Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Με ψινει απιστευτα να αγορασω σε retail το expansion μονο και μονο για τις καρτες αλλα ρε γμτ ειναι 2 μονο decks απο τα συνολικα 4 Μεγαλη ξενερα Μονο οσοι κατοχοι XboxOne αγορασαν την Collectors εχουν ολες τις καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Κατεβαίνει! 2.4Gb μέσω Gog Galaxy και 4.3GB standalone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το άρχισα, - έπαιξε κ αγορά απο GOG expansion- και θυμήθηκα γιατί έτρωγα τα 10ωρα μπροστά στην οθόνη. Ευχαριστώ τον Nosakos για τα save btw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Με ψινει απιστευτα να αγορασω σε retail το expansion μονο και μονο για τις καρτες αλλα ρε γμτ ειναι 2 μονο decks απο τα συνολικα 4 Μεγαλη ξενερα Μονο οσοι κατοχοι XboxOne αγορασαν την Collectors εχουν ολες τις καρτες. Γιατί υπάρχει σε retail; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Soulseeker πλακα κανεις?! Απορώ με μερικούς, το να post θέλει πιο πολύ ώρα από το search. https://www.skroutz.gr/s/7436736/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Hearts-of-Stone-Expansion-PC.html?keyphrase=hearts+of+stone Εγώ πάντως λέω να περιμένω και το δεύτερο και άμα βγάλουν GOTY retail να το πάρω για δεύτερη φορα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Άρχισα το HoS, πολύ δυνατό μέχρι στιγμής, στο steam ήτανε 2.1gb patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνιδι απλα γραφει ιστορια εγω αυτο εχω να πω και το ξαναθυμηθηκα εχθες το βραδυ που ξεκινησα το dlc..Μου ελειψε τοσο καιρο να εχω main story.. Απλα παραδιδει μαθηματα στους devs και σε oλα τα genres πως πρεπει να ειναι ενα παιχνιδι αρτιο σε ολους τους τομεις. Θα το παω οσο πιο αργα γινεται να το κατευχαριστηθω το DLC. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Soulseeker πλακα κανεις?! Απορώ με μερικούς, το να post θέλει πιο πολύ ώρα από το search. https://www.skroutz.gr/s/7436736/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Hearts-of-Stone-Expansion-PC.html?keyphrase=hearts+of+stone Εγώ πάντως λέω να περιμένω και το δεύτερο και άμα βγάλουν GOTY retail να το πάρω για δεύτερη φορα Φιλε μου αυτο το ποστ το ειχα δει οταν ειχε γινει. Δεν αγοραζεις το cd αλλα τον κωδικο για download του expansion. Οποτε δεν ημουν σιγουρος οτι θα εχει μεσα τις καρτες γιατι ειχε βγει ανακοινωση οτι οσοι εχουν pre-order to expansion να συμπληρωσουν την ταδε φορμα (αν θελουν) για να τους στειλουν τις καρτες .Αυτο εκανε και ενας φιλος. Δεν ειμαι βλακας dont worry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καθαρό 10αρι για μένα...Θέλω να τελειώσω δουλειά -υποχρεώσεις γρήγορα, να απλωθεί σιγή στο σπιτι το βραδάκι, με ενα ποτήρι ουίσκι και να χαθώ στον κόσμου του γεράρδου.... Αρκεί βέβαια να ξεμπλέξω με τα mods...Xθες πάλευα με το Script Merger να ενσωματώσω το friendly HUD...κατι δεν κάνω σωστά ή υπάρχει ασυμβατότητα... εχω τα ακόλουθα Mods: autoloot herbs / bettericons / immersive cam/ wealthy merchants/ overencumbered 9000 / και ενώ υποθέτω ότι γίνονται όλα σωστα (κάνω merge scripts για τα errors στην αριστερή στήλη και πλέον μου βγάζει αρχεία ενωμένα στο φάκελο mods00000) όταν πάω να τρέξω το παιχνίδι που βγάζει error scripting... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν έχω κάνενα mod πάνω. Μου αρέσει το vanilla .Δεν πήγα για τρέξιμο για να παίξω Λίγο προχώρησα το expansion και καλό είναι να μην είστε άφραγκοι, γιατί έχει ωραία πραγματάκια να αγοράσετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου αυτο το ποστ το ειχα δει οταν ειχε γινει. Δεν αγοραζεις το cd αλλα τον κωδικο για download του expansion. Οποτε δεν ημουν σιγουρος οτι θα εχει μεσα τις καρτες γιατι ειχε βγει ανακοινωση οτι οσοι εχουν pre-order to expansion να συμπληρωσουν την ταδε φορμα (αν θελουν) για να τους στειλουν τις καρτες .Αυτο εκανε και ενας φιλος. Δεν ειμαι βλακας dont worry Fair enough, my bad εδώ πάντως λέει ακριβώς τι έχει μέσα η retail. Αρχίζω να μετανιώνω λίγο που έχω και το expansion pack από GOG...αλλα δεν πειράζει support το αξίζουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν έχω κάνενα mod πάνω. Μου αρέσει το vanilla . Δεν πήγα για τρέξιμο για να παίξω Λίγο προχώρησα το expansion και καλό είναι να μην είστε άφραγκοι, γιατί έχει ωραία πραγματάκια να αγοράσετε. Το βαζω και γω τωρα να κατεβαινει,αλλα θυμαμαι οτι ειχα @@ τα λεφτα σχεδον ολα σε βλακιες οταν το τερματισα απλα για να τα δω.Γαμωτο........... την πατησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 φαντάζομαι τα άλλα δύο deck στις κάρτες θα τα βάλουν στο επόμενο expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλη ιδεα,μακαρουν αν το κανουν ετσι ! φαντάζομαι τα άλλα δύο deck στις κάρτες θα τα βάλουν στο επόμενο expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγω παλι περιμενω την enchanced edition η οπως θα την λενε τελος παντων και τοτε να το πιασω το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα