Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και δεν υπαρχει τοσο ενδιαφερον απο πλευρας Achievement hunting στο Pc οπως εχουν οι κονσολες,βλεπε Playstation trophies για το Platinum του Witcher 3 για το Ps4 πχ εχει γινει εκτιμηση για 100-150+ ωρες http://www.playstationtrophies.org/forum/the-witcher-3-wild-hunt/268199-witcher-3-wild-hunt-trophy-guide-roadmap.htmlκαι κανενα 10ωρο ακομα περιπου για το 1 Dlc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχουν πει το hearts of stone κραταει 10 ωρες ( εμενα μου πηρε κανα 15 ωρο ) και το δευτερο που θα βγει αρχες 2016 ενα 20 ωρο 

Ναι αλλο το τι εχει πει η εταιρια και αλλο το τι ισχυει. Να σου θυμησω μηπως τι ελεγε η εταιρια για την διαρκεια πχ του The order για το ps4 ή για το Artorias of the Abyss Dlc για το Dark Souls και ποση ηταν τελικα η διαρκεια του??(ασχετως που το τελευταιο ηταν φοβερο)

Ναι αλλο το τι εχει πει η εταιρια και αλλο το τι ισχυει. Να σου θυμησω μηπως τι ελεγε η εταιρια για την διαρκεια πχ του The order για το ps4 ή για το Artorias of the Abyss Dlc για το Dark Souls και ποση ηταν τελικα η διαρκεια του??(ασχετως που το τελευταιο ηταν φοβερο)

Στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως μιλαμε για την cd project η οποια στην χειροτερη να μας δωσει τις ωρες που ειπε . Προσωπικα οπως ειπα μου πηρε 15 ωρες στο τριτο επιπεδο δυσκολιας και ειχα και mod για fast travel απο οπουδηποτε. Τωρα αν καποιος το παιξει στο πρωτο επιπεδο δυσκολιας παιξει μονο το main quest και τρεχει απο το ενα σημειο στο αλλο μπορει να το τελειωσει και σε 7 . 

Και η διαφορα με αυτο το παιχνιδι ειναι οτι για 10 ευρω η ea σου πουλαει 2 εμοτικονς ουσιαστικα ενω η CPR  σου δινει 10-15 ωρες ποιοτικου περιεχομενου. Παρολα αυτα το star wars θα πουλησει περισσοτερο επειδη χρησημοποιει το ονομα 

• Like 3

Χρησιμοποιεί κανείς το reshade/sweetFx preset του k-putt? Το game είχα να το πιάσω από τον Ιούλιο και τώρα για κάποιο λόγο το preset δεν δουλεύει και πιστεύω ήταν το καλύτερο με διαφορά!

Κάτι διάβασα ότι υπάρχει θέμα με το overlay του gog αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω..

αν και αργοπορημενα το ξεκινησα και μπορω να πω οτι για αλλη μια φορα η cd project εδωσε ρεστα.το παω τερμα αργα για side quests κ τα συναφη για να το απολαυσω.

• Like 4

Επιτελους φορεσα την Undvik και  επιασαν και τοπο τα λεφτα που εδωσα για να φτιαξω στον αλλον το εργαστηρι του ξανα αφου μπορουμε τωρα να την κανουμε socket :D Να ειχε και καλυτερα οπλα σε αυτο το lvl  και θα ηταν ολα τελεια.

• Like 2

Ήταν που ήταν έπος το παιχνιδι ήρθε και αυτό το expansion....τι να πει κανεις;οι άνθρωποι εχουν θέσει νέα δεδομένα....Οσες ώρες και να το παίξω δεν το βαριέμαι καθόλου...κανένα άλλο παιχνιδι δεν το έχει καταφέρει σε εμένα αυτό...ελπίζω το fallout 4 να ειναι έστω και στο 50% αυτού του αριστουργήματος ....πάλι ευχαριστημένος θα είμαι...

• Like 3

Και θα βγεί και άλλο expansion! τρομερή η CDPR και το παιχνίδι ανάλογο! εντάξει, και 16 dlc όλα τσάμπα! 

πήρα το expansion με κλειστά μάτια!

Ξέρει κανείς αν έχουν προσθέσει με το expansion καινούργιο εξοπλισμό?

Και θα βγεί και άλλο expansion! τρομερή η CDPR και το παιχνίδι ανάλογο! εντάξει, και 16 dlc όλα τσάμπα!

πήρα το expansion με κλειστά μάτια!

Ξέρει κανείς αν έχουν προσθέσει με το expansion καινούργιο εξοπλισμό?

Επειδή το έχω χάσει λίγο με τα capital controls και βαριέμαι να διαβάζω τα αντίστοιχα thread, μπορείς να μου πεις πως έκανες και από που την αγορά (θεωρώ πως είναι digital αγορά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...