antonakis6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 last time που αγοραζω game που προκειται να βγαλει και αλλα λεφτα απο expansions.η τελευταια φορα ηταν με το diablo και ειχα πει τελος.αλλα τωρα το witcher με ξεγελασε
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 last time που αγοραζω game που προκειται να βγαλει και αλλα λεφτα απο expansions.η τελευταια φορα ηταν με το diablo και ειχα πει τελος.αλλα τωρα το witcher με ξεγελασε 3
aliakas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 last time που αγοραζω game που προκειται να βγαλει και αλλα λεφτα απο expansions.η τελευταια φορα ηταν με το diablo και ειχα πει τελος.αλλα τωρα το witcher με ξεγελασε άσχετο αλλά το diablo έβγαλε expansion σε 2 χρόνια όχι σε 6 μήνες δεν κακολογώ το game απλά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ... δεν πειράζει ας μας ξεγελάνε τα κορυφαία games
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πλακα κανεις?! Τα expansions ανακοινώθηκαν πολύ πριν το release του main game, και συνήθως κράζουμε expansions όταν είναι για extra φράγκα με μισοτελειωμένο game, όχι όταν το main game είναι 100+ ώρες...δηλαδή come on feel a bit... 4
antonakis6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πλακα κανεις?! Τα expansions ανακοινώθηκαν πολύ πριν το release του main game, και συνήθως κράζουμε expansions όταν είναι για extra φράγκα με μισοτελειωμένο game, όχι όταν το main game είναι 100+ ώρες...δηλαδή come on feel a bit... φιλε μην κλαψεις τη γνωμη μου ειπα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 O Skull κλαίει μόνο όταν η λεπίδα χτυπήσει πάνω από τα μάτια και το αίμα κυλήσει μέσα τους και κάτω. 6
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 φιλε μην κλαψεις τη γνωμη μου ειπα last time που αγοραζω game που προκειται να βγαλει και αλλα λεφτα απο expansions.η τελευταια φορα ηταν με το diablo και ειχα πει τελος.αλλα τωρα το witcher με ξεγελασε Εγώ δεν βλέπω να εκφέρεις κάπου γνώμη αλλα το να δηλώνεις κάτι βασίζοντας το σε λάθος στοιχεια όπως και έγραψα πιο πάνω. Γνώμες ευσπροδεκτες forum είναι O Skull κλαίει μόνο όταν η λεπίδα χτυπήσει πάνω από τα μάτια και το αίμα κυλήσει μέσα τους και κάτω. Yakuza?! 1
panther_512 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πάντως στο θέμα του ρομάντζου, παραλίγο να την πατήσω. Δυστυχώς/ευτυχώς εφάρμοσαν το "κάνω επιλογή τώρα και βλέπω τα αποτελέσματα μετά από πολύ παιχνίδι" στο ρομάντζο, χωρίς να έχεις όλες τις επιλογές μπροστά σου εξ αρχής. Οπότε, για όσους θέλετε να καταλήξετε είτε με την μία, είτε με την άλλη, προαποφασίστε το και κάντε ξεκάθαρη επιλογή. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Yakuza?! Ε...δεν είχα αυτό στο μυαλό μου, αλλά why not. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Οποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα καλή φάση θα ήταν πάντως dont worry και εγώ την πάτησα στο πρώτο playthough 1
Spartan117 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Spoilers σχετικά με το HoS: Δεν το πρόσεξα όταν έπαιζα αλλα το είδα στο reddit, Gaunter O'Dim: G.Ο.D. Η πλακα είναι πως απ' ότι διαβάζεις για τον O'Dim στο HoS φαίνεται πως είναι ο διάβολος του Witcher universe, και πιθανότατα διάλεξε εσκεμμένα το όνομα του 2
Alithinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ακούστε εδώ τι έπαθα!!! Έφτασα στο σημείο που είναι να βρω τη γυναίκα του βαρώνου και δε μου δείχνει στο χάρτη που να πάω. Έτσι αποφάσισα να αρχίσω να ψάχνω το κόσμο στη τύχη και όπου με βγάλει. Με έβγαλε σε ένα ακρωτήρι με ένα πύργο που για να φτάσω στο πύργο έπρεπε να πηδήξω περίεργα,και στη κορυφή του ήταν ένα Wyvern, το πρώτο που συναντάω. Και αυτό είναι level 15 και εγώ είμαι μόνο 4, και με κατατρωπόνειιιιιιιιιιιι! Εν το μεταξύ έκανα save εκεί και πάω να φύγω και με ακολουθά παντού και δε μ αφήνει και έχω ψοφήσει καμιά 20αριά φορές. Τι πλάσμα κι αυτό! Αλλά έχει καλό λουτ ο πύργος! ΑΑΑΑχχχχχχ......... Φάση κι αυτή..
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 last time που αγοραζω game που προκειται να βγαλει και αλλα λεφτα απο expansions.η τελευταια φορα ηταν με το diablo και ειχα πει τελος.αλλα τωρα το witcher με ξεγελασε φιλε μην κλαψεις τη γνωμη μου ειπα ΣΟβαρη γνωμη οχι αστεια,ειδικα οταν μιλαμε για παιχνιδι που για Platinum θες γυρω στις 150ωρες. Και στην τελικη 60ευρω για το παιχνιδι+ το πρωτο Dlc μαζι με τις καρτες Gwent σε κανονικη μορφη ειναι παραπανω απο value for money σε σχεση με την σαβουρα των αλλων παιχνιδιων ειδικα απο ΕΑ. Γιατι και για το Diablo Που ανεφερες μιλαμε για παιχνιδι που υπαρχουν πολλοι που εχουν αφιερωσει απειρες ωρες. Πριν γραφουμε πραγματα για γνωστα παιχνιδια,να σκεφτομαστε και λιγακι. 3
devil-ji Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Απο την αρχη ειχα το παιχνιδι πειρατικο, για να το δοκιμασω εννοειται, αλλιως δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για τπτ. Ε μετα απο 13 ΗΜΕΡΕΣ παιχνιδιου, (και χωρις να εξερευνησω ιδιαιτερα skellige - failed yen quest ) μολις ανοιξαν τα cc αγορασα game + exp, μονο και μονο για να στηριξω τους dev για το παιχνιδι. Μακαρι ολα τα παιχνιδια να εχουν αντιστοιχες ιστοριες που σε κανουν να νιωθεις οτι το ζεις. 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ημαρτον.. Μεχρι και στο Witcher 3 εφτασε το κλαμα σας; Ρε τι ειστε εσεις ρε τι να σας δωσουμε για να ευχαριστηθειτε πλεον; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα