Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με το tressfx τα μαλλια της Λάρα φαινονται πολύ καλύτερα, στον Geralt το hairwork δεν κανει την μεγάλη διαφορα, στην Λαρα το tressfx την κάνει.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μούφα το hairworks imho, είναι λες και ο Geralt λούζεται με σαμπουάν και όλοι οι άλλοι με σαπούνι :D άμα λειτουργούσε σε όλους τότε ναι θα άξιζε τα 20 fps.

p.s. same goes for Lara.

• Moderators
Δημοσ.

Μούφα το hairworks imho, είναι λες και ο Geralt λούζεται με σαμπουάν και όλοι οι άλλοι με σαπούνι :D άμα λειτουργούσε σε όλους τότε ναι θα άξιζε τα 20 fps.

p.s. same goes for Lara.

To hairworks ήταν ωραίο, αλλά δεν κόλλαγε με την Lara που έκανε συνέχεια λούσιμο με λάσπες. :P

Δημοσ.

Σε ποια περιοχη του χαρτη ακριβωςς? Δεν το βρισκω.

Έχω την εντύπωση πως το τουφέκισες το HoS και ούτε καν το έβαλες σωστα.

Δημοσ.

Σωστα το εβαλα. Εβαλα πρωτα το patch και μετα το DLC. Δεν ειχε επιλογη σε ποιον φακελο να τα βαλω.αλλα πρεπει να μπηκαν σωστα.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη,  με το hairworks η κοντή κοτσίδα του Gerald φαίνεται λιγότερο ρεαλιστικιά από ότι χωρίς. Θα δοκιμάσω το Mod που πρότεινε ο Nosakos, αν και γενικότερα το hairworks δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Γιατι με 7970Ghz edition έπαιζες σε 900p και με αυτή μπορούσες σε 1080p, βέβαια δεν θα ήταν καρφωμένο 60fps αλλα ουτως ή αλλως 3rd person action rpg ειναι.

ερώτηση:

το παιχνίδι απαιτεί 700+ ευρώ κάρτα γραφικών για όλα ultra/60fps σε 1080p, γιατί αν ισχύει αυτή η απαίτηση ειναι πολύ μεγάλη και δεν δικαιολογειται.

Είχα κάνει μία εκτενή αναφορά στην διαφορά 900p vs 1080p στις 50 ίντζες από 2,2 μέτρα απόσταση. Οι διαφορές σε κινούμενη εικόνα είναι μηδαμινές.

Επειδή τα 60fps για μένα είναι must στο gaming και αμέσως μετά η αρτιότητα στα γραφικά, με βάση το παραπάνω, όταν ένα παιχνίδι με maxed ή σχεδόν maxed settings δεν είναι rock-stable 60fps στα 1080p, η πιό ανώδυνη κίνηση είναι να πάω στα 900p.

Έτσι έκανα και με το Witcher 3. To μόνο άλλο παιχνίδι που αναγκάστηκα να κάνω έτσι είναι το Metro LL (όχι το redux).

Αυτό που είπα πρίν είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα του Witcher 3 στα 900p με high settings σε σχέση με 1080p Ultra settings στις 50 ίντζες, 2,2 μέτρα απόσταση δεν έχει σημαντικές διαφορές.

Τώρα για το αν το Witcher 3 θέλει 980Ti  για να παίξει το παιχνίδι Ultra στα 1080p με 60fps, το GPU usage που είδα κυμαίνεται από το 60% μέχρι το 85%, οπότε όχι, και με μία 390Χ/980 νομίζω είσαι ΟΚ. Hairworks OFF όμως.

Δημοσ.

Να πω και γω οτι ειχα τοσο καιρο να παιξω που  ουτε χειρισμο δεν θυμομουν ουτε να  κανω μαχη,αφου  περασε κανα 20 μου ηρθαν ολα παλι.Χαρηκα που ειδα οτι  τα τερατα αλλα και τα ζωα ειχαν ανεβει lvl επιτελους και ηταν πιο δυσκολο να τα σκοτωσεις.

Να ρωτησω κατι, εκεινον των runemaster-crafter των πηγα στο μεγιστο αλλα μου φανηκε λιγο μουφα αυτα που εδινε,εσεις τι πιστευετε;

Δημοσ.

και γω αυτο πιστευω . αξιζει ομως οτι στα sale εχει καποια καλα runes . βεβαια και αυτα πανακριβα κοστιζοντας πανω απο 1500 το καθενα

Δημοσ.

Εγώ τελείωσα το expansion χωρίς να κάνω target, δεν θυμόμουν το z (ή το x είναι για select target) αλλα δεν βαριέσαι.

για τα Runes, ανάλογα το part που διαλέγεις, βάζει και διαφορετικά enchantments, το ανακάλυψα λίγο αργότερα απο ότι έπρεπε :P πχ, άλλα για τα weapons άλλα για το armor.

Βασικά, χρησιμοποίησα μόνο το μεγαλύτερο radius WW, το 100& chance για free qwen shield με το που αρχίζει μάχη και armor/wpn enhancements last forever. 

Τα υπόλοιπα μου φανηκαν λίγο ανούσια.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι ναι φοβερη δουλεια, πολυ καλογραμμενοι διαλογοι και με δοσεις ωραιου χιουμορ οπως :D

Καλά ναι, ο

Vlodimir είχε ένα σωρό ατάκες. :P

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιο περίεργο λόγο με lock στα 30FPS το παιχνίδι παίζει καλύτερα, είναι σαν να μην έχει input lag καθόλου, ενώ με 60/Unlimited δεν συμβαίνει το ίδιο.

Δημοσ.

Για κάποιο περίεργο λόγο με lock στα 30FPS το παιχνίδι παίζει καλύτερα, είναι σαν να μην έχει input lag καθόλου, ενώ με 60/Unlimited δεν συμβαίνει το ίδιο.

Και με max pre-rendered frames στο 1 έχεις ; Βέβαια για stutter είναι αυτό αλλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...