Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το Gwent ουτε εγω να πω την αληθεια ασχοληθηκα στην αρχη που επρεπε και οταν δοκιμασα αργοτερα στα μισα του παιχνιδιου ψιλο χαθηκα απο κανονισμους/καρτες κλπ και το αφησα.

Μαρεσε βεβαια παρα πολυ το ολο hard copy που εβγαλαν για συλλεκτες και μη με το expansion.

Επισης το παιχνιδι δυστηχως σε αναγκαζει για να κανεις 100% των Trophies να παιξεις και gwent αρκετα παιχνιδια/κερδισεις το τουρνουα κλπ http://www.playstationtrophies.org/forum/the-witcher-3-wild-hunt/268199-witcher-3-wild-hunt-trophy-guide-roadmap.html

Απο trophy βλεπω και εχει μονο να πας lvl 35 που γινεται ευκολα αν κανεις τα κεντρικα quest και μερικα Sidequests(που φανταζομαι οτι θα κανεις ουτως ή αλλως αλλιως δεν θα το αγοραζες καν το παιχνιδι :) ).

Το μονο κακο που εχει δυστηχως το Witcher 3 ειναι οτι απαξ και το παιξεις και κανεις και τα περισσοτερα πραγματα(οπως στην περιπτωση μου πχ)μετα δυσκολα εως καθολου εχεις ορεξη να το ξαναβαλεις :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με μερικά mods άνετε κανεις δεύτερο και τρίτο playthrough ;) Για μένα πάντως το Gwent είναι το πιο απλό και fun mini game ever σε rpg (και μπράβο που απλά δεν βάλανε ένα lazy medieval poker). Το χειρότερο νομίζω ήταν στο AC3, δεν το κατάλαβα ποτε :D

• Moderators

και μπράβο που απλά δεν βάλανε ένα lazy medieval poker

Είχες βαρεθεί κι εσύ να ρίχνεις τα ζάρια, ε; :P

Πάντως θα ήθελα να είχε και μπρα-ντε-φερ όπως στο 2, οκ, δεν ήταν δύσκολο, αλλά είχε φάση. ^_^

• Like 1

Με μερικά mods άνετε κανεις δεύτερο και τρίτο playthrough ;) Για μένα πάντως το Gwent είναι το πιο απλό και fun mini game ever σε rpg (και μπράβο που απλά δεν βάλανε ένα lazy medieval poker). Το χειρότερο νομίζω ήταν στο AC3, δεν το κατάλαβα ποτε :D

Σαν το παιχνιδι με τις καρτες του Final Fantasy VIII για μενα κανενα :P

• Like 2

ειμαι level 12 και μπορω να πω πως ειναι το καλυτερο RPG που εχω παιξει εδω και παρα πολλα χρονια σε βαθμο πορωσεις το συγκρινω μονο με τα final fantasy 7,10 :)

Μα ποσο καλο OST σε αυτό το DLC

Άμα κινείται στα ίδια επίπεδα το B&W θα περάσουμε καλά και το 16. Η CDPR είναι από τους λίγους developers που ότι και να βγάλουν θα το αγοράσω. Απλά σέβομαι αυτή τη προσοχή στην λεπτομέρεια που έχουν.

• Like 5

Καλησπέρα παιδιά. Το πήρα και γω και άρχισα να παίζω σήμερα.

Δυστυχώς λόγο του ότι έχω το pc της υπογραφής μου, (HD 6850 ενώ minimum έχει την 7870) το παίζω σε low ρυθμίσεις, και από frame rate βολεύεται.

Αλλά έχω πρόβλημα με input lag! :(

Πατάω το κουμπί πηδήματος στο χειριστήριο 360, και ο Geralt πηδάει αφού αφήσω το δάχτυλό μου από το κουμπί για παράδειγμα. Με τον ίδιο τρόπο αργεί πολύ να ξεκινήσει το χτύπημα όταν πατάω να χτυπήσει, κτλπ. Πρέπει δηλαδή να πατάω τι θέλω να κάνει ο χαρακτήρας μου πριν καν πρέπει να το κάνει υπολογίζοντας στο περίπου πότε θα πιάσει.

Υπάρχει τρόπος για να λυθεί το input lag ?  :unsure:

Επίσης κάτι ακόμα: Ξέρετε κανέναν τρόπο να μεγαλώσω το FOV ? Είναι πολύ στενό. :/

ρε μαγκες ανοιξα το GOG μετα απο καιρο που ειχα να παιξω witcher και μου κατεβαζει 18 GB.τι εγινε εχω χασει επεισοδια? χανω τα save μου τιποτα?

Είναι το καινούργιο τους τεράστιο free DLC με τίτλο:

" We patched the hell out of this game"

• Like 2

Είναι το καινούργιο τους τεράστιο free DLC με τίτλο:

" We patched the hell out of this game"

το εχουν ταραξει στα patch η μου φαινεται? οταν το αγορασα την πηρα γραμμη και δε το πολυ επαιζα αλλα τωρα τι κανω? το ξεκιναω απο την αρχη?η δεν παιζει ρολο? απλα patcharei? καμια σημαντικη αλλαγη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...