Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αρχισα προσφατα,ειχα παιξει και τα προηγουμενα 2 και το ευχαριστιεμαι απιστευτα...

Μια ερωτηση,απο οτι skill βαζω ενεργοποιουνται μονο αν τα κανω activate? Δηλαδη ειναι προτιμοτερο να κρατησω 7-8 συγκεκριμενα skill και να κανω upgrade μονο αυτα?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δυστυχώς. Υπάρχει potion που κάνεις re-skill, οπότε οτάν καταλήξεις στο playstyle  που θες τα αλλάζεις. Το potion κάνει 1κ πάντως και το βρίσκεις από πλούσιους merchants.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Tbh δεν με χαλούσε ένα Saskia/Dragons DLC... :D (b4 u say something Ghost i know, Witchers dont kill dragons :D)

p.s. btw multiple quests pointers ακόμα να βάλουν έτσι?!

Γενικά ο Geralt αν χρειαστεί, φεύγει από το Witcher mindset (π.χ. "κράτα τα λεφτά"). :P

Multiple quest pointers...?

• Like 1
Δημοσ.

Δε γίνεται πια. Τα τέρατα είναι σε χαμηλότερο lvl απο μενα.

Φτουυυυυυ το χασα το silver sword !!

Γίνεται μια χαρά. Νομίζω η αποστολή λέγεται warriors path στο skelige.Δες το link που σου έδωσα.Χθες Ημουν lvl 37 και η αποστολή είναι lvl 16. Πήρα σε 10-20 λεπτά πάνω από 4000xp και πήγα lvl 39 για να βάλω τη viper.

Οσο αφορά το silver viper sword βάλε κάνα save. Στο τέλος του expansion είναι. Δεν έχει πολύ ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα σταματήσει να παίζω αρχές ιούλη, αφού είχα κάνει σχεδόν τα πάντα από quests κτλ και δεν πολυπαρακολουθούσα την πορεία της παιχνιδάρας (εκτός απ΄το πότε θα βγουν τα expansions φυσικά :P). Βάζω το hearts of stone, μπαίνω μέσα και χάνω τον μπούσουλα, πάρα πολλές αλλαγές τους τελευταίους μήνες. Εντόπισα κάποιες αλλά είμαι σίγουρος ότι μου έχουν ξεφύγει πολλές, μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος, γιατί τα changelogs είναι απλά ατελείωτα; Για σημαντικές αλλαγές μιλάω πάντα, όχι για bugfixes σε quests.

Αυτά που βρήκα:

-stash

-alternative movement

-weightless materials

-2 extra slots στα consumables

-ριζικές αλλαγές στο inventory-crafting γενικά

Κάτι άλλο; :D

Δημοσ.

Είχα σβήσει τα saves και άφησα το τελικό μόνο δυστυχώς. 

Προς το παρών ο Geralt μου αναπαύεται στο Kaer Morhen μόνος του και περιμένει τις νέες αποστολές :P

Δημοσ.

Πράγματι, το DLC είχε το πρόβλημα και έχει βγει updated έκδοση. Γενικά πάντως εξακολουθεί να έχει ''χαζά'' προβλήματα το παιχνίδι, αλλά να μου πεις εδώ έχουν ακόμα προβλήματα τα Witcher 1,2 και ειδικά το πρώτο. Φοβερό το expansion πάντως, για ακόμη μία φορά δεν θέλω να τελειώσει και το καθυστερώ όσο μπορώ.

Δημοσ.

Έχει διορθωθεί το bug Psycho εδώ και κάτι μήνες ;)

Εμενα το εχει ακομη δεν διορθωθηκε

τον σκοτωνω στην σπηλια αλλα στην αυλη δεν τον βρισκω να τον σκοτωσω.

Το τελειωσα και εγω και με 

τους 2 τροπους. Στην αρχη τον αφησα να τον σκοτωσει περνωντας του την ψυχη και μετα βοηθωντας τον με την δοκιμασια.

Εντωμεταξυ βρηκα τρομερο exploit/bug με τα enchanments σε οπλα. Εχω επιλεξει το skill point που δινει 25% παραπανω σε light armor.

Με το που εβαλα enchantments σε undvik,wolf και viper armor (levity και protection), περα απο αυτα που εβαλα στα ξιφη, και τις αλλαζα μεταξυ τους για να τις συγκρινω παρατηρησα οτι ανεβαινε συνεχως το damage στα στατιστικα στα ξιφη ομως.

Τωρα πως γινεται να αλλαζω armor και να αυξανουν τα στατιστικα στα ξιφη δεν ξερω. 

Εχω μια υποψια οτι επειδη εχω επιλεξει enchantment που καθε piece of heavy armor το κανει treat σαν light armor, και αυτο αυξανει τα στατιστικα κατι παιζει εκει.. Αλλα εχει πολυ γελιο εχω ανεβασει 10k+ τα ξιφη και νομιζω αν διαβαζει σωστα το damage που κανω στους εχθρους οτι πιανει!! :D

Μονο το armor δεν ανεβαινει αλλο αλλα ουτως ή αλλως ειμαι 500+. 

Συνολικα ηταν πολυ καλο και το τελος, και μου αρεσε πολυ το

"scenes from a marriage" καταπληκτικη αποστολη

Εν αναμονη τωρα για το επομενο, παω για trespasser.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα το εχει ακομη δεν διορθωθηκε

τον σκοτωνω στην σπηλια αλλα στην αυλη δεν τον βρισκω να τον σκοτωσω.

Το τελειωσα και εγω και με 

τους 2 τροπους. Στην αρχη τον αφησα να τον σκοτωσει περνωντας του την ψυχη και μετα βοηθωντας τον με την δοκιμασια.

Διαφορετικό quest. ;)

Δημοσ.

Διαφορετικό quest. ;)

Για το bug λες φανταζομαι, ναι εχεις δικιο αλλα εχω βγαλει τοσες πολλες αποστολες που δεν θυμαμαι καν, αν το ξαναβαλω θα πω πιο ειναι ..

Δημοσ.

Πράγματι, το DLC είχε το πρόβλημα και έχει βγει updated έκδοση. Γενικά πάντως εξακολουθεί να έχει ''χαζά'' προβλήματα το παιχνίδι, αλλά να μου πεις εδώ έχουν ακόμα προβλήματα τα Witcher 1,2 και ειδικά το πρώτο. Φοβερό το expansion πάντως, για ακόμη μία φορά δεν θέλω να τελειώσει και το καθυστερώ όσο μπορώ.

Χωρίς να θέλω να φανώ ξερόλας αλλά επειδή έχω ξεκινήσει την σειρά από την αρχή κάνοντας τα πάντα και πηγαίνοντας τα πολύ σιγά (είμαι στο chapter iv του witcher 1 ee) δεν έχω βρει το παραμικρό bug σε quest ούτε καν graphic glitches.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...