Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε μαγκες ανοιξα το GOG μετα απο καιρο που ειχα να παιξω witcher και μου κατεβαζει 18 GB.τι εγινε εχω χασει επεισοδια? χανω τα save μου τιποτα?

Δημοσ.
  Στις 28/10/2015 στις 5:30 ΠΜ, antonakis6 είπε

ρε μαγκες ανοιξα το GOG μετα απο καιρο που ειχα να παιξω witcher και μου κατεβαζει 18 GB.τι εγινε εχω χασει επεισοδια? χανω τα save μου τιποτα?

Είναι το καινούργιο τους τεράστιο free DLC με τίτλο:

" We patched the hell out of this game"

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 28/10/2015 στις 6:30 ΠΜ, panther_512 είπε

Είναι το καινούργιο τους τεράστιο free DLC με τίτλο:

" We patched the hell out of this game"

το εχουν ταραξει στα patch η μου φαινεται? οταν το αγορασα την πηρα γραμμη και δε το πολυ επαιζα αλλα τωρα τι κανω? το ξεκιναω απο την αρχη?η δεν παιζει ρολο? απλα patcharei? καμια σημαντικη αλλαγη?

Δημοσ.

last time που αγοραζω game που προκειται να βγαλει και αλλα λεφτα απο expansions.η τελευταια φορα ηταν με το diablo και ειχα πει τελος.αλλα τωρα το witcher με ξεγελασε

Δημοσ.
  Στις 28/10/2015 στις 12:45 ΜΜ, antonakis6 είπε

last time που αγοραζω game που προκειται να βγαλει και αλλα λεφτα απο expansions.η τελευταια φορα ηταν με το diablo και ειχα πει τελος.αλλα τωρα το witcher με ξεγελασε

exit-get-out.gif

• Like 3
Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

άσχετο αλλά το diablo έβγαλε expansion σε 2 χρόνια όχι σε 6 μήνες 

δεν κακολογώ το game απλά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ...

δεν πειράζει ας μας ξεγελάνε τα κορυφαία games 

Δημοσ.

Πλακα κανεις?! Τα expansions ανακοινώθηκαν πολύ πριν το release του main game, και συνήθως κράζουμε expansions όταν είναι για extra φράγκα με μισοτελειωμένο game, όχι όταν το main game είναι 100+ ώρες...δηλαδή come on feel a bit... :D

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 28/10/2015 στις 1:01 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πλακα κανεις?! Τα expansions ανακοινώθηκαν πολύ πριν το release του main game, και συνήθως κράζουμε expansions όταν είναι για extra φράγκα με μισοτελειωμένο game, όχι όταν το main game είναι 100+ ώρες...δηλαδή come on feel a bit... :D

φιλε μην κλαψεις τη γνωμη μου ειπα

Δημοσ.
  Στις 28/10/2015 στις 1:48 ΜΜ, antonakis6 είπε

φιλε μην κλαψεις τη γνωμη μου ειπα

Στις 28/10/2015 στις 12:45 ΜΜ, antonakis6 είπε

Εγώ δεν βλέπω να εκφέρεις κάπου γνώμη αλλα το να δηλώνεις κάτι βασίζοντας το σε λάθος στοιχεια όπως και έγραψα πιο πάνω. Γνώμες ευσπροδεκτες forum είναι ;)

Στις 28/10/2015 στις 1:58 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε

O Skull κλαίει μόνο όταν η λεπίδα χτυπήσει πάνω από τα μάτια και το αίμα κυλήσει μέσα τους και κάτω. :P

Yakuza?! :D

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως στο θέμα του ρομάντζου, παραλίγο να την πατήσω.

Δυστυχώς/ευτυχώς εφάρμοσαν το "κάνω επιλογή τώρα και βλέπω τα αποτελέσματα μετά από πολύ παιχνίδι" στο ρομάντζο, χωρίς να έχεις όλες τις επιλογές μπροστά σου εξ αρχής.

Οπότε, για όσους θέλετε να καταλήξετε είτε με την μία, είτε με την άλλη, προαποφασίστε το και κάντε ξεκάθαρη επιλογή.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...