DolphinHq Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 @dimyokπως έφτασες ρε θηρίο lvl70??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ψιλό απίθανο χωρίς cheats ή mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 μπορει να φαρμαρε κανα κυκλωπα για κανα 24 ωρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 μπορει να φαρμαρε κανα κυκλωπα για κανα 24 ωρο Μονο πανω κατω 6 lvl απο του εχθρου σου δινουν καμια 50αρια ποντους στο φαρμαρισμα..Ο κυκλωπας αν θυμαμαι καλα ειναι lvl 30 περιπου οποτε οτι κανεις μεχρι lvl 36 απο εκει. Δεν ξερω μηπως κανα gwent δινει παραπανω γιατι εγω δεν παιζω ποτε.. Αν επαιζα μπορει να ημουν και κανα 5αρι lvl επανω.. Ειμαι 43 τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Patch 1.11 Changelog http://bit.ly/patch1-11log 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Max level ειναι 100 και εχω βρει σπαθιά και τρεκουρια lv 73 + που δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω . Το ερώτημα θα επρεπε να είναι πως σκατά φτανεις 100 χωρις xp multipliers . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Με NG+ πόσο φτάνεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Με NG+ πόσο φτάνεις ; Current max level 70 και έχουν βρεί στα αρχεία του game και το "επόμενο" που είναι 100 (μάλλον με το επερχόμενο DLC). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Κάνα armor γαμάτο σε εμφάνιση και stats θέλω να δω εγώ προσωπικά να το φτιάχνεις και να τελειώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αντε να φτασεις Lv 50 τελειωνοντας και ολες τις side missions του Hearts of Stone μετά χρειάζονται άλλα κόλπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Κοπανάς ένα trainer και πας κατευθείαν, προσωπικά το HoS το τελείωσα level 39 και έβαλα trainer να πάω 41 για την Undvik. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εγώ φοράω Viper που είναι σαν την πρώτη. Τι build έχετε εσείς; Έπαιζα με medium gear, οπότε είχα επικεντρωθεί στα signs μόνο και τώρα το γύρισα σε Light με fast attack και potion skills. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν καθόλου τα Signs, γουστάρω ζημιά με σπαθί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Εγω στατιστικα με enchanting εχω 12k και 8k στα σπαθια steel/silver (iris,wolf mastercrafted) και 500 armor με 100% sign με την Undvik που της εχω κανει και slots .. Εχω βαλει xp point να κανει treat την armor σαν light και τα stats εκτοξευονται στα σπαθια, σαν exploit bug ειναι.. Και δεν εχω βαλει κανε xp gain, 43 ειμαι αλλα χρειαστηκαν ολοι οι χαρτες για να φτασω εκει με τα χιλια ζορια.. Αν δεν κανεις τα side νωρις και τουμπανιαζεις μετα κλασσικα δυσκολα.. Σαν cheat ειμαι πλεον και δεν περνω και καθολου xp.. Θα ξεκινησω NG+ για κατι challenging γιατι εχω τελειωσει σχεδον τα παντα και παιζω με τους 50αρηδες + στρατιωτες για χαβαλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλά εμένα έφτασε έως 39 γιατί όταν έπαιξα το main game υπήρχε το xp bug οπότε δεν πήρα τίποτα από κάποια quests. Τα 'χω κάνει όλα, εκτός από αυτά με το Gwent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα