RPDrummer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δε μπορώ να πείσω τον εαυτό μου για new game+ . Το έχω ήδη πιστεύω 100%. Δεν έχω χάσει quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αν και δεν υπαρχει τοσο ενδιαφερον απο πλευρας Achievement hunting στο Pc οπως εχουν οι κονσολες,βλεπε Playstation trophies για το Platinum του Witcher 3 για το Ps4 πχ εχει γινει εκτιμηση για 100-150+ ωρες http://www.playstationtrophies.org/forum/the-witcher-3-wild-hunt/268199-witcher-3-wild-hunt-trophy-guide-roadmap.htmlκαι κανενα 10ωρο ακομα περιπου για το 1 Dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εχουν πει το hearts of stone κραταει 10 ωρες ( εμενα μου πηρε κανα 15 ωρο ) και το δευτερο που θα βγει αρχες 2016 ενα 20 ωρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εχουν πει το hearts of stone κραταει 10 ωρες ( εμενα μου πηρε κανα 15 ωρο ) και το δευτερο που θα βγει αρχες 2016 ενα 20 ωρο Ναι αλλο το τι εχει πει η εταιρια και αλλο το τι ισχυει. Να σου θυμησω μηπως τι ελεγε η εταιρια για την διαρκεια πχ του The order για το ps4 ή για το Artorias of the Abyss Dlc για το Dark Souls και ποση ηταν τελικα η διαρκεια του??(ασχετως που το τελευταιο ηταν φοβερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλο το τι εχει πει η εταιρια και αλλο το τι ισχυει. Να σου θυμησω μηπως τι ελεγε η εταιρια για την διαρκεια πχ του The order για το ps4 ή για το Artorias of the Abyss Dlc για το Dark Souls και ποση ηταν τελικα η διαρκεια του??(ασχετως που το τελευταιο ηταν φοβερο) Στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως μιλαμε για την cd project η οποια στην χειροτερη να μας δωσει τις ωρες που ειπε . Προσωπικα οπως ειπα μου πηρε 15 ωρες στο τριτο επιπεδο δυσκολιας και ειχα και mod για fast travel απο οπουδηποτε. Τωρα αν καποιος το παιξει στο πρωτο επιπεδο δυσκολιας παιξει μονο το main quest και τρεχει απο το ενα σημειο στο αλλο μπορει να το τελειωσει και σε 7 . Και η διαφορα με αυτο το παιχνιδι ειναι οτι για 10 ευρω η ea σου πουλαει 2 εμοτικονς ουσιαστικα ενω η CPR σου δινει 10-15 ωρες ποιοτικου περιεχομενου. Παρολα αυτα το star wars θα πουλησει περισσοτερο επειδη χρησημοποιει το ονομα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιεί κανείς το reshade/sweetFx preset του k-putt? Το game είχα να το πιάσω από τον Ιούλιο και τώρα για κάποιο λόγο το preset δεν δουλεύει και πιστεύω ήταν το καλύτερο με διαφορά! Κάτι διάβασα ότι υπάρχει θέμα με το overlay του gog αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 αν και αργοπορημενα το ξεκινησα και μπορω να πω οτι για αλλη μια φορα η cd project εδωσε ρεστα.το παω τερμα αργα για side quests κ τα συναφη για να το απολαυσω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Επιτελους φορεσα την Undvik και επιασαν και τοπο τα λεφτα που εδωσα για να φτιαξω στον αλλον το εργαστηρι του ξανα αφου μπορουμε τωρα να την κανουμε socket Να ειχε και καλυτερα οπλα σε αυτο το lvl και θα ηταν ολα τελεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αυτο το παιχνιδι με χτυπαει στο ευαισθητο σημειο μου... κοκκινομαλες Πολυ ατμοσφαιρικο και παλι, σαν να εισαι σε ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σε βόλεψε καλά με Triss και Shani. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ήταν που ήταν έπος το παιχνιδι ήρθε και αυτό το expansion....τι να πει κανεις;οι άνθρωποι εχουν θέσει νέα δεδομένα....Οσες ώρες και να το παίξω δεν το βαριέμαι καθόλου...κανένα άλλο παιχνιδι δεν το έχει καταφέρει σε εμένα αυτό...ελπίζω το fallout 4 να ειναι έστω και στο 50% αυτού του αριστουργήματος ....πάλι ευχαριστημένος θα είμαι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 κορυφαιο για μενα απο το expansion . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Και θα βγεί και άλλο expansion! τρομερή η CDPR και το παιχνίδι ανάλογο! εντάξει, και 16 dlc όλα τσάμπα! πήρα το expansion με κλειστά μάτια! Ξέρει κανείς αν έχουν προσθέσει με το expansion καινούργιο εξοπλισμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ναι εχει καινουρια armor και swords καθως και νεο rune system Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Και θα βγεί και άλλο expansion! τρομερή η CDPR και το παιχνίδι ανάλογο! εντάξει, και 16 dlc όλα τσάμπα! πήρα το expansion με κλειστά μάτια! Ξέρει κανείς αν έχουν προσθέσει με το expansion καινούργιο εξοπλισμό? Επειδή το έχω χάσει λίγο με τα capital controls και βαριέμαι να διαβάζω τα αντίστοιχα thread, μπορείς να μου πεις πως έκανες και από που την αγορά (θεωρώ πως είναι digital αγορά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα