Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με ψινει απιστευτα να αγορασω σε retail το expansion μονο και μονο για τις καρτες αλλα ρε γμτ ειναι 2 μονο decks απο τα συνολικα 4 :(

Μεγαλη ξενερα :( Μονο οσοι κατοχοι XboxOne αγορασαν την Collectors εχουν ολες τις καρτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ το άρχισα, - έπαιξε κ αγορά απο GOG expansion- και θυμήθηκα γιατί έτρωγα τα 10ωρα μπροστά στην οθόνη. Ευχαριστώ τον Nosakos για τα save btw.

Με ψινει απιστευτα να αγορασω σε retail το expansion μονο και μονο για τις καρτες αλλα ρε γμτ ειναι 2 μονο decks απο τα συνολικα 4 :(

Μεγαλη ξενερα :( Μονο οσοι κατοχοι XboxOne αγορασαν την Collectors εχουν ολες τις καρτες.

Γιατί υπάρχει σε retail;

Soulseeker πλακα κανεις?! Απορώ με μερικούς, το να post θέλει πιο πολύ ώρα από το search.

https://www.skroutz.gr/s/7436736/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Hearts-of-Stone-Expansion-PC.html?keyphrase=hearts+of+stone

Εγώ πάντως λέω να περιμένω και το δεύτερο και άμα βγάλουν GOTY retail να το πάρω για δεύτερη φορα :D

• Like 2

Το παιχνιδι απλα γραφει ιστορια εγω αυτο εχω να πω και το ξαναθυμηθηκα εχθες το βραδυ που ξεκινησα το dlc..Μου ελειψε τοσο καιρο να εχω main story.. Απλα παραδιδει μαθηματα στους devs και σε oλα τα genres πως πρεπει να ειναι ενα παιχνιδι αρτιο σε ολους τους τομεις. 

Θα το παω οσο πιο αργα γινεται να το κατευχαριστηθω το DLC. 

• Like 5

Soulseeker πλακα κανεις?! Απορώ με μερικούς, το να post θέλει πιο πολύ ώρα από το search.

https://www.skroutz.gr/s/7436736/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Hearts-of-Stone-Expansion-PC.html?keyphrase=hearts+of+stone

Εγώ πάντως λέω να περιμένω και το δεύτερο και άμα βγάλουν GOTY retail να το πάρω για δεύτερη φορα :D

Φιλε μου αυτο το ποστ το ειχα δει οταν ειχε γινει. Δεν αγοραζεις το cd αλλα τον κωδικο για download του expansion.

Οποτε δεν ημουν σιγουρος οτι θα εχει μεσα τις καρτες γιατι ειχε βγει ανακοινωση οτι οσοι εχουν pre-order to expansion να συμπληρωσουν την ταδε φορμα (αν θελουν) για να τους στειλουν τις καρτες .Αυτο εκανε και ενας φιλος.

Δεν ειμαι βλακας dont worry

Καθαρό 10αρι για μένα...Θέλω να τελειώσω δουλειά -υποχρεώσεις γρήγορα, να απλωθεί σιγή στο σπιτι το βραδάκι, με ενα ποτήρι ουίσκι και να χαθώ στον κόσμου του γεράρδου....

Αρκεί βέβαια να ξεμπλέξω με τα mods...Xθες πάλευα με το Script Merger να ενσωματώσω το friendly HUD...κατι δεν κάνω σωστά ή υπάρχει ασυμβατότητα...

εχω τα ακόλουθα Mods: autoloot herbs / bettericons / immersive cam/ wealthy merchants/ overencumbered 9000 /

και ενώ υποθέτω ότι γίνονται όλα σωστα (κάνω merge scripts για τα errors στην αριστερή στήλη και πλέον μου βγάζει αρχεία ενωμένα στο φάκελο mods00000) όταν πάω να τρέξω το παιχνίδι που βγάζει error scripting...

• Like 1

Εγώ δεν έχω κάνενα mod πάνω. Μου αρέσει το vanilla .

Δεν πήγα για τρέξιμο για να παίξω :P  Λίγο προχώρησα το expansion και καλό είναι να μην είστε άφραγκοι, γιατί έχει ωραία πραγματάκια να αγοράσετε.

• Like 1

Φιλε μου αυτο το ποστ το ειχα δει οταν ειχε γινει. Δεν αγοραζεις το cd αλλα τον κωδικο για download του expansion.

Οποτε δεν ημουν σιγουρος οτι θα εχει μεσα τις καρτες γιατι ειχε βγει ανακοινωση οτι οσοι εχουν pre-order to expansion να συμπληρωσουν την ταδε φορμα (αν θελουν) για να τους στειλουν τις καρτες .Αυτο εκανε και ενας φιλος.

Δεν ειμαι βλακας dont worry

Fair enough, my bad :) εδώ πάντως λέει ακριβώς τι έχει μέσα η retail.

The-Witcher-3-Hearts-Of-Stone-Code-excha

Αρχίζω να μετανιώνω λίγο που έχω και το expansion pack από GOG...αλλα δεν πειράζει support το αξίζουν.

• Like 3

Εγώ δεν έχω κάνενα mod πάνω. Μου αρέσει το vanilla .

Δεν πήγα για τρέξιμο για να παίξω :P  Λίγο προχώρησα το expansion και καλό είναι να μην είστε άφραγκοι, γιατί έχει ωραία πραγματάκια να αγοράσετε.

Το βαζω και γω τωρα να κατεβαινει,αλλα θυμαμαι οτι ειχα @@ τα λεφτα σχεδον ολα σε βλακιες οταν το τερματισα απλα για να τα δω.Γαμωτο........... την πατησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...