Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχάριστα νέα, λογικά μέχρι το 2015 θα έχω προλάβει να τερματίσω το 1&2!

Όσο για τα Steam Machines, θα πάνε άπατα.

Αρχίζεις και KilliKοφέρνεις, να το προσέξεις αυτό :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλύτερα, πριν λίγες μέρες μου ήρθε η 290.Δε μπορώ να επιστρέψω σε εποχές 2005 και να τη σουτάρω πριν κλείσει ένα-ενάμιση χρόνο! :P

Δε νομίζω να χρειαστεί ούτως ή άλλως να σουτάρεις αυτήν την κάρτα για κανα 2 χρονάκια ακόμα..εξαρτάται και τις απαιτήσεις σου φυσικά, αλλά και πάλι..

Να σουτάρει την 290 σε κανα δυό χρονάκια? Ούτε για αστείο, εκτός και αν πάει σε 4κ gaming.

Εγώ με την 7970 και δεν βλέπω λόγο για την οποιαδήποτε αλλαγή...

Δεν το βλέπω αυτό που λές. Εδώ 1080p δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά...

Τα παιχνίδια που θα γονατίζουν τις high-end κάρτες το βλέπω να είναι πάρα πολύ περιορισμένα. Κάνα δύο το χρόνο και πολύ βάζω.

Το Witcher 3 ίσως να είναι ένα από αυτά.

Σε 1440p παίζω.Δύο χρόνια αποκλείεται ν' αντέξει.Μέχρι στιγμής όλες άντεχαν το πολύ 1,5 χρόνο.Όταν λέμε άντεχαν μιλάμε να παίζουν τα περισσότερα νέα παιχνίδια που βγαίνανε χωρίς aa σε high/max ανεκτά.Για κανα χρόνο το πολύ την κόβω ετούτη μιας και η διαφορά στις επιδόσεις της σε σχέση με την 7970 είναι μικρότερη απ' ότι της 7970 από τις προγενέστερες...Τέσπα θα δούμε.Ας τερματίσω το 2 πρώτα και έχουμε καιρό για το 3.Πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα μας φτιάξουν. :)

• Like 1

Σημασία εχει οταν βγει να μη χρειάζεται καμία 10αρια patches για να στρώσει όπως 9/10 παιχνίδια που βγαίνουν τα τελευταία χρονια.Ας το καθυστερήσουν όσο θέλουν αρκεί να το εχουν καλογυαλισμενο οταν βγει.

Σημασία εχει οταν βγει να μη χρειάζεται καμία 10αρια patches για να στρώσει όπως 9/10 παιχνίδια που βγαίνουν τα τελευταία χρονια.Ας το καθυστερήσουν όσο θέλουν αρκεί να το εχουν καλογυαλισμενο οταν βγει.

Την enhanced δεν τη γλυτώνουμε! Είναι παράδοση

• Like 2

CDprojekt RED = ποιότητα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...