noFEARgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 προσωπικα εκανα το κολπο με το paypal . τα πηρα κανονικα και μετα το αγορασα μεσα απο το steam 1
liakinen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Επειδή δεν ασχολούμαι με PayPal,οι απλές κάρτες (χρεωστικές) των διαφόρων ελληνικών τραπεζών δεν περνούν σε gog,steam ;
panther_512 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σε βόλεψε καλά με Triss και Shani. Eγώ έντυπωσιαστηκα πάντως με την Ciri. Ακόμα την ψάχνω στο παιχνίδι, αλλά το λίγο που την είδα ήταν καταπληκτική. Θετός πατέρας όμως, διαφορά ηλικίας..... δεν λέει.... 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Eγώ έντυπωσιαστηκα πάντως με την Ciri. Ακόμα την ψάχνω στο παιχνίδι, αλλά το λίγο που την είδα ήταν καταπληκτική. Θετός πατέρας όμως, διαφορά ηλικίας..... δεν λέει.... Ε, για μια φορά αντί για virtual waifu, έχεις virtual eh... daughteru. 1
ultrobyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλυτερο να μενουμε με set armor οταν εχουμε η να βαζουμε διαφορα κομματια? Π.χ τωρα εκανα το πρωτο μου treasure hunt και φτιαχνω την griffin αλλα εχω καποια καλυτερα κομματια σε armor και σε swords...δεχεται βεβαια upgrade αυτο ειναι το σημαντικο με τα set νομιζω..
panther_512 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ότι σου λέει και το παιχνίδι: Αν βρείς καλύτερο armor, χρησιμοποίησέ το, αλλά φύλαξε τα κομμάτια του set για μελλοντικό upgrade.
Prospector8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 The Witcher 3 Modkit update lets modders add new textures
Daemonos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Επειδή το έχω χάσει λίγο με τα capital controls και βαριέμαι να διαβάζω τα αντίστοιχα thread, μπορείς να μου πεις πως έκανες και από που την αγορά (θεωρώ πως είναι digital αγορά). Κόλπο με Paypal ναί. 1
Soulseeker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Επειδή δεν ασχολούμαι με PayPal,οι απλές κάρτες (χρεωστικές) των διαφόρων ελληνικών τραπεζών δεν περνούν σε gog,steam ; Με πιστωτική απο Πειραιώς αγοράζω (πλεον) κανονικα απο GoG. Ετσι πηρα και το expansion. Λογικα θα περναει και η χρεωστικη. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Θα γεμίσει ο τόπος mods με αναβαθμισμένα textures τώρα, στο νέο expansion θα δούμε άλλο παιχνίδι εντελώς. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Κορυφή το expansion!!! Μου πήρε κανα 14ωρο αλλά τα έκανα όλα. Βέβαια τα bosses ήταν dark souls τύπου και πολύ δύσκολα..άνετα προσθέτουν 2+ ώρες απο τα retries. Σε death march δυσκολία θα βάφτιζα το expansion: Heart of stones prepare to die edition . Κατα τα άλλα τα quests ήταν φανταστικά και η ιστορία πολύ καλη! Ϊσως το καλύτερο expansion που έχω αγοράσει ποτέ μου!
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Κορυφή το expansion!!! Μου πήρε κανα 14ωρο αλλά τα έκανα όλα. Βέβαια τα bosses ήταν dark souls τύπου και πολύ δύσκολα..άνετα προσθέτουν 2+ ώρες απο τα retries. Σε death march δυσκολία θα βάφτιζα το expansion: Heart of stones prepare to die edition . Κατα τα άλλα τα quests ήταν φανταστικά και η ιστορία πολύ καλη! Ϊσως το καλύτερο expansion του καλυτερου game που έχω αγοράσει ποτέ μου! Fixed for you 4
dimyok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ε να το δοκιμάσω σε death martch γιατί το είχα just the story και με lv 70 τα έκανα όλα 3 shot και το τελείωσα κάπως γρήγορα
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ε να το δοκιμάσω σε death martch γιατί το είχα just the story και με lv 70 τα έκανα όλα 3 shot και το τελείωσα κάπως γρήγορα Level 70; lol επιασες το cap;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα