είναι, το επόμενο λογικά θα είναι τέλειο.

• Like 3

Γιατί έχει πετύχει ένα σωρό άλλα πράγματα καλά, και κυρίως οι όποιες αλλαγές (κατά την άποψη μου) έγιναν προς το σωστό δρόμο.

Και αυτό είναι που μου κάνει και περισσότερη αίσθηση. Το πως εξελίχθηκε η σειρά και βελτιώθηκε σταδιακά με κάθε μέρος της, προς ένα τρόπο που θεωρώ καλύτερο. Γιατί υπάρχουν και άλλες σειρές που αλλάζουν, αλλά αλλάζουν με άσχημο τρόπο ή αλλάζουν πράγματα που δεν χρειαζόταν να αλλάξουν. Στο τρίτο witcher βλέπω τις όποιες αλλαγές να βοηθούν και να κάνουν καλύτερη την εμπειρία.

Ειδικα σε αυτο το κομματι συμφωνω 100% και ειναι και δικη μου αποψη αυτη. 

Δεν γνωριζω και δεν απαιτω φυσικα απο κανενα να ασπαζεται την αποψη μου περι ενος απο τα καλυτερα παιχνιδια ever (για εμενα ισως πλεον το καλυτερο μαζι το fallout στις προτιμησεις μου), αλλα η προσπαθεια και η προσοχη με την οποια εχουν σκυψει πανω απο το παιχνιδι απλα ειναι αριστουργηματικη. 

Για εμενα ειναι ενα παραδειγμα προς μιμηση..

• Like 4

ρε γμτ

Μετάνιωσα την επιλογή μου! Εκεί με τις τρεις μάγισσες. Έπρεπε να είχα ακούσει το δέντρο! :fear:  :( Θα πάω όμως όταν ανέβω μερικά level με τον Βαρώνο να πάρω εκδίκηση!!!! :devil: Άσχετα αν και δεν είναι ιδιαίτερη συμπάθειά μου ο τύπος.  

• Moderators

ρε γμτ

Μετάνιωσα την επιλογή μου! Εκεί με τις τρεις μάγισσες. Έπρεπε να είχα ακούσει το δέντρο! :fear:  :( Θα πάω όμως όταν ανέβω μερικά level με τον Βαρώνο να πάρω εκδίκηση!!!! :devil: Άσχετα αν και δεν είναι ιδιαίτερη συμπάθειά μου ο τύπος.  

Κι εγώ ελευθέρωσα το δέντρο και... shit happened. -_-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To παιχνίδι είναι απίστευτο!!!!!!!!!!!!

Κάποιες μικροβελτιώσεις που έχω θα ήθελα να δω στο παιχνιδι έχει να κάνει με τις κινήσεις του χαρακτήρα...θα μπορούσαν είναι κάπως πιο "αληθινές", πιο "χορευτικές". Να μην δείχνουν δηλαδή κομπιουτερίστικες...Νιώθω τον χαρακτήρα κάπως βαρύ στην κίνησή του που μεταμορφώνεται στις μάχες (Dogde) ...

δεν ξέρω αν γίνεται αντιληπτό αυτό που θέλω να πω...

Πάντως η αναβάθμιση στο Quen Sign για την ασπίδα που κάνεις revive vitality points από τις επιθέσεις των εχθρών είναι KARAMUST στο deathmarch difficulty ...σε χτυπάνε οι πρώτοι ...αναπληρώνεις την ζωή σου (που δεν αναπληρώνεται με meditate παρα μόνο τρωγονττας και πίνοντας swallow portions) και βγάζεις τις μάχες ...

Kάποιο άλλο skill που πιστεύεται ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο (περαν των fast attacks κτλ);

Υπάρχει sign για να αναπληρώνεται γρήγορα το mana (ή πως αλλιώς το λένε);

Να δώσω σημασία σε αυτά που αυξάνουν τα adrenaline points για περισσότερο damage ; (υπάρχει ένα skill που σε κάθε μαχη που ξεκινάς σου δίνει αυτόματα +1 adrenaline point)...

Επεξ/σία από sstav

ρε γμτ

Δεν υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή. Ότι και να κάνεις θα πικραθείς.

• Like 2

Ετσι. Η φαση ειναι παντα  να προσπαθεις να διαλεξεις το lesser evil. Εγω πχ ενω την πρώτη φορα επέλεξα να βοηθησω το "δεντρο" τελικα συνειδητοποίησα οτι οι συνεπειες ηταν χειροτερες απο την εναλλακτική (imo).

Παντως και το expansion ηταν epic. Θεωρω οτι σαν story ηταν αντιστοιχου επιπέδου με το Red Baron/Witches quest

• Like 1

Kάποιο άλλο sign που πιστεύεται ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο (περαν των fast attacks κτλ);

Υπάρχει sign για να αναπληρώνεται γρήγορα το mana (ή πως αλλιώς το λένε);

Να δώσω σημασία σε αυτά που αυξάνουν τα adrenaline points για περισσότερο damage ; (υπάρχει ένα sign που σε κάθε μαχη που ξεκινάς σου δίνει αυτόματα +1 adrenaline point)...

Αυτά είναι skill points κι όχι Signs. 

Η stamina αναπληρώνεται γρήγορα για κάθε sign skill που έχεις στο Skill tree.

Το Skill tree σου για μένα καλύτερο έιναι να βασίζεται στην ιδιότητα του armor που φοράς. Υπάρχει σκιλ που αυξάνει το strong attack gia καθε heavy αρμορ που φορας, σκιλ που αυξάνει το stamina regeneration kai sign intensity για καθε medium αρμορ που φορας κλπ

• Like 1

Πάντως το μεράκι που έχει αυτό το παιχνίδι δε το έχω ξανασυναντήσει και νομίζω ότι η CD Project έχει ανεβάσει το πήχη πάρα πολύ ψηλά. Ενδεικτικά αναφέρω το εξής ως παράδειγμα.

Εξευρενώ το νησί Ard Skellig είναι βράδυ και βρίσκομαι κοντά στο χωρίο Fayrlund. Βλέπω δύο npc χωρικούς να κάθονται στο βράχο και να ατενίζουν τη θάλασσα και να μιλάνε για το φάρο που βρίσκεται απέναντι και ότι πλέον δεν λειτουργεί λόγω κάποιον φαντασμάτων που υπάρχουν. Με καθοδηγούν δηλαδή για ένα quest χωρίς καν να χρειαστώ να μιλήσω μαζί τους απλώς ακούω το διάλογο τους.

Το παιχνίδι έχει πάρα πολλές τέτοιες μικρές σκηνές που ουσιαστικά σου δείχνουν ότι κόσμος του witcher είναι ζωντανός και όχι τα κλασικά πήγαινε από το σημείο Α στο Β και κάνε ένα quest. 

• Like 4

Δεν είναι κάτι νέο να παίρνεις quest ακούγοντας συνομιλίες, τα TES το έχουν, το πιο σημαντικό είναι τα sides που σχεδόν κανένα imho δεν είναι ίδιο η βαρετό, και επίσης όπου και να πας στο χαρτί έχει κάτι να κανεις, ακόμα και μια καλύβα στο πουθενά που βρήκα καθώς free roaming είχε μέσα δυο πτώματα μαμά και παιδί αγκαλιά και κάτι είπε ο Geralt δεν θυμάμαι. Yes πολύ σημασία στην λεπτομέρεια, αλλα και πολλά λάθη εννοείτε. Πάντως έτσι όπως το πάνε όλο και καλύτερα games πιστεύω θα γουστάρουμε Cyberpunk, αν και εγώ στην θέση τους θα συνέχιζα το Witcher, εκτος άμα πιστεύουν ότι δεν έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν και καλά κάνουν που το τελειώνουν εδώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...