Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν που ήταν έπος το παιχνιδι ήρθε και αυτό το expansion....τι να πει κανεις;οι άνθρωποι εχουν θέσει νέα δεδομένα....Οσες ώρες και να το παίξω δεν το βαριέμαι καθόλου...κανένα άλλο παιχνιδι δεν το έχει καταφέρει σε εμένα αυτό...ελπίζω το fallout 4 να ειναι έστω και στο 50% αυτού του αριστουργήματος ....πάλι ευχαριστημένος θα είμαι...

• Like 3
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και θα βγεί και άλλο expansion! τρομερή η CDPR και το παιχνίδι ανάλογο! εντάξει, και 16 dlc όλα τσάμπα! 

πήρα το expansion με κλειστά μάτια!

Ξέρει κανείς αν έχουν προσθέσει με το expansion καινούργιο εξοπλισμό?

Δημοσ.
  Στις 19/10/2015 στις 11:21 ΠΜ, Daemonos είπε

Και θα βγεί και άλλο expansion! τρομερή η CDPR και το παιχνίδι ανάλογο! εντάξει, και 16 dlc όλα τσάμπα!

πήρα το expansion με κλειστά μάτια!

Ξέρει κανείς αν έχουν προσθέσει με το expansion καινούργιο εξοπλισμό?

Επειδή το έχω χάσει λίγο με τα capital controls και βαριέμαι να διαβάζω τα αντίστοιχα thread, μπορείς να μου πεις πως έκανες και από που την αγορά (θεωρώ πως είναι digital αγορά).

Δημοσ.

Επειδή δεν ασχολούμαι με PayPal,οι απλές κάρτες (χρεωστικές) των διαφόρων ελληνικών τραπεζών δεν περνούν σε gog,steam ;

Δημοσ.
  Στις 19/10/2015 στις 6:55 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε

Σε βόλεψε καλά με Triss και Shani. :P

Eγώ έντυπωσιαστηκα πάντως με την Ciri. Ακόμα την ψάχνω στο παιχνίδι, αλλά το λίγο που την είδα ήταν καταπληκτική.

Θετός πατέρας όμως, διαφορά ηλικίας..... δεν λέει....

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
  Στις 19/10/2015 στις 12:22 ΜΜ, panther_512 είπε

Eγώ έντυπωσιαστηκα πάντως με την Ciri. Ακόμα την ψάχνω στο παιχνίδι, αλλά το λίγο που την είδα ήταν καταπληκτική.

Θετός πατέρας όμως, διαφορά ηλικίας..... δεν λέει....

Ε, για μια φορά αντί για virtual waifu, έχεις virtual eh... daughteru. :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερο να μενουμε με set armor οταν εχουμε η να βαζουμε διαφορα κομματια? Π.χ τωρα εκανα το πρωτο μου treasure hunt και φτιαχνω την griffin αλλα εχω καποια καλυτερα κομματια σε armor και σε swords...δεχεται βεβαια upgrade αυτο ειναι το σημαντικο με τα set νομιζω..

Δημοσ.

Ότι σου λέει και το παιχνίδι: Αν βρείς καλύτερο armor, χρησιμοποίησέ το, αλλά φύλαξε τα κομμάτια του set για μελλοντικό upgrade.

Δημοσ.
  Στις 19/10/2015 στις 11:58 ΠΜ, liakinen είπε

Επειδή το έχω χάσει λίγο με τα capital controls και βαριέμαι να διαβάζω τα αντίστοιχα thread, μπορείς να μου πεις πως έκανες και από που την αγορά (θεωρώ πως είναι digital αγορά).

Κόλπο με Paypal ναί.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 19/10/2015 στις 12:05 ΜΜ, liakinen είπε

Επειδή δεν ασχολούμαι με PayPal,οι απλές κάρτες (χρεωστικές) των διαφόρων ελληνικών τραπεζών δεν περνούν σε gog,steam ;

Με πιστωτική απο Πειραιώς αγοράζω (πλεον) κανονικα απο GoG. Ετσι πηρα και το expansion. Λογικα θα περναει και η χρεωστικη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...