Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κανα 2ωρακι χθες, κανενα προβλημα και εδώ αλλα οχι σε Ng+. Στα fps, σε ενα σημείο που μετράω καθε φορα που θέλω να δω απόδοση υπάρχει αύξηση 2-3fps στα 1440p+970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Σε κάποιον που δεν το έχει ξεκινήσει ακόμα η διαγραφή και μετά εγκατάσταση από την αρχή του παιχνιδιού (gog) συνίσταται; Το λέω γιατί είναι πολλά πλέον τα patch και ιδιαίτερα μεγάλα ορισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Όχι δεν χρειάζεται να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις από την αρχή. Απλά θα κάνεις file verification και θα είσαι ΟΚ. Όσον αφορά τα crashes που είχα εγώ, η CDP έκανε πατατιά με τις βελτιστοποιήσεις του direct3D για τις Overlay δυαντότητες του Galaxy client. Έχει πρόβλημα συμβατότητας με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών ή/και drivers. Όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, μετά τα διορθώσαν και τώρα τα επαναφέραν... Την Τετάρτη που θα μου έρθει η νέα κάρτα γραφικών θα το επιβεβαιώσω, αν δεν το έχουν φτιάξει πρώτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το NG+ τί διαφορά έχει απο το να συνεχίσεις στο expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν επαιξα μετα το Update αλλα εκανα load ενα παλιο save (πριν παιξω NG+) και μου εβγαλε μήνυμα οτι δεν γινεται να κανω load γιατι λειπουν 2 DLC που χρειαζονται (beard style και Missing Miners). Προφανως και τα ειχα εγκατηστησει ολα πριν το patch. Στο menu δεν τα εμφανιζε ομως. Τελικα πηγα στο configure (στο GOG galaxy) τα ξετικαρα και τα ξανα τικαρα και ολα οκ.(παρολο που εγραφε 16 dlc installed) Αν εχεις καποιος το iδιο προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 είμαι level 10 ακόμα σε death marsh επίπεδο ... το απολαμβάνω όσο δεν πάει ... Eίναι ότι καλύτερο έχει βγει από εποχέs πύλης του βαλδούρου ... Όμως έβαλα χθες το patch 1.10. και έγιναν σαλάτα με τα mods... script validation error και τα ρέστα ...επρεπε να βάλω ένα *.WS αρχείο στον φάκελο content ωστε να δέχεται mods...μετά κόπων και βασάνων... Παίζω οπωςδήποτε με το οver9000 limit mod ώστε να κουβαλούμε ότι γουστάρουμε χωρίς να πηγαινουμε στο stash...το bettericons για να καταλαβαίνεις αμέσω πιο potion χρειάζεσαι...και ένα για να μαζεύω τα βλήτα απ΄τους αγρούς αμέσως με το Ε χωρίς να πρέπει να το επιβεβαιώσω με το space. Υπάρχει το στοιχείο όπου αν εκτελέσεις αποστολή για την οποία έχεις φθασει 6 levels παραπάνω από το προτεινόμενο δεν σου δίνει τα xp αν την ολοκληρώσεις; Μπορεί να αρθεί κάπως; Επίσης, σίγουρα έχει ξανασυζητηθεί αλλά συγχωράτε με, υπαρχει max level ; Μπορεί να αρθεί αυτό με mod; Ποιό; Ποιά είναι Must mods για εσάς ; Να βελτιώνουν το gaming experience χωρίς όμως να γίνεται "θεός" ο gerart ; links από nexusmod; Εχω μια 290 σε ανάλυση 1920χ1200...τα έβαλα όλα τέρμα εκτός από hairworks και παίζω με SSAO...βλέπω 35-60 fps.. Ποιά settings θα μπορούσα να πειράξω χωρίς να "αλλοιωθεί" το χάρμα οφθαλμών που βλέπω; Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν με μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αυτό με το quest χρ έχει γίνει fixed σε παλιότερο patch, από mods έχουμε πει διαφορα σε προηγούμενες σελίδες αλλα είναι στην τελική είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα οποτε απλά ξεκινα από τα top στο nexus. Το πιο βάρη setting μετά τα hairworks είναι το foliage visibility που καλο είναι να μην το ρήξεις κάτω από medium και μετά είναι το AO που συμβουλή μου είναι να βάλεις αντί για SSAO - HBAO που σταματάει το shimmering όταν κίνησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παίδες έκανα αναβάθμιση απο 1.02 σε 1.08.2 και μετά το Update πάω να τρέξω το game και μου βγάζει αυτό το μήνυμα Tι πρέπει να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Nα αφαιρέσεις τα mods που δεν είναι συμβατά με την 1.08 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παίδες έκανα αναβάθμιση απο 1.02 σε 1.08.2 και μετά το Update πάω να τρέξω το game και μου βγάζει αυτό το μήνυμα aaaa.jpg Tι πρέπει να κάνω ? Or this. https://www.reddit.com/r/witcher3mods/comments/3h44vx/for_anybody_having_script_compiler_errors_using/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε 3 ώρες και 40 λεπτά ανοίγει το expansion !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έγινε διαρροή από χτες το expansion . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 σημασια δεν εχει το παιχνιδι ειναι χωρις drm οποιος ηταν να το αγορασει το αγορασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι το έχουν έτσι , απλά οι ανυπόμονοι μπορούσαν να ξεκινήσουν απο την Κυριακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Γαμώτο δεν έχω χρόνο αύριο να το ευχαριστηθώ Μη μου πετάξετε κανά σπόιλερ, άμα προλάβετε να παίξετε πριν από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα