Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω Gwent δεν εχω ακουμπησει,το βαριεμαι αφορητα. Αλλα πηρα και ενα oλοκληρο και κατι level με farm απο τον κυκλωπα, πριν το DLC μετα βαριομουν να το κανω και δεν μου αρεσε κιολας ηθελα να δω ποσο θα φτασω μονος μου. Ξεκινησα NG+ να δω πως θα παει.. 

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ασχοληθηκα να σου πω την αληθεια, ηθελα τοσο πολυ να παιξω το παιχνιδι που το θεωρησα distraction πιο πολυ. Και αφου δεν ηταν και στο main story i didn't even bother.. Και οπως ειπα αν επαιζα θα ειχα λογικα αρκετα παραπανω leveling λογω των side missions αλλα και των απλων interactions με NPCs που δεν επαιξα.

Ισως του δωσω μια ευκαιρια τωρα στο NG+ θα δειξει, αν και δεν με τραβαει πολυ..

Δημοσ.

Επειδή είμαι ακόμα level 11 σε deathmarsh difficulty ....και δεν τα πολύξερω ακόμα τα κόλπα...

υπάρχει περιορισμός στο max level που μπορείς να φθάσεις ακόμα και αν ακάνεις τα πάντα όλα ; ποιό είναι αυτό ;

Το λέω γιατί εφόσον έχεις μόνο 12 slot για abilities με μερικά να έχουν εως 5 αναβαθμίσεις και άλλα έως 3 ή και 1  δεν χρειάζεται να πας πάνω από level 40 αφού προσθετεις skill points και ακαλύπτωντας shrines...Συνεπώς σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι μαξ 12x5=60 Points.  Υπάρχουν τα potions που μπορεις να ξανασχεδιάσεις από το μηδέν τον χαρακτήρα σου....Καταλαβαίνω κάτι λάθος; Αλλάζει κάτι στο παιχνίδι μετέπειτα ;

Σε ποια σημεία-αποστολές φαρμάρεις για XP ή λεφτά; Ισχύουν και μετά τα patch1.10; Είναι στο velen /novigrad/skellige?

Δεν έχω φύγει από το velen ακόμα...Να μπω novigrad;

Δημοσ.

Επειδή είμαι ακόμα level 11 σε deathmarsh difficulty ....και δεν τα πολύξερω ακόμα τα κόλπα...

υπάρχει περιορισμός στο max level που μπορείς να φθάσεις ακόμα και αν ακάνεις τα πάντα όλα ; ποιό είναι αυτό ;

Το λέω γιατί εφόσον έχεις μόνο 12 slot για abilities με μερικά να έχουν εως 5 αναβαθμίσεις και άλλα έως 3 ή και 1  δεν χρειάζεται να πας πάνω από level 40 αφού προσθετεις skill points και ακαλύπτωντας shrines...Συνεπώς σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι μαξ 12x5=60 Points.  Υπάρχουν τα potions που μπορεις να ξανασχεδιάσεις από το μηδέν τον χαρακτήρα σου....Καταλαβαίνω κάτι λάθος; Αλλάζει κάτι στο παιχνίδι μετέπειτα ;

Σε ποια σημεία-αποστολές φαρμάρεις για XP ή λεφτά; Ισχύουν και μετά τα patch1.10; Είναι στο velen /novigrad/skellige?

Δεν έχω φύγει από το velen ακόμα...Να μπω novigrad;

Πωπω αδελφε μου ποσες ερωτησεις σε 2 παραγραφους; Παιξε λιγο και θα ερθουν ολα σιγα σιγα θα τα δεις. Κανε απλα δυο τρια βασικα μιας και παιζεις και death march..

1. Αυτο που κανω bold εξηγει αυτο που ειπες. Υπαρχει potion που τα σβηνει ολα, ετσι ωστε να κανεις regenerate τα character points αναλογα με την στρατηγικη που παιζεις. Ειναι attack/defence based, magic based ή alchemy based ή ενας συνδυασμος..

2. Μπορεις να φαρμαρεις και στο Velen κατι αγελαδες αν δεν κανω λαθος γιατι δεν το εχω κανει και αργοτερα λιγο ενα Κυκλωπα στο Skellige.. Επισης υπαρχει ενα mission που μπορεις να το κανεις exploit για xp..Γκουγκλαρε τα θα τα βρεις αμεσως..

3. Η βασικη αρχη για εμενα ειναι μια για καλυτερο leveling.. Κανε οσο πιο νωρις γινεται, οσο περισσοτερα side missions/quests μπορεις. Οσο πιο κοντα ή πιο χαμηλα ειναι το level σου στο level του καθε mission τοσο περισσοτερο XP περνεις. 

Τελος το να φυγεις απο Velen και να πας Novigrad λιγο ρολο παιζει, στους χαρτες πηγαινοερχεσαι οσο θες χωρις περιορισμους. 

Στα λιγα σημεια που θα εχεις περιορισμο απο το παιχνιδι λογω καποιου main mission, θα σε ενημερωσει αυτο.

Enjoy και μην ρωτας τα παντα.. Η μαγεια στα rpg ειναι η παραμετροποιηση στα μετρα μας imho,απο character traits μεχρι το leveling κ.ο.κ  :)

Δημοσ.

Επειδή, δεν έχω παίξει το παιχνίδι απο την αρχή μετά τα τόσα patch δε ξέρω τι ισχύει θα σου πω τι γνωρίζω.

Max level δεν έχει. Το base game το τέλειωσα lvl 34. Άμα πας μετά New Game+ παίζεις τα πάντα από την αρχή κρατώντας τα items σου στο stash και αυτά που φοράς και το  game ξεκινάει με τέρατα lvl 30.

Υπάρχει το potion of clearence με το οποίο κάνεις Reskill. Το έχουν μόνο πλούσιοι merchants, κοστίζει 1000crowns και σίγουρα έχει τέτοιους merchant στο Novigrad, Oxenfurt.

Για λεφτά απλά πούλα ότι δε χρειάζεσαι και ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ αμά εξερευνας τα πάντα και μαζεύεις όλη τη σαβούρα τότε θα βγάλεις λεφτά.

Για exp δε ξέρω. Κάνε quests. Novigrad θα μπεις όταν έρθει η ώρα.

Δημοσ.

το ξέρω ότι υπάρχει Portion για reskill ... το farming για leveling δεν ξέρω αν αξίζει (για να φθάσεις 70+) αφού τα active skill περιορίζονται  στα 12 και συνεπώς εως lv 40 αρκεί...Για να έχω πιο δυνατούς αντιπάλους;

Επίσης απλά να το παίξεις από την αρχή (NG+) δεν παίζει...είναι τόσο μεγάλο που δύσκολα καταπιάνεσαι ξανα...γιαυτό κάνεις ότι κάνεις όσο πιο "σωστά" μπορείς (δεν καταπιάνομαι με quests που είναι κόκκινα) και το απολαμβάνεις όπως έρχεται...

Δημοσ.

Δεν σχεδιάστηκε για grind το game επίτηδες οποτε είναι πολύ δύσκολο και δεν αξίζει tbh, άμα παίξεις το main και τα μισά sides θα φτάσεις άνετα level 30+ που επίσης αρκεί γιατί έχεις ξεκλειδώσει και τα 12 slots. Τώρα κάποιοι που παλεύετε για μεγάλα levels για να φορέσετε armors το βρίσκω λίγο κουραστικό ειδικά όταν είναι τελείως χαζό τα armos/weapons να έχουν level req imho.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σχεδιάστηκε για grind το game επίτηδες οποτε είναι πολύ δύσκολο και δεν αξίζει tbh, άμα παίξεις το main και τα μισά sides θα φτάσεις άνετα level 30+ που επίσης αρκεί γιατί έχεις ξεκλειδώσει και τα 12 slots. Τώρα κάποιοι που παλεύετε για μεγάλα levels για να φορέσετε armors το βρίσκω λίγο κουραστικό ειδικά όταν είναι τελείως χαζό τα armos/weapons να έχουν level req imho.

Οντως δεν σχεδιαστηκε για grind αυτο ειναι αληθεια και δεν μου αρεσουν τα xp exploits ποτε δεν μου αρεσαν. Ο μονος λογος που εκανα τον Κυκλωπα για λιγο ηταν για την wolf mastercrafted που ηθελα να την βαλω εκεινη την στιγμη.. Αλλιως αν ειχα υπομονη να παιξω θα την εβαζα ανετα μετα απο λιγο με μερικα sides/contracts.

Εμενα μου αρεσει να εχει level cap το armor/weapon που δινει incentive να παιξω παραπανω για να αποκτησω κατι καλυτερο και οχι να το εχω ευθης εξ αρχης οποτε θελω. Αλλιως μπορει να υπαρχει και unfair balancing μεταξυ ΝPCs και Geralt. 

Eδω με τα enchantments/extra slots και ενιωθα τρομερα unbalanced oντας level 43 με τα οπλα και armor που εχω στην διαθεση μου, και οτι το παιχνιδι πλεον δεν ειχε νοημα για free roam, μονο οι στρατιωτες ηταν challenging..

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να μειωθει το texture poping,με καποιο Mod ας πουμε ή καποια ρυθμιση? Νομιζω ειναι σε αρκετα εντονο βαθμο πραγματα που δεν υπηρχαν τριγυρω σου να εμφανιζονται οταν πας κοντα τους..

Δημοσ.

αυτό ήθελα να μάθω... ο μόνος λόγος για xp farming έιναι να φορέσεις τις υπερπανοπλίες με level cap που δίνουν ... 

Υπάρχει αντίστοιχο mod που λύνει και αυτό το θέμα...

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα με story/side progression παρα με level req imo, more realistic less teasing :D

Τι teasing που μας εκαψε τελειως ουτε mmo να ηταν.. Απο Μοrrowind εχω να καω ετσι προσωπικα..

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην ελιωνα για να φορεσω μια πανοπλια και οπλα. Αν εβλεπα οτι χρειαζεται φαρμ για να τα φορεσω εφοσον ειχα κανει τα περισσοτερα side quests γιατι ετσι συνηθιζω να παιζω τα παιχνιδια πρωτα αυτα κ μετα τα main..Τεσπα αν εβλεπα οτι θελει φαρμ θα εβαζα κανα trainer που να δινει xp και τσουπ problem solved.Δεν χρειαζεται να αφιερωσω ολο τον χρονο μου για φαρμ κ μιλαω καθαρα για οταν εχεις κανει τα περισσοτερο quest και δεν Μπορεις να φορεσεις τα items που θελεις και απο το να χανεις τον χρονο σου φαρμαροντας 1 ολοκληρη μερα ενα σημειο βαζεις ενα cheat και τελειωνει το θεμα και αυτο ειναι το ωραιο στο single player αν ηθελα να καω σε φαρμ θα επαιζα mmo κ οτιδηποτε αλλο.

Η ολη μαλακια στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι οτι τα random kills και quests επρεπε να δινουν περισσοτερο xp ωστε να φτανεις σχετικα ευκολα στο επιθυμητο lvl χωρις να πρεπει να κανεις φαρμ.. απλα παιζοντας κ προχωροντας πιο μακρια να φτανεις εκει που θες ισως με λιγο καψιμο αλλα οχι να θες φαρμ λες κ εισαι σε Mmo..

Αυτα τα λιγα απο μενα αν και δεν το ειδα το παιχνιδι ως το τελος για να εχω ολοκληρωμενη αποψη οχι γιατι το βαρεθηκα απλα ειπα να το πιασω οταν με το καλο βγει η enchanced edition γιατι επαιζα απο τον θειο κ επειδη μου αρεσε ειπα να το τιμησω οταν βγει αυτην η εκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...