Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και με max pre-rendered frames στο 1 έχεις ; Βέβαια για stutter είναι αυτό αλλά...

Default είναι το pre-rendered που είναι το 3, αν το μειώσεις βοηθάει επίσης στην αίσθηση, αλλά με controller δεν έχει νόημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες με την 1.10 όποιο Mod και να βάλω μου βγάζει error....Μήπως δεν κάνουν τα mods για την 1.10 ?

Δεν εχουν  φτιαξει ακομα ολα τα mod για την 1.10,απο οτι ειδα καποιοι λενε οτι θα τα προσαρμοσουν μεσα στην βδομαδα.Εγω το παιζω χωρις mod τωρα.

• Moderators

Τερμάτισα κι εγώ το expansion. :)

Poor Iris. Ο καιρός δεν της έκανε καλό. Ευτυχώς ήταν καλύτερη μέσα στον πίνακα. :P

Another love story that wasn't to be...

Τουλάχιστον ξαποστείλαμε τον Όξαποδω και η φάτσα του Geralt συνεχίζει να έχει τις πιο απλές ουλές της. ;)

Μου άρεσαν τα quests. Σχεδόν lvl 39 είμαι (for viper stuff), ίσως πάω να κάνω μερικά ερωτηματικά στον χάρτη πάλι. :D

Edit: Από τις λίγες λεπτομέρειες για το Blood and Wine (το επόμενο expansion), λέει ότι θα είναι στην Toussaint.

Θα ήθελα να βλέπαμε τι παίζει με Saskia / Iorveth από το 2, αλλά μάλλον δεν θα μάθουμε. :/

έτσι. 

εγώ το τελείωσα με Viper φορεμένη, όλα εκτός απο το witcher sword (μόνο το steel, το άλλο είναι χωμένο στο τελευταίο sequence με τον timer, σιγά μην το έβλεπα..)

• Moderators

Εγώ κατά τύχη το βρήκα. Eνώ προσπαθούσα να δω αν μπορούσα να βρω καμιά λιμνούλα εκεί που έπεφτε το νερό. :P

Έκανα μερικές φορές το sequence... -_-

Στην τελική, έχω συνηθίσει την Wolf στολή, γιατί μου φέρνει σε Witcher 1. Όχι ότι η Viper είναι άσχημη και γι'αυτήν θα πήγαινα, άλλά μου κακοφάνηκε ότι

1) είναι Viper. :P

2) έπρεπε να την βάλει εκεί η CD Projekt Red, σαν high-level armor και σε expansion...

Οχι δεν θα διαβασω τα spoilers σας κρατιεμαι λιγο ακομη :P

Και η new moon παντως σε armor, ειναι καλουτσικη και απο stats απο το dlc και την βρισκεις σε διαφορα σημεια οχι μονο απο ενα mission. Θυμιζει πολυ GoT και Γιαννακη Χιονια βεβαια.. 

και με viper να μην πας, έχεις επιλογές, αρκετές και σε οπλισμό και σε αρμορ, απλά όπως είπε και κάποιος σε προηγούμενες σελίδες, θέλει min max. αλλά με τα runes και τα sockets κάτι βγαίνει. Η new moon πήγαινε κατευθείαν σε vendor αν και έβλεπα οτι μου έδινε σε armor και 75% crit νομίζω; και άλλα. Έλα όμως που τον ήθελα ντυμένο, μπεκιάρη, lore correct :P

Viper είναι εκεί για να μην ασχοληθείς με gear, την φοράς και τελειώνεις.

Η αλήθεια είναι οτι την φόρεσα πριν πάω στην συνάντηση, περίμενα epic throwdown με πολλαπλές επιλογές αλλά.. οπότε και πήγε άχρηστη :P

• Moderators

Ωπ! Τρομερη ιδεα εδωσες ghost  B)

Παλιά ιδέα μάλλον, γιατί ήταν από τα πρώτα πράγματα που ρώταγε ο κόσμος αφού βγήκε το 3. :P

Το θέμα είναι ότι ο Iorveth ανάλογα τις επιλογές, μπορεί να είχε τραυματιστεί άσχημα και η Saskia / Saesenthessis μπορεί να πέθαινε, οπότε δύσκολο τουλάχιστον για αυτή να έμπαινε στο 3, εκτός από cameo σαν του Letho.

Και στην Toussaint, "Βlood and Wine" πιο πιθανό να βρούμε Bruxae, μιας και είδα κάπου still image από το launch CGI που πάλευε ο Geralt και μετά που πήγαινε στην πόλη, με τον τίτλο του DLC δίπλα.

• Like 1

Πιστεύω οτι είμαι στα τελειώματα του expansion και την undvik δε με βλέπω να τη φοράω :((

Μπορείς να φαρμάρεις xp αν δεν βαριέσαι. Εχει μερικά exploits το παιχνίδι για να ανέβεις γρήγορα. 

http://gamerant.com/witcher-3-how-to-level-up-quick/

Οσοι θέλουν το viper venom silver sword να ξέρουν ότι δεν υπάρχει διάγραμμα. Θα το βρείτε σε αποστολή...

Μπορείς να φαρμάρεις xp αν δεν βαριέσαι. Εχει μερικά exploits το παιχνίδι για να ανέβεις γρήγορα. 

Οσοι θέλουν το viper venom silver sword να ξέρουν ότι δεν υπάρχει διάγραμμα. Θα το βρείτε σε αποστολή...

Δυστυχως αυτα ειναι σε χαμηλα levels θα πρεπει να απεχει το πολυ +-6 σε level range ο Geralt απο τον NPC για να κανει farm ουσιωδες αν δεν κανω λαθος. 

Επειδη διαλεγω συνηθως τα πιο περιεργα, εσωσα την Triss στο τελος του 2 και κουβεντα για τον Iorveth και περι της τυχης του.. 

Νομιζω οτι το χειριστηκαν εξυπνα και ειχαν αφησει πολλες επιλογες ανοιχτες για το 3 και απλα τραβηξε αλλου το μονοπατι. 

Την Saskia ποτε δεν την συμπαθησα σαν χαρακτηρα, και νομιζω πολυ καλα εκαναν και το παιχνιδι εκτυλιχθηκε με Triss και Yennefer, για εμενα η ιστορια ηταν φανταστικη

• Like 1

Δε γίνεται πια. Τα τέρατα είναι σε χαμηλότερο lvl απο μενα.

Φτουυυυυυ το χασα το silver sword !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...