Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ωπ! Τρομερη ιδεα εδωσες ghost  B)

Παλιά ιδέα μάλλον, γιατί ήταν από τα πρώτα πράγματα που ρώταγε ο κόσμος αφού βγήκε το 3. :P

Το θέμα είναι ότι ο Iorveth ανάλογα τις επιλογές, μπορεί να είχε τραυματιστεί άσχημα και η Saskia / Saesenthessis μπορεί να πέθαινε, οπότε δύσκολο τουλάχιστον για αυτή να έμπαινε στο 3, εκτός από cameo σαν του Letho.

Και στην Toussaint, "Βlood and Wine" πιο πιθανό να βρούμε Bruxae, μιας και είδα κάπου still image από το launch CGI που πάλευε ο Geralt και μετά που πήγαινε στην πόλη, με τον τίτλο του DLC δίπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω οτι είμαι στα τελειώματα του expansion και την undvik δε με βλέπω να τη φοράω :((

Μπορείς να φαρμάρεις xp αν δεν βαριέσαι. Εχει μερικά exploits το παιχνίδι για να ανέβεις γρήγορα. 

http://gamerant.com/witcher-3-how-to-level-up-quick/

Οσοι θέλουν το viper venom silver sword να ξέρουν ότι δεν υπάρχει διάγραμμα. Θα το βρείτε σε αποστολή...

Δημοσ.

Μπορείς να φαρμάρεις xp αν δεν βαριέσαι. Εχει μερικά exploits το παιχνίδι για να ανέβεις γρήγορα. 

Οσοι θέλουν το viper venom silver sword να ξέρουν ότι δεν υπάρχει διάγραμμα. Θα το βρείτε σε αποστολή...

Δυστυχως αυτα ειναι σε χαμηλα levels θα πρεπει να απεχει το πολυ +-6 σε level range ο Geralt απο τον NPC για να κανει farm ουσιωδες αν δεν κανω λαθος. 

Επειδη διαλεγω συνηθως τα πιο περιεργα, εσωσα την Triss στο τελος του 2 και κουβεντα για τον Iorveth και περι της τυχης του.. 

Νομιζω οτι το χειριστηκαν εξυπνα και ειχαν αφησει πολλες επιλογες ανοιχτες για το 3 και απλα τραβηξε αλλου το μονοπατι. 

Την Saskia ποτε δεν την συμπαθησα σαν χαρακτηρα, και νομιζω πολυ καλα εκαναν και το παιχνιδι εκτυλιχθηκε με Triss και Yennefer, για εμενα η ιστορια ηταν φανταστικη

• Like 1
Δημοσ.

Δε γίνεται πια. Τα τέρατα είναι σε χαμηλότερο lvl απο μενα.

Φτουυυυυυ το χασα το silver sword !!

Δημοσ.

Το αρχισα προσφατα,ειχα παιξει και τα προηγουμενα 2 και το ευχαριστιεμαι απιστευτα...

Μια ερωτηση,απο οτι skill βαζω ενεργοποιουνται μονο αν τα κανω activate? Δηλαδη ειναι προτιμοτερο να κρατησω 7-8 συγκεκριμενα skill και να κανω upgrade μονο αυτα?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δυστυχώς. Υπάρχει potion που κάνεις re-skill, οπότε οτάν καταλήξεις στο playstyle  που θες τα αλλάζεις. Το potion κάνει 1κ πάντως και το βρίσκεις από πλούσιους merchants.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Tbh δεν με χαλούσε ένα Saskia/Dragons DLC... :D (b4 u say something Ghost i know, Witchers dont kill dragons :D)

p.s. btw multiple quests pointers ακόμα να βάλουν έτσι?!

Γενικά ο Geralt αν χρειαστεί, φεύγει από το Witcher mindset (π.χ. "κράτα τα λεφτά"). :P

Multiple quest pointers...?

• Like 1
Δημοσ.

Δε γίνεται πια. Τα τέρατα είναι σε χαμηλότερο lvl απο μενα.

Φτουυυυυυ το χασα το silver sword !!

Γίνεται μια χαρά. Νομίζω η αποστολή λέγεται warriors path στο skelige.Δες το link που σου έδωσα.Χθες Ημουν lvl 37 και η αποστολή είναι lvl 16. Πήρα σε 10-20 λεπτά πάνω από 4000xp και πήγα lvl 39 για να βάλω τη viper.

Οσο αφορά το silver viper sword βάλε κάνα save. Στο τέλος του expansion είναι. Δεν έχει πολύ ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα σταματήσει να παίζω αρχές ιούλη, αφού είχα κάνει σχεδόν τα πάντα από quests κτλ και δεν πολυπαρακολουθούσα την πορεία της παιχνιδάρας (εκτός απ΄το πότε θα βγουν τα expansions φυσικά :P). Βάζω το hearts of stone, μπαίνω μέσα και χάνω τον μπούσουλα, πάρα πολλές αλλαγές τους τελευταίους μήνες. Εντόπισα κάποιες αλλά είμαι σίγουρος ότι μου έχουν ξεφύγει πολλές, μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος, γιατί τα changelogs είναι απλά ατελείωτα; Για σημαντικές αλλαγές μιλάω πάντα, όχι για bugfixes σε quests.

Αυτά που βρήκα:

-stash

-alternative movement

-weightless materials

-2 extra slots στα consumables

-ριζικές αλλαγές στο inventory-crafting γενικά

Κάτι άλλο; :D

Δημοσ.

Είχα σβήσει τα saves και άφησα το τελικό μόνο δυστυχώς. 

Προς το παρών ο Geralt μου αναπαύεται στο Kaer Morhen μόνος του και περιμένει τις νέες αποστολές :P

Δημοσ.

Πράγματι, το DLC είχε το πρόβλημα και έχει βγει updated έκδοση. Γενικά πάντως εξακολουθεί να έχει ''χαζά'' προβλήματα το παιχνίδι, αλλά να μου πεις εδώ έχουν ακόμα προβλήματα τα Witcher 1,2 και ειδικά το πρώτο. Φοβερό το expansion πάντως, για ακόμη μία φορά δεν θέλω να τελειώσει και το καθυστερώ όσο μπορώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...