d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει και νέο witcher armor set lvl 39. Mahakaman λες φανταζομαι.. Καλο ειναι αλλα αμα φτασεις εκει καλυτερα undvik.. Βεβαια και για συλλογη να τις κανεις σουπερ ειναι ολες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 p.s. βασικά έχει αρκετό easter egg, mexri kai Game of Thrones reference easter egg exei Καλά ναι, στο main παιχνίδι (ή έβαλαν πάλι; ), αλλά GoT κολλάει πολύ με Witcher 3, σε αντίθεση με το άλλο παράδειγμα. Υπάρχει και νέο witcher armor set lvl 39. Woot! Όνομα ξέρουμε; Edit: Άκυρο, πότε προλαβαίνει και ποστάρει ο d4ydr33m3r; Edit 2: Mahakaman είναι relic armor διάβασα, όχι Witcher. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλά ναι, στο main παιχνίδι (ή έβαλαν πάλι; ), αλλά GoT κολλάει πολύ με Witcher 3, σε αντίθεση με το άλλο παράδειγμα. Woot! Όνομα ξέρουμε; Edit: Άκυρο, πότε προλαβαίνει και ποστάρει ο d4ydr33m3r; λολ ειχα ανοιχτο το παραθυρο στο w3 thread για αυτο.. first και ετσι; lolol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Οκ, βρήκα ότι είναι η http://www.gosunoob.com/witcher-3/viper-armor-witcher-gear/ Looks familiar...? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ετσι εξηγειται γιατι δεν την εχω δει.. Το παω αργα το DLC και ακομη δεν εχω κανει το δευτερο μερος με το να παω στο auction house για το σπιτι και δεν την εχω συναντησει, εχω τελειωσει μονο το πρωτο.. Nice to hear και ειμαι και fan της wolf edit Ναι η Mahakaman ειναι relic το ειχα ξεχασει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Btw, μου έκατσε και bug: στην σπηλιά με τις αραχνούλες που βρίσκεις το σεντούκι για το πωςτολένε (not french ) connection quest, δεν το μέτρησε και δεν μου το έκανε complete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Έχουν εμφανιστεί νέα contracts με το expansion ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο. Ένα quest έχω κάνει εντωμεταξύ. Αυτό που έχει εικονίδιο ένα βιβλίο. Καντε το πρώτο απ' όλα, αλλά θέλει να δώσετε 30κ crowns για μέγιστα αποτελέσματα. Θα καταλάβετε τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τελικά δεν απάντησε κανείς, τι διαφορά έχει το ng+; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο. Ένα quest έχω κάνει εντωμεταξύ. Αυτό που έχει εικονίδιο ένα βιβλίο. Καντε το πρώτο απ' όλα, αλλά θέλει να δώσετε 30κ crowns για μέγιστα αποτελέσματα. Θα καταλάβετε τι εννοώ. 5,10 και 15 ναι.. Έχουν εμφανιστεί νέα contracts με το expansion ; Οι τοποθεσεις μεχρι στιγμης ειναι στο oxenfurt και στο novigrad αλλα δεν εδωσα βαση ιδιαιτερη για new. Τελικά δεν απάντησε κανείς, τι διαφορά έχει το ng+; https://www.vg247.com/2015/08/18/the-witcher-3-new-game-plus-out-now-heres-everything-you-need-to-know/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 5,10 και 15 ναι.. Ναι, τον π__στη, ούτε σε μετοχές να επενδύαμε. Αντί να τα δώσει στα φιλαράκια του, τα δίνει στον random τυχαίο από "άλλα μέρη" που σου λέει κουραφέξαλα, ότι και καλά "έχασα τα πράγματα μου στον πάτο της θάλασσας" και βλακείες. (ναι ναι, ξέρω ότι βοηθάει, αλλά θα μπορούσε άνετα να μας τρολλάρει η CD Projekt Red με δαύτον ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ναι, τον π__στη, ούτε σε μετοχές να επενδύαμε. Αντί να τα δώσει στα φιλαράκια του, τα δίνει στον random τυχαίο από "άλλα μέρη" που σου λέει κουραφέξαλα, ότι και καλά "έχασα τα πράγματα μου στον πάτο της θάλασσας" και βλακείες. (ναι ναι, ξέρω ότι βοηθάει, αλλά θα μπορούσε άνετα να μας τρολλάρει η CD Projekt Red με δαύτον ) Εντωμεταξυ απο λεφτα δεν κραταω ποτε γιατι τα ξοδευω για να περνω συνεχως καλυτερο εξοπλισμο και για crafting, οποτε μολις ειδα το 15αρι το ιδιο σκεφτηκα, λεω μας δουλευει χοντρα ο Αραβας ο απατεωνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η Undvik armor είναι η πιο τούμπανη πάντως(Σε εμφάνιση). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 νεες περιοχες εχει ο χαρτης μεγαλωσε αρκετα στην velen κυριως απο τα ανατολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εντωμεταξυ απο λεφτα δεν κραταω ποτε γιατι τα ξοδευω για να περνω συνεχως καλυτερο εξοπλισμο και για crafting, οποτε μολις ειδα το 15αρι το ιδιο σκεφτηκα, λεω μας δουλευει χοντρα ο Αραβας ο απατεωνας. "Ασήμωσε να σε πω τη μοίρα σου, να σε πω το ριζικό σου." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα