darkscreamer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αν αγοράσω τώρα το παιχνίδι σε retail έκδοση θα έχει και κωδικό για το gog?? Γιατί κοστίζει 45-50 ευρώ ενώ στο gog 60..
Oroku Saki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τωρα το εγκαθιστω και εγω αλλα θα το ξεκινησω το βραδυ, Το περιμενα πως και πως οπως ολοι εδω μεσα!! Ποσες ωρες ειναι το DLC?
RPDrummer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 10 ώρες OrokuΠολύ αράχνη ρε π%$(*η μου!Παίζω με μισάνοικτα μάτια γιατί τις σιχαίνομαι Ρε παιδιά έχω κολλήσει σε μια σπηλιά τίγκα στις αράχνες. Να σας δώσω το save να μου το περάσετε ; Αν αγοράσω τώρα το παιχνίδι σε retail έκδοση θα έχει και κωδικό για το gog?? Γιατί κοστίζει 45-50 ευρώ ενώ στο gog 60.. Ναι ναι και γω retail το πήρα. 4 dvd είναι η εγκατάσταση.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Σοβαρά μιλάς RPDrummer? Πιο το πρόβλημα με τις αράχνες?!
RPDrummer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δε μπορώ να κοιτάζω ρε φίλε . Ανατριχιάζω να ουμ Τις σιχαίνομαι !! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν έχω κάνενα mod πάνω. Μου αρέσει το vanilla . Δεν πήγα για τρέξιμο για να παίξω Λίγο προχώρησα το expansion και καλό είναι να μην είστε άφραγκοι, γιατί έχει ωραία πραγματάκια να αγοράσετε. lol το ιδιο Τωρα το εγκαθιστω και εγω αλλα θα το ξεκινησω το βραδυ, Το περιμενα πως και πως οπως ολοι εδω μεσα!! Ποσες ωρες ειναι το DLC? Παιξε και μην μετρας τις ωρες. Ευχομαι να ειναι ατελειωτο δεν ξεκολλαω.. :/
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το ξεκίνησα και 'γω, έχω ξεχάσει τελείως τα κουμπιά εντωμεταξύ
noFEARgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 μολις τελειωσα το part με τον γαμο . ενταξει οι τυποι ειναι φοβεροι , τετοιο γραψιμο και χιουμορ σε λιγα games εχω δει . να παιρνουν μαθηματα οι αλλες εταιριες για το πως πρεπει να ειναι τα dlc . 10χ ποιοτικοτερο απο τα περισσοτερα stand alone games με 10 ευρω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Είπα τελικά να βρω όλα τα Wolf School items και να κάνω τα μικρότερα DLCs και τώρα πάω για expansion stuff.
RPDrummer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να σας τα χω πρίξει αλλά γιατί τόσες πολλές αράχνες ?!?! Είναι και δύσκολες οι ρουφιάνες
D4rkshadow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να σας τα χω πρίξει αλλά γιατί τόσες πολλές αράχνες ?!?! Είναι και δύσκολες οι ρουφιάνες Αμα ηταν ευκολες τοτε δεν θα ειχε νοημα.... Τι witcher εισαι δηλ μονο για τα ευκολα..
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγω το καθυστερω πολυ αλλα εκανα ακομη και τωρα free roaming (δεν το βαριεμαι με τιποτα ποσο καιρο μετα),κανοντας υπολοιπα side missions/contracts που δεν εδιναν σχεδον καθολου experience λογω υψηλου level αλλα γουσταρα.. Η Undvik ειναι απλα απιαστη και πλεον εφτασα lvl 43 εχοντας κανει πολυ λιγα missions στο DLC.. Εχει ομως μια πολυ ωραια για lvl 38 στο DLC δεν λεω παραπανω για να μην σποιλεριασω.. Κατα τα αλλα μου εχουν μεινει μονο κατι decoctions στο alchemy σε ολα τα αλλα ειμαι ετοιμος.. RPDrummer δεν ξερω καν ποιες αραχνες λες και κυριως σε ποιο σημειο εχει πολλες διασπαρτες, οσες εχω βρει ειναι πανευκολες παρα το lvl 30+, απλα βαλε λαδι για αραχνες και Aard αν τα βρισκεις μπαστουνια.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δε μπορώ να κοιτάζω ρε φίλε . Ανατριχιάζω να ουμ Τις σιχαίνομαι !! Ok κανένα πρόβλημα, απλά sounds weird gl
RPDrummer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 RPDrummer δεν ξερω καν ποιες αραχνες λες και κυριως σε ποιο σημειο εχει πολλες διασπαρτες, οσες εχω βρει ειναι πανευκολες παρα το lvl 30+, απλα βαλε λαδι για αραχνες και Aard αν τα βρισκεις μπαστουνια.. Οι αράχνες στο dlc λέγονται "Arachnomorph" . Επίσης, παίζω σε death march και σου σκάνε τρομερό damage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα