Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπορει να φαρμαρε κανα κυκλωπα για κανα 24 ωρο :P

Μονο πανω κατω 6 lvl απο του εχθρου σου δινουν καμια 50αρια ποντους στο φαρμαρισμα..Ο κυκλωπας αν θυμαμαι καλα ειναι lvl 30 περιπου οποτε οτι κανεις μεχρι lvl 36 απο εκει.

Δεν ξερω μηπως κανα gwent δινει παραπανω γιατι εγω δεν παιζω ποτε.. Αν επαιζα μπορει να ημουν και κανα 5αρι lvl επανω.. Ειμαι 43 τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Max level ειναι 100 και εχω βρει σπαθιά και τρεκουρια lv 73 +  που δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω . Το ερώτημα θα επρεπε να είναι πως σκατά φτανεις 100 χωρις xp multipliers .

Με NG+ πόσο φτάνεις ;

Current max level 70 και έχουν βρεί στα αρχεία του game και το "επόμενο" που είναι 100 (μάλλον με το επερχόμενο DLC).

Εγώ φοράω Viper που είναι σαν την πρώτη. 

Τι build έχετε εσείς; Έπαιζα με medium gear, οπότε είχα επικεντρωθεί στα signs μόνο και τώρα το γύρισα σε Light με fast attack και potion skills.

Εγω στατιστικα με enchanting εχω 12k και 8k στα σπαθια steel/silver (iris,wolf mastercrafted) και 500 armor με 100% sign με την Undvik που της εχω κανει και slots ..

Εχω βαλει xp point να κανει treat την armor σαν light και τα stats εκτοξευονται στα σπαθια, σαν exploit bug ειναι.. Και δεν εχω βαλει κανε xp gain, 43 ειμαι αλλα χρειαστηκαν ολοι οι χαρτες για να φτασω εκει με τα χιλια ζορια.. Αν δεν κανεις τα side νωρις και τουμπανιαζεις μετα κλασσικα δυσκολα..

Σαν cheat ειμαι πλεον και δεν περνω και καθολου xp.. Θα ξεκινησω NG+ για κατι challenging γιατι εχω τελειωσει σχεδον τα παντα και παιζω με τους 50αρηδες + στρατιωτες για χαβαλε..

Καλά εμένα έφτασε έως 39 γιατί όταν έπαιξα το main game υπήρχε το xp bug οπότε δεν πήρα τίποτα από κάποια quests. Τα 'χω κάνει όλα, εκτός από αυτά με το Gwent.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...