Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα το εγκαθιστω και εγω αλλα θα το ξεκινησω το βραδυ, Το περιμενα πως και πως οπως ολοι εδω μεσα!! Ποσες ωρες ειναι το  DLC?

Δημοσ.

10 ώρες Oroku

Πολύ αράχνη ρε π%$(*η μου!

Παίζω με μισάνοικτα μάτια γιατί τις σιχαίνομαι :P

Ρε παιδιά έχω κολλήσει σε μια σπηλιά τίγκα στις αράχνες. 

Να σας δώσω το save να μου το περάσετε ;

Αν αγοράσω τώρα το παιχνίδι σε retail έκδοση θα έχει και κωδικό για το gog?? 

Γιατί κοστίζει 45-50 ευρώ ενώ στο gog 60..

Ναι ναι  και γω retail το πήρα. 4 dvd είναι η εγκατάσταση.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω κάνενα mod πάνω. Μου αρέσει το vanilla .

Δεν πήγα για τρέξιμο για να παίξω :P  Λίγο προχώρησα το expansion και καλό είναι να μην είστε άφραγκοι, γιατί έχει ωραία πραγματάκια να αγοράσετε.

lol το ιδιο :D

Τωρα το εγκαθιστω και εγω αλλα θα το ξεκινησω το βραδυ, Το περιμενα πως και πως οπως ολοι εδω μεσα!! Ποσες ωρες ειναι το  DLC?

Παιξε και μην μετρας τις ωρες. Ευχομαι να ειναι ατελειωτο δεν ξεκολλαω.. :/

Δημοσ.

μολις τελειωσα το part με τον γαμο . ενταξει οι τυποι ειναι φοβεροι , τετοιο γραψιμο και χιουμορ σε λιγα games εχω δει . να παιρνουν μαθηματα οι αλλες εταιριες για το πως πρεπει να ειναι τα dlc . 10χ ποιοτικοτερο απο τα περισσοτερα stand alone games με 10 ευρω 

Δημοσ.

Μπορεί να σας τα χω πρίξει αλλά γιατί τόσες πολλές αράχνες ?!?! 

Είναι και δύσκολες οι ρουφιάνες

Αμα ηταν ευκολες τοτε  δεν θα ειχε νοημα....

Τι  witcher εισαι δηλ :-D μονο για τα ευκολα..

Δημοσ.

Εγω το καθυστερω πολυ αλλα εκανα ακομη και τωρα free roaming (δεν το βαριεμαι με τιποτα ποσο καιρο μετα),κανοντας υπολοιπα side missions/contracts που δεν εδιναν σχεδον καθολου experience λογω υψηλου level αλλα γουσταρα..

Η Undvik ειναι απλα απιαστη και πλεον εφτασα lvl 43 εχοντας κανει πολυ λιγα missions στο DLC.. Εχει ομως μια πολυ ωραια για lvl 38 στο DLC δεν λεω παραπανω για να μην σποιλεριασω..

Κατα τα αλλα μου εχουν μεινει μονο κατι decoctions στο alchemy σε ολα τα αλλα ειμαι ετοιμος..

RPDrummer δεν ξερω καν ποιες αραχνες λες και κυριως σε ποιο σημειο εχει πολλες διασπαρτες, οσες εχω βρει ειναι πανευκολες παρα το lvl 30+, απλα βαλε λαδι για αραχνες και Aard αν τα βρισκεις μπαστουνια..

• Like 1
Δημοσ.

RPDrummer δεν ξερω καν ποιες αραχνες λες και κυριως σε ποιο σημειο εχει πολλες διασπαρτες, οσες εχω βρει ειναι πανευκολες παρα το lvl 30+, απλα βαλε λαδι για αραχνες και Aard αν τα βρισκεις μπαστουνια..

Οι αράχνες στο dlc λέγονται "Arachnomorph" . Επίσης, παίζω σε death march και σου σκάνε τρομερό damage. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...